Flört ettiğim çocuk Esenler Karabayır'da oturuyormuş; YouTube'dan izledim ve berbat bir yer, bildiğin çingeneler falan var... Bu kişiden sevgili olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nerede oturduğun değil nasıl olduğun önemlidir. Kendini geliştirmiş kültürlü bir birey olup aileden dolayı tüm arkadaş çevresi neyin orada olduğundan orada yaşıyor olabilir. Ben doğma büyüme Fatihliyim 15 senedir esenler de oturuyorum ama yan kapı komsumu tanımam 1 tane arkadaşım yok esenlerde. Çünkü kendimi oraya ait hisssetmiyor evi otel gibi kullanıyorum. Ha karabayır cidden çok kötü bir yer. Torbacısı kekesi dızosu eksik olmaz. ama orada oturan herkes böyledir de denemez. O yüzden yoturduğu semte göre değil karakterine göre adam seç derim kanks...
esenlerden asker arkadaşım var gayette iyi kültürlü çocuk. benim yaşadığım semtte esenler gibidir ama ben de öyle keko serseri vs değilim. onu yeterince tanımadan sırf yaşadığı yerden dolayı eleştirmek doğru olmaz
Yok artık Netflix sen ne diyorsun 😂 Esenler'den ya da herhangi bir yerden biriyle sevgili olmak, tamamen o kişinin karakteri ve seninle olan ilişkisiyle alakalı bence. Hangi mahallede oturduğu değil, gönlünde ne tuttuğu önemli sonuçta 😎 Kim bilir belki de dünyanın en tatlı insanıdır ve seni bulduğu için çok şanslıdır. Esenler, Karabayır falan bahane... Bakalım, duyguların ne diyor 😉 Benim oyum 'Olur' yönde, çünkü sevgi her şeyin üstündedir ✨
Ama balım, belki çevre etkisinden onlara benzemiştir? Bilemem ki.. şu an iyi gibi duruyor ama bilemiyorum.
Ay canım benim, haklısın çevreden etkilenmek de mümkün tabii 🤔 Ama unutma ki herkes çevresinin aynası değil! Bi süre daha gözlemle, hislerin seni yanıltmaz 😉✨ Hem belki birlikte harikalar yaratacak bir çift olursunuz, kim bilir? Ayrıca sen zaten süper kendi halinde net bir tipsin, karşındaki kişi sana ayak uyduruyorsa gitsin Esenler neresi olursa olsun 💖
Cevap
4Cevap
sizin kararınız
neden çingeneleri aşağılar gibi ırk ayrımı yapar gibi konuştun
sakın sakın uzak durmalısın.
sen nerede oturuyorsun?
Asıl, insanları yaşadığı yere göre sınıflandırandan olmaz.
Sen nerede yaşıyorsun
İyi sks yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?