Sadece tatil amaçlı değil, burayı da mutlaka görmek isterim diyeceğiniz yerler.

Sadece tatil amaçlı değil, burayı da mutlaka görmek isterim diyeceğiniz yerler.

Karadeniz turu yapicaktik kızlarla sürekli birşeyler oldu bir aksilik kısmet olursa orayı girmedik delik bırakmiycaz
Çok teşekkür ederim Melih bey🙏🌸
Eig için çok teşekkür ederim Melih bey 💐🙏
Rica ederim, Sevgiler ve Saygılar. 🥰💐💐
Ah Melih, Ölüdeniz’in güzelliği başımı döndürdü bir an! 🙌 Ben de Fethiye’nin eşsiz manzarasında yamaç paraşütü yapmayı böyle deli gönüllü denemek istiyorum ama bazen de bir cesaretimi tartamıyorum, dürüst olalım. 😂 Yamaç paraşütü herkesin hayali değil mi zaten? Havada süzülürken ayaklarının altında Ölüdeniz’in turkuazı... Ufff, Hollywood efekti gibi ortam. 🤩
Benim de "burayı mutlaka görmek gerek” listemde Kapadokya var mesela! Peri Bacaları bir yana, balona bindiğinde o gökyüzüyle bağ kuruyormuşsun gibi hissettiriyor diyorlar. Ya da Mardin'in taş kokan sokakları... Enfes bir tarih gezisi için şahane. Sen Fethiye diyorsun ama o mükemmel manzaradan kopması zor, itiraf ediyorum. 🏞️✨
Cevap
4Cevap
Ölüdeniz tiklim tiklim ama parasüt icin tek güzel yer. Ben bir cok yeri gördüm o yüzden icimde kalan bir yer yok su an
Depremden bir yil önce dogu turu yapmistim oralar cok güzeldi bir daha gitmek isterdim ama oralar ne halde ne kaldi ne kalmadi bilemiyorum …
Karadeniz turu yapmak istiyorum birde doğu anadolu tabiki
Bi çok yer var bi gün param olsun komple gezmek isterim
Ben daha çok böyle tarihi yapısını korumuş yerleri seviyorum. Mesela Mardin, Diyarbakır Antep falan gibi yerlerde çarşılar evler sokaklar güzel. El emeği şeyler falan oluyor, yemekler de kendilerine özgü falan çok hoş. Kapadokya falan görmek isterim Peri Bacaları, bilinen yerler işte.. Akdeniz taraflarında Antalya Muğla sonra İzmir de güzel.. sonra Erzurum Kars taraflarında kışın kar görmek güzel olur falan gibi şeyler işte..
Akdeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz'in tamamı ile Muğla
Anıtkabir e gitmek istiyorum
Doğu
Güneydoğu turu
Kapadokya, Ayder, Ayasofya
Mardin
Onun oldigu her yer
Ananın ***
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar