İzmir'de. Gezilecek yerler?

Bu konuyla alakalı değil ama şunu söylemek istiyorum önemsiz ve saçma şeylere cevap veriyorsunuz ama önemli olan şeylere de cevap vermiyorsunuz, gereksiz ve önemli olmayan şeylere lütfen mesaj atmayın. Ki ihtiyacı olan insanlar buradan faydalanabilsin. Her seferinde gidiyorum ama karşıyaka'dan başka bir yere gitmiyorum. Ama gidilecek bir yer bulamıyorum. İstediğim birkaç bir yer var ama nerede bilmiyorum. İnternete yazdığımda o mu? Bilemiyorum ucuz bir Kore. Yemek yeri. Ya da? Bir Kore. Bu ürünleri satan bir kırtasiye satmayabilir tamam ama gene en azından ucuz ve büyük bir kırtasiye arıyorum. Genellikle böyle yerleri arıyorum hani bir kırtasiye arıyorum ama kocaman olsun içerisinde uygun şeyler olsun yeter bir de Kore ürünleri satsın birkaç tane. Kore ürünleri olmasa da olur ama yeter ki ucuz olsun. Çünkü şöyle bir şey var ki diğer mağazalardan ve kaliteli yerlere gittiğimizde ucuz bir ürün aldığımızda elimizde patlıyor. Kırmızı kedi kitap evinden daha önce. Eskiz defteri aldım. Terli değildi, normaldi ve çok uygundu. Ama sonra çek kopar gibi koparılmaya başladı. Ellemiyordum ama bu çok kolay kopuyor ben de geri iade etmek istedim ama olmadı. Gidilecek başka bir yer aklıma gelmiyor. Ama gidilecek ve. Gittiğine pişman olmayacak bir yer olursa daha iyi olur. Avm'ye girdiğimde mağazaları geziyorum ve başka yapacak hiçbir şey yok. Gerçekten hakkını vermek istiyorum.
İzmir'de. Gezilecek yerler?