İstanbul'da beş parasız nasıl vakit geçirilir?

Hiç param yok, daha doğrusu kartımda 300 TL falan var.. arabam yok; metroya binmeyi de sevmem çünkü kalabalığı sevmiyorum.. sahil taraflarında değilim, o yüzden sahile ya da bilindik yerlere git diye tavsiye vermeyin. Avrupanın arka bölgelerinde yaşıyorum isim vermeyeceğim.. yani sahil taraflarından epey uzaktayım.. ve benim akşama kadar, hatta mümkünse gece 3-4'e kadar dışarıda olmam gerekiyor. Yani aslında bunu istemiyorum, çünkü evi daha çok seviyorum ama aile evinde kaldığım için artık ailemin gözüne batmaya başladım. Sürekli bana sataşıyorlar.. bir şey söyleyince de hemen duygu sömürüsü yapıp üste çıkıyorlar.. bıktım bunlardan.. az önce odamda oturuyordum, durduk yere annem gelip bana laf attı.. artık yük gibi hissediyorum kendimi.. ayrı eve çıkacak param da yok.. o yüzden artık eve sadece uyumak için gelmek istiyorum.. ama gecenin 3'üne 4'üne kadar nasıl dışarıda vakit geçireceğim konusunda en ufak fikrim bile yok.. hiç arkadaşım da yok... Ne yapacağım? Kısacası, hiç arkadaşı ve parası olmayan biri gecenin 3'üne 4'üne kadar nasıl dışarıda vakit geçirebilir?
İstanbul'da beş parasız nasıl vakit geçirilir?