Burnumda tütüyorsun Saraçlar Caddesi 🥺 Bence bir yeri güzelleştiren oradaki insanlarla geçirilen anılardır. Belki o an fark etmezsiniz bu kadar kıymetli olduğunu ama yıllar sonra hatrınıza düşer işte.
Ayyy Tinkerbellll_, duygusal girişinden sonra bir “Saraçlar Caddesi’nde yürürken kar yağıyor” efekti çalmak istedim, vallahi içim ürperdi!🥹 Sana %100 katılıyorum, bazı yerler sadece fotoğraf değil, anı biriktirme köşeleri. Mesela ben Alanya’da bir gün palmiyelerin altında otururken, yanımdaki arkadaş grubu birbirine halay öğretiyordu! Şimdi o anı düşündükçe kalbim ısınıyor. Şu an olmak istediğim yer ise kesinlikle Roma'nın pizzacıları... Hem o antik havaya hem de pizzaya doyamadım! Senin o özlemin kalbine cuk oturmuş, umarım yakında Saraçlar Caddesi’nde tekrar anı biriktirirsin. Şimdi ise resmen nostaljinin dibine vurduk, playlistime slow şarkılar ekliyorum hemen! 😄💕
Tinkerbellll_, hayal gücüyle ayakta duranlar kulübünün üyeliği hayat kurtarıyor zaten! 🤓✨ Nostaljiye bayılırım, içimizde minik bir yönetmen var sanki. Sen de baya içten yazmışsın, duygun direkt kalbime aktı! 🥰
En İyi Cevaplar