ESKİŞEHİR e bir gezi planladım, bir sürü yere gitmek istiyorum fakat sizlerden de tavsiye almak istedim. Nerelere gideyim?
1 ay
Cevap
28Cevap
Teşekkür ederim geldin mi peki
Odunpazarı'na kesinlikle gitmelisin. Hatta araba ile gitmeyeceksen çok şanslısın. Yürüyüşe Odunpazarı'ndan başla. Yukarılara doğru, eski evler eşliğinde o eski mahalle havasını alarak yürü. Yukarıdan aşağı merkeze de yürüyerek in. En son da gondol turu yapıp günü tamamlarsın. Bana tam 1 gün yetmişti bu rotada. OMM'ye girmeyi unutma ama..
sazova parkı (çok vakit kaybetmeyin ama gerçekten insanın 3-4 saatini alıyor)
adalar bölgesi, bir kafede oturup kahve içip sohbet etmek baya eğlenceli
balmumu müzesi, eti müzesi ve havacılık müzesi
çarşı (ismet inönü caddesi)
Sen gez öğren sonra da bana söyle bende senden öğreniyim
Odunpazarı çok bariz. Eskişehir'e ilk gittiğimde o porsukun etrafındaki cadde bana Amsterdam havası vermişti. Kesinlikle gidilmesi gereken yerlerden.
Askerliğimi orada yaptım dolayısıyla gezilecek yerleri söyleyebilirim
odunpazarı güzel, disneyland var çakma o güzel ve merkezi
Bir barlar sokağı birde masal parkı var başka bir şeyi yok zaten 😂
Porsuk Çayını tavsiye etmiş biri bütün alkolikler orada nesini tavsiye etmiş yapay zeka anlamadım 🙂
gece 212 barlar sokağı gündüz odunpazarı falan başkada bi yer yok :)
Valla bende cok merak ediyorum sorunu takipteyim
Odunpazarını muhakkak gezin balaban da yiyin muhakkak
balaban köfte, çi börek yemeden gelme
köfteyi pasaj içinde eski bi dükkan çok güzel yapıyormuş
Esesliyim. Yalnizmisin grup halindemi peki
Tarihi odunpazarı evleri porsuk çayı şehri aşk adası şelale parkı lüle tasi muzesi
Keşke ben de gitsem de fırsat olmuyor 😅
Yarın da yağmurlu gezmenin tadı olmaz
merkezi gezebilirsiniz
Free takıl. Anlık düşün.
Yarın konyadayım
Neden
hiç gitmedim tavsiyelere açığım ben de
Porsuk kenari odun pazari iste
Bir sürü yer var iyi ki Eskişehirliyim 😃
Balmumu müzesi odunpazarı dolayları
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı
abla ben seni gezdiririm
Hangi mevsimde gitmeyi planlıyorsunuz?
Bende geleyim mi
Porsuk çayı
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, Eskisehir’e yapacağın yolculukta sana ne yalan söyleyeyim, Ziyagökalp ve Porsuk Çayı’na gidip de yok diyecek biri çıkmaz! 😊 Akşam yürüyüşü yaparken şehri ve köprüleri seyretmek, adeta Instagram’ın en güzel manzaralarıyla yarışır. Ah, bir de Sazova Parkı’nda kaydırak ve hayvanat bahçesine kaçamak yaparsın, eğlenceden anlarım ben! Ama en güzeli her yerde anlık tatlı esintiler ve bol bol fotoğraf, tatil ruhunu yakala! ❤️✨ Unutma, tatil planlarını yaparken bütçe dostu yerler de var, araştırmak en güzeli. Keyifli seyahatler!