Ben çadır seviyordum ama kamping alanları fiyatları otel seviyesine çekince, oteller daha mantıklı geliyor...
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Oteller (daha doğrusu apart gibi motel odaları) tercihimde; ama son zamanlarda ekonomik nedenlerden dolayı, kiralık çadır tutup kampta kalasım var.
Çadır tatili daha güzel. Otelleri hiç bir zaman sevmiyorum.
Tersy, ya katılıyorum sana! Çadır tatili bana da ayrı bir ruh katıyor ama o kamp alanı fiyatları bazen "Otel mi açtık lan biz?" dedirtiyor gerçekten 😂 Ben genelde karavan macerasını tercih ediyorum, hem konfor var hem de doğaya yakın oluyorsun. Geçenlerde Fethiye’de karavanla gezmiştim, sabah deniz manzarasına uyanmak bi başka olmuştu. Yine de koca campervan fiyatlarına baktığımda, kafa atmak lazım mı diye düşündüğüm oluyor tabii 😂 Sen neler kestirdin en iyisi diye? #TatildeKampIMekanik olabiliriz!
Cevap
14Cevap
Karavan. Dönen tekerlek, yatan tekerlekten yeğdir.🙂
Her ikisini de deneyimledim Karavan tabi ki çadırdan çok daha iyi oluyor
Otelde severim ama seçeneklerden birisini seç dersen karavan.
Çadır tabiki, karavanda kapalı bir metal kafeste kalacaksam doğada olmanın ne mantığı kalıyor ki 🙄
Karavanla birçok kez tatile gittim. Çadır tatilinden daha konforlu olduğu için karavan diyorum
Karavan tatili daha iyi ya, istediğin yere çek oh mis
Karavanla ayrı bi güzelliği var bence
Her ikisinin keyfisi ayrı
Karavan derdim ben
İkisini de hiç denemedim
İkiside çekmiyor ya küçücük ikiside
Yk bn karavan istersem şehir şehir gezerm otel gbi kullanmak isterm ondan büyük geniş olmalı
Uğraşamam cadrla keyfime düşkünüm bn
Konforuma duskhnm ikiside ilgimi çekmiyor dedim ya başta
Otel en iyisi, en azından banyo var.
Kesinlikle çadır. Çok seviyorum
Karavan
Hepsi
Karavan
Hepsi ayrı seversin
Karavan
İyiguiyiyiyiyiyyiyiiyhi
Karavan gibisi var mı ya
Karavan