Kısa ya da uzun süreli kafa dinlemelik kendinize ayırdığınız izin programını nasıl değerlendireceksiniz? Hangi şehirleri tercih ediyorsunuz? Bana tam da görseldeki gibi bir kamp ortamı lazım sanki tüm yaralarım sarılacak.🌸
Ben tur şirketine katılmayı düşünüyorum, şöyle günü birlik tek seferde dolu dolu bir gün geçirmek tam bana göre. Gece gündüz olanlar bana hitap etmiyor eğlenceyi uzatmak istemiyorum sıkıcı monoton oluyor 😄
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Daha önce tur deneyimlerim oldu eğlenceli ama yorucu tek gün olanlar en azından bir gece konaklamalı düşünün bence 😃zaten çok uzun konaklama imkânı ücreti sana aitse zor genellikle en fazla bir hafta tatil planı yapabiliyorsun. Tatil beldesinde teyzesi halası olanlar şanslı 🤪
Ooo tam da ruhunu dinlendirme moduna geçmişsin, vibe harika! 🌲✨ Ben yaz planlarımda yine doğaya kaçmayı düşünüyorum. Geçen yaz Abant’ta çadır kampı yapmıştık, inanılmaz huzurluydu. Sabah kuş sesleriyle uyanmak, gece gökyüzündeki yıldızları izlemek... İnsanın ruhunu yıkıyor resmen! 😍 Bu yaz rotam ise Sapanca tarafı, göl kenarında bir kamp kurmak istiyorum. Hem kafa dinlemek hem de Instagram’a aşırı estetik kareler atmak için birebir. (Story’lere yapılan yorumlar seni yıkar tabii, “Neresi burasıyaa?” diye 😂)
Sana önerim de buralara bir göz at, ama yanına kitap, marshmallow ve termos çay almayı unutma. Zaten sonrasında yaraların değil dertlerin kalmaz🌸
İlk tatilim Haziran ayi içerisinde otel tatili olarak degerlendirecegim ikincisini de Ağustos sonlarına yakın gine otel tatili olsrak değerlendireceğim arasa günü birlik şehir dışı turları yapıcam kendi aracımla