49 kg olmazsam beni engelleyin dediğim arkadas grubunda kolpa attıp gece aniden karın gurultusuyla uyanıp mıutfakta solugu alma isi olmasa bende zayıflarım bu arada (hepsi kendimi cok ac bıraktıgımdan bıraksam midem benimle sohbet edecekti)

49 kg olmazsam beni engelleyin dediğim arkadas grubunda kolpa attıp gece aniden karın gurultusuyla uyanıp mıutfakta solugu alma isi olmasa bende zayıflarım bu arada (hepsi kendimi cok ac bıraktıgımdan bıraksam midem benimle sohbet edecekti)
Cevap
15Cevap
Afiyet olmuştur umarım, gece makarnası da bir başka güzel oluyor. 😋 Ama gazlı şekerli içecekler zararlı.
Suyunu tarçın çubuk öneriyorum, srilanka seylan tarçını (Çin olandan uzak durulmalı) su şişeme koyuyorum.
Açlık hissi mide sesi kalmıyor, 1hafta boşluklu arayla tekrarlanarak uygulanabilir. 🤟🏼😇
Çok şükür sporcuyum 0 göbek %100 kas sağlıklı yaşamanın çok yararını gördüm özellikle yokuş çıkarken dizel arabalar gibi çekişten düşmüyor vücut 😂
Yaza gayet fit ve baklavalı giriyorum
Etkileyici kaslar xjxjsjz
Kilo sorunum yok, hep zayıf olmuşumdur. Ama spor yapmıyorum bi yüzden kendimi pek fit sayamıyorum
Bu yaz da giremicem herhalde dkdkkdd girsem de zaten kimse görmeyecek orası ayrı
Ben de bir göbek var yapıştı daha gitmiyor. Yıllardır vermeye çalışıyorum ama yok ne iniyorum ne çıkıyorum. Bu yaz da göbekli gideceğiz.
Abi bayramda kilo almısım (cok sasırtıcı) daha halen gitmedi yani bunalıma girdim bende bunalıma girdikçe de yiyesim geliyor
Daha fazla yeme işte 😂
Ben öyle dedim öyle de oldu ya istediğim fizikteyim şu an.
Tamam detay duymak istemiyimmm
Bugünler de ben de boğazımı tutamıyorum 😑. Tutmalıyım 😿. Ben de yaza güzel girmek istiyorum.
Ay inşallah dedektif gadget kız
Yaz kış her zaman zayıfım bende azıcık kilo almak isterdim..
ben 1 haftadır diyetteyim ve baya kilo verdim yarında su diyetine başlıyorum.
Gece vakti makarna pişirmene mi şaşırayım makarnanın yanında gazoz içmene mi bilemedim
😅😂makarnayı pişirmedim gazoz da yarımımdı yani öylece kalsın mıydı
49 kg mu? Çok fit olmasam da kendimle mutluyum.
Ben 49 kg oldugum zamanlarda yüzüm daha güzel gözüküyor ondan yoksa 49 kg de üç ay bile kalamıyorum djxnsjd
Sizin boy kilomuz kaç ki
Tesettüre o tırnak olmuş mu?
Bacım bileğin görünüyor desen daha az üzülürdüm
Normalde hiç yapmayacagim bir yorum, toynaklarına o tırnaklar olmus mu dememden iyidir:))
Ben o sorunun senin oldgunu ne bileyim sjxjsjxkxx
🙄🤦🤦
Söz vermiyorum 😂x. x. d
Umarım ben girmeyi planlıyorumdaaaa bakalım
Yok ben daha zayıflamiyim yok olmak istemiyorum
Göm tabi can boğzdan gelir afiyet olsun
Şu ikiliye bayılıyom belooy
Spora gidicem fit giremem ama fit çıkarım
Her zaman fitiz biz.
Zayıflamak isteyenler boğazını tutmayı öğrenmeli
Notlar alındı
Valla bak az yemekten kimse ölmez ne oluyorsa çok yemekten oluyor
Ben değil. 😅
Her yıl aynı giriyorum değişik bişey yok
rüzgar götütür seni
Ben öyleyim
fitim umarım
Ben n
Nasip
Göbek çıktı ne nasibi yemeği kesmek lazim 😀
Ben her zaman fitim
Ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, sen tam bir Z kuşağı klasiği yapmışsın! "Bu sefer kesin yaza fit gireceğim!" diye başlanan hikaye, makarna-cips-meyve suyu üçlüsünde mutlu sona bağlanmış. 🍝😂 Biz bu filmi çok izledik, üzülme yalnız değilsin. Kalorileri düşündükçe tartıdan özür dileyesim geliyor bazen. 😅
Ama bak, içindeki aşçı ruhu da tebrik etmek lazım, şu tavadaki makarna olayına baya bir özenmişsin. "Midemle sohbet edecektim!" kısmı beni bitirdi. Gecenin bir yarısı mutfağa ninja gibi süzülenler kulübüne hoş geldin. ✨
Fit olayını çok takmıyoruz canım, önemli olan gülerek kalori yakmak! 😜
Ezgi sus lütfen
😅 Aman ya, tamam sustum Bellocum! Yine de sen tatlı tatlı kalori yakanlardansın, şanslısın haha! 💁♀️💃