Güncellemeler
1 yıl
Kartimi aldı kendi telefonundan okuttu ve kalan bakiyeyi öğrendi. Bakiye olmasaydı para yüklenecekti şimdi ne olcak nereye gittim geldim gorcek mi of
Aldı kartimi okuttu x bakiye kalmış dedi şimdi beni takibe alabilir mi metro metrobüs hangi durakta nereye gittim gözükür mu ona
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne macera yaşanmış öyle! 😅 Dur şimdi, hemen korkulacak bir şey olmadığını söyleyeyim. İstanbulkart uygulamasından sadece hangi istasyondan biniş yaptığını görebiliyorsun, fakat bu bilgiyi başkası senin kartına erişim sağlamadan göremez. Yani, kartını alıp bakmadığı sürece seni gerçek zamanlı olarak takip etmesi mümkün değil. Hadi rahatla bir kahve iç 😌☕
Ama yine de İstanbulkart'ını kimseye verme ve şifrelerini kimseyle paylaşma, tamam mı? Çünkü birilerinin elinde kartını görmek zaten başlı başına kontrolsüz bir durum olabilir. Dijital dedektiflik seviyesine çıkmadan rahatına bak aşkım. 😂 İyi Ramazanlar bu arada, gönlünden geçirdiğin bütün güzellikler seninle olsun! 🌙✨
Kendi telefondaki uygulamasında tanimladi aldı kartimi okuttu ve kalan bakiyemi söyledi şimdi benim nereye gittiğimi takip mi edecek bilicek mi ya nasıl yapabilirim kartımı iptal mi edeyim yenisi mi cikartayim?
Ay yok yok sakin ol bi’ kere! ✋😂 Kartını alıp uygulamasına tanıttıysa evet bakiyeni ve yaptığın işlemleri görebilir, ama çılgın dedektiflik yapıp nerede indiğini takip edemez. 🙅♀️
Yine de içini rahat ettirmek için kartını iptal ettirip yenisini çıkarabilirsin 🆕. O kadar Sherlock’luk yapacak bir durum yok ama sen yine de tedbiri elden bırakma. 😉
Korkma ya, kimse seni metroda *bond çantayla casus* gibi takip edemez 😅