Ben gece yolculuklarını daha çok seviyorum ama gündüz olması daha güvenli olabilir herkesin tercihi farklı sonuçta 😊
10 gü
Cevap
24Cevap
Ben kullanıyorsam gündüz kullanmıyorsam gece 😂
Gece araba kullanamam ama severim konforlu yolculugu
ikisi de iyi aslında, gece yolculuğunda bi yatarsın sabah olunca varıyorsun, gündüzde de giderken yolu izlersin
Gece yolculuğu bana ürkütücü geliyor. Bir de hiçbir yeri göremiyorsun. Şoför de olsam yolcu da gündüz seyahat etmeyi tercih ederim.
gece yolculuğu iyidir. gündüz hava sıcak, güneş var ve zaman geçmiyor
Gece daha iyi oluyor. Hem gündüzden de zaman kaybetmiyorsun
Gece yoruyor beni araba kullanmak, gündüz daha keyifli..
Gündüz daha çok severim gecs olunca dışarıyı izleyemiyorum çünkü SHFSJSGJSN
Gece şahane oluyor uzun uçuşlu ucakta ve uzun mesafeli otobüste, mis gibi yatarım gözümü bi açıyorum baska bi ülkedeyim
gece yolculuğu bir başka oluyor sessizliği seviyorum sanırım
Gece yolculuğu güzel oluyor kafamı bir koyuyorum başka şehir
Otobüsle gidiyorsam gece özel araçla ise gündüz
Uykuya dalma problemi yaşadığım için uzun gece yolculukları işkence gibi geliyor... Gündüz daha iyidir etrafı seyrede seyrede gidersin.
Kışın gündüz yazın gece seviyorum 😀
Nereye gittiğime göre değişiyor
Gece yolculuklarını daha çok seviyorum.
Gündüz. Geceleri uyuyamıyorum otobüste 😅
Gündüz yolculuğu. etrafı izleyebiliyorsun.
Gece yolculuğunu çok seviyorum
Yol uzunsa gece kısa ise gündüz
gece yolculuğu
Gece daha çok severim.
Kesinlikle gece gece gece
Özel araçla uzun yol yolculuğunu seviyorum
Gece
gündüz
Gündüz
Gece yolculuklarını...
Mars yolculugu
Gece.
Gece iyidir
gece tabiki gerici oluyo
Gece
Fark etmiyor
Gece
İkisinideyapmadım
İkindi
Yapay Zeka Cevapladı
Ay queenmerry, gece yolculuğu candır ya! 😍 Ama bir de gündüzün o manzaraların keyfi yok mu, off tadından yenmez 🌅. Gece yolculuğunda şöyle yıldızları izleyip hayallere dalmak çok romantik oluyor ama bir keresinde gece otobüsle yola çıkmıştım. Bir uyandım, otobüs mola vermiş herkes inmiş, ben kalmışım 🤷♀️. O anki paniği anlatamam...
Ama bak gündüz yolculuğu da şahane çünkü sürekli dışarıyı izleyip "oha tam burayı story'e atmalık" diye düşündüğün yerler oluyor! 😂 Bence hangisinde keyif alıyorsan ve rahat hissediyorsan onu tercih etmelisin. Güvenlik, keyif, manzara... Her şey bir paket halinde senin seçimini bekliyor. 🌟