Gizli Üye(25-29)1 yılNorveçi görmek orada kalıcı olarak yaşamak isterdim ama imkansız, norveçte yaşayan bazı gurbetçiler de yaşadığı yeri kötülüyor ülkesini övüyor kötülediği ülkede hala daha niye kalıyorlar anlamak güç
114 Yorumla- 1 yıl
Başkası gelmesin diye 🤣
Cevap sahibi1 yılGelse nolur ki
- 1 yıl
Ne düşünüyorsa artık.
- 1 yıl
@uu4uj3hko teşekkürler.
- 1 yıl
*Mrs. Chatterjee vs Norway* filmi, gerçek bir olaydan esinlenerek çekilmiş bir Hint dramasıdır. Hikaye, Norveç’te yaşayan bir Hintli anne olan Mrs. Chatterjee’nin, Norveç sosyal hizmetleri tarafından çocuklarının elinden alınmasıyla yaşadığı hukuk mücadelesini anlatır.
Film, Norveç’in çocuk koruma sistemiyle ilgili eleştiriler içeriyor. Sosyal hizmetler, ebeveynlerin "çocuklarını Hint kültürüne göre yetiştirmesini" uygun bulmayarak, çocukları alıkoyuyor. Anne ise çocuklarını geri almak için Norveç hükümetine ve mahkemelere karşı zorlu bir mücadele veriyor. Film, kültürel farklılıklar, göçmen ailelerin karşılaştığı zorluklar ve bir annenin çocukları için verdiği savaş gibi konulara odaklanıyor.
Bu yüzden, Norveç’in güzel bir ülke olmasına rağmen bazı politikaları nedeniyle eleştirildiğini vurgulamak için vs vs..
Cevap sahibi1 yılNorveçte yaşayayım da varsın çocuğumu Norveç kültürüne göre yetiştireyim ne var bunda? Nedense ben insanların kendi ülkelerini beğenmeyip başka ülkelere göçtüğü halde kendi örfünü adetini geleneğini kültürünü devam ettirme saygısızlığını komik buluyorum. Norveçte yaşama şansım olsaydı Norveçliler nasıl yetiştiriyorsa çocuğumu aynen onlar gibi yetiştirirdim. Çocuğumun bir kaybı olmazdı, aksine hayata 1-0 önde başlardı.
Cevap sahibi1 yılAma filmi merak ettim, duygusala bağlamadan izleyebileceğim bir film gibi geldi bana.
Cevap sahibi1 yılİyi bari iyice merak ettim bakayım bi
- 1 yıl
Norvec harici avrupada diger ulkeler ve amerikayi tavsiye edebilirim. Bu arada Norvecte yasamis biriyim, suanda turkiyede yasiyorum. Yani sirf sosyal medyadan gorduklerimle yorum yapmiyorum. Ben de eskiden ozenirdim, dogasi insanlarina bakardim guzellikleri, ama simdi diyorumki keske amerika veya avrupanin diger ulkelerine baksaydim. O filmi kesinljkle izleyin, ufak ayrintilar bile o onemli filmde. Sevgiler
- 1 yıl
@uu4uj3hko teşekkürler
Cevap sahibi1 yılNorveçin manzarasını diğer ülkelere değişmem, yerinde olsaydım Norveçte yaşamaya devam ederdim. Hele o Kuzey Işıkları yok mu? Hayranım Kuzey Işıklarına. Ama Norveçte ırkçılığın yüksek olduğunu düşünüyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için şu ara listenin zirvesinde İZLANDA var! 🤩 Doğa harikası bir yer, kuzey ışıkları, buzullar, gayzerler… Kısacası doğa şovu resmen! Ama şu an imkansız mı? Asla! 🙅♀️ Çünkü indirimli bilet ve uygun konaklama fırsatlarını takip ederek hayallerine ulaşmak çok mümkün. Ayrıca, "hayallerinden bile öteye bir adım" mottosuyla hareket etmediğimiz sürece o hayaller hep bekler. 🛫
Senin hayallerinde hangi ülke var? Gözümüz kulağımız sende, belki güzel bir destinasyon önerisi çıkar senden de! 😎 #HayallerGerçekOlsun12 Yorumla- 1 yıl
İzlanda, doğanın saf güzelliğini keşfetmek isteyenler için adeta bir cennettir. Buzullar, yanardağlar, şelaleler ve lav tarlalarıyla dolu bu eşsiz ülke, gökyüzünü aydınlatan büyüleyici kuzey ışıklarıyla ünlüdür. Dünyada eşi benzeri olmayan jeotermal kaynakları, mavi lagün gibi doğal kaplıcalarıyla hem dinlendirici hem de etkileyici bir deneyim sunar. Başkent Reykjavik, küçük ama canlı atmosferiyle sanat, müzik ve kültürün modern ve geleneksel yönlerini bir araya getirir.
İzlanda sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda yaşam tarzıyla da ilham vericidir. Halkı, dünyanın en mutlu ve en eğitimli topluluklarından biri olarak bilinir. Temiz havası, güvenli ortamı ve çevreye duyarlı yaşam biçimiyle sürdürülebilir bir dünyanın öncülerindendir. Efsanelerle dolu Viking mirası, halen halk kültüründe canlı bir şekilde hissedilir. İzlanda, doğayla uyum içinde yaşamanın mümkün olduğunu gösteren nadir yerlerden biridir ve ziyaret eden herkesi huzur ve hayranlık içinde bırakır. Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılVaav İzlanda'yı ne güzel anlatmışsın be! 🌈❄️ Kuzey ışıklarının altına battaniye atıp oturma hayali kuruyorum şu an 😍 Belli ki sen sağlam bir doğa aşığısın! İzlanda'nın kuzey ışıklarını görmek için en iyi zaman, Eylül ve Mart arası. Aklında bulunsun! Şimdi top sende: Senin hayal ülkenden bahsetsene; belki hepimize ilham olursun! 🌍🔥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılamerika
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılİspanya, kore, amerika, fransa, azerbaycan. Azerbaycana zaten bu yaz gideceğim ama diğerlerini bilmiyorum belki ilerde giderim
11 Yorumla- 1 yıl
Maaşallah
1 yılİrlanda Galway.. Para biriktiriyorum çok uzak değil inşallah
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılPrag'a gitmeyi çok isterim. Aşıklar şehri olarak kaldı dimağımda
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Amerikaya gitmek istiyorum, imkansız görünüyor şimdilik
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Los angeles melekler şehri bide Mekke Medine inşallah
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler m
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHer yer ayni tas toprak hava deniz.. onemli olan ic huzuru...
11 Yorumla- 1 yıl
Maaşallah. 🤲🤲
Ben Amerikayı görmek doya doya gezmek isterdim.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılABD, Dubai, İtalya, Paris, Tokyo 🆚
21 Yorumla- 1 yıl
Ooo teşekkürler.
1 yılAfrika belgeselin çekildiği yerler
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
Japonya, seviyorum japonları…
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Abd evet imkansız
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Rusya'yı isterdim 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
- Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılİsviçre hayır imkansız değil lâkin vakti var
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılİsviçre, Japonya, Maldivler, Avusturalya
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimm
1 yılİngiltere Asya ülkeleri Amerika
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılJaponya gitmek isterim
11 Yorumla- 1 yıl
Japonya, gelenekle modernizmin kusursuz bir uyum içinde yaşadığı, benzersiz bir kültüre sahip eşsiz bir ülkedir. Tokyo’nun neon ışıkları altında teknoloji ve yenilik zirveye ulaşırken, Kyoto’nun tarihi tapınakları ve geleneksel çay evleri geçmişin büyüsünü korur. Fuji Dağı’nın görkemli silueti, sakura ağaçlarının bahar aylarında yarattığı pembe manzaralar ve Japon bahçelerinin dinginliği, ülkenin doğal güzelliklerini gözler önüne serer. Samuray ruhunu ve Zen felsefesini hâlâ yaşatan Japonya, tarih boyunca sanatı, disiplini ve estetiği en yüksek seviyede tutmayı başarmıştır.
Japon mutfağı ise incelik ve zarafetle hazırlanmış, dünyanın en sağlıklı ve lezzetli mutfaklarından biridir. Sushi, ramen, tempura ve wagyu eti gibi eşsiz tatlar, Japon yemek kültürünün ustalığını yansıtır. Aynı zamanda, Japonya’nın disiplinli, çalışkan ve saygılı toplumu, dünyanın dört bir yanında hayranlık uyandırır. Teknoloji, otomotiv ve animasyon sektörlerinde lider olan ülke, aynı zamanda geleneksel sanatları, çay seremonileri ve festivalleriyle kültürel mirasını yaşatmaya devam eder. Japonya, hem geleceğin hem de geçmişin bir arada yaşadığı, keşfedilmeye değer büyüleyici bir ülkedir.
Yeterli param olursa ülkemi gezmek isterim
15 Yorumla- 1 yıl
Türkiye yani.
- 1 yıl
Türkiye, Doğu ile Batı’nın kesişim noktasında yer alan, tarih, kültür ve doğal güzellikleriyle dünyanın en büyüleyici ülkelerinden biridir. İstanbul, iki kıtayı birbirine bağlayan eşsiz konumuyla, Ayasofya’dan Topkapı Sarayı’na kadar sayısız tarihi mirasa ev sahipliği yaparken, Kapadokya’nın peri bacaları, Pamukkale’nin beyaz travertenleri ve Ege sahillerinin turkuaz suları, ülkenin doğal güzelliklerini gözler önüne serer. Osmanlı ve Selçuklu’nun ihtişamlı mirasını taşıyan bu topraklar, aynı zamanda modern Türkiye’nin dinamizmiyle harmanlanarak eşsiz bir kimlik oluşturur.
Türk mutfağı, dünyada eşi benzeri olmayan bir lezzet çeşitliliğine sahiptir. Kebaplardan baklavaya, zeytinyağlılardan baharatlı Anadolu yemeklerine kadar her bölgenin kendine has tatları vardır. Türk kahvesi ve çayın etrafında gelişen misafirperverlik kültürü, ülkenin sıcak ve samimi insanlarını tanımak için harika bir fırsattır. Stratejik konumu sayesinde hem kültürel hem de ekonomik olarak önemli bir güç olan Türkiye, zengin geçmişiyle geleceğe emin adımlarla ilerleyen, keşfedilmeye değer bir ülkedir. - 1 yıl
Böyle diyor yapay zekâ
s 1 yılİtalya gidicem bir gün
11 Yorumla- 1 yıl
İtalya, tarih, sanat ve doğal güzellikleriyle dünyanın en büyüleyici ülkelerinden biridir. Roma İmparatorluğu'nun mirasını taşıyan bu ülke, Colosseum'dan Pantheon'a, Venedik kanallarından Floransa'nın sanat dolu sokaklarına kadar her köşesinde tarihin izlerini barındırır. Rönesans’ın doğduğu topraklar olarak Leonardo da Vinci, Michelangelo ve Raphael gibi dahileri dünyaya kazandırmış, sanat ve mimaride eşsiz bir miras bırakmıştır. Ayrıca, dünyanın en sevilen mutfaklarından biri olan İtalyan mutfağı, pizza, makarna ve tiramisu gibi lezzetleriyle insanları kendine hayran bırakır.
Akdeniz’in sıcak ruhunu taşıyan İtalya, sadece tarih ve sanatla değil, aynı zamanda yaşam tarzıyla da büyüler. Toskana’nın uçsuz bucaksız üzüm bağları, Amalfi kıyılarının masmavi denizi ve Alpler’in görkemli zirveleri, ülkenin doğa harikalarından sadece birkaçıdır. Moda ve tasarım dünyasında da zirvede olan Milano, zarafet ve şıklığın başkentlerinden biri olarak kabul edilir. İnsanlarının tutkulu ve misafirperver olması, İtalya’yı sadece gezilecek değil, aynı zamanda yaşanacak bir yer haline getirir.
ABD New York
21 Yorumla- 1 yıl
New York, dünyanın en ikonik şehirlerinden biri olarak kültür, finans ve sanatın merkezi konumundadır. "Asla uyumayan şehir" olarak bilinen bu büyüleyici metropol, gökdelenleri, tarihi yapıları ve enerjisiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakır. Özgürlük Anıtı, Times Square ve Central Park gibi simgesel noktalar, şehrin zengin kimliğini yansıtır. Broadway’in büyüleyici sahneleri, Metropolitan Sanat Müzesi’nin eşsiz koleksiyonları ve Wall Street’in küresel finans piyasalarına yön veren atmosferi, New York’un çok yönlü karakterini ortaya koyar.
Şehir, kültürel çeşitliliğiyle de eşsizdir. Dünyanın her köşesinden gelen insanlar, farklı diller, mutfaklar ve geleneklerle New York’u benzersiz bir mozaik hâline getirir. Chinatown’dan Little Italy’ye, Harlem’den Brooklyn’e kadar her bölge, farklı bir hikâye anlatır. Sokak sanatçıları, dünya çapında ünlü restoranlar ve hiç bitmeyen hareketliliğiyle New York, hayalleri gerçekleştiren ve herkese ilham veren dinamik bir şehirdir.
1 yılJaponya
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
- Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılMaldivler
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
Kore
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
1 yılİtalya
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
Almanya
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılAmerika
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
- Tatil & Seyahat konusunda 552 cevap paylaştı.
1 yılTürkiye
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürlerm
1 yılTayland
11 Yorumla- 1 yıl
Tayland, egzotik doğası, zengin kültürel mirası ve sıcakkanlı insanlarıyla “Gülümseyen Ülke” olarak bilinir. Bembeyaz kumsalları, yemyeşil tropik ormanları ve turkuaz deniziyle Phuket, Krabi ve Koh Samui gibi adalar, dünyadaki en güzel tatil rotalarından bazılarını oluşturur. Bangkok’un hareketli caddeleri, görkemli tapınakları ve gece pazarları ise ülkenin modern ve geleneksel yönlerini bir araya getirir. Altın kaplı Budist tapınakları, tarihi sarayları ve sokaklardaki mistik atmosfer, Tayland’ı keşfetmeyi unutulmaz bir deneyime dönüştürür.
Tayland mutfağı da dünya çapında büyük bir üne sahiptir. Baharatlı köriler, taze deniz ürünleri ve Pad Thai gibi lezzetler, her damak zevkine hitap eden eşsiz tatlar sunar. Ülkenin misafirperver kültürü ve "sanuk" (hayattan keyif alma) anlayışı, ziyaretçilerin kendilerini her zaman sıcak bir ortamda hissetmelerini sağlar. Aynı zamanda geleneksel masajları ve meditasyon merkezleriyle Tayland, huzur ve rahatlamanın adresidir. Doğası, kültürü ve lezzetleriyle Tayland, keşfeden herkesi büyüleyen bir ülkedir.
İsviçre
11 Yorumla- 1 yıl
İsviçre, doğanın ihtişamı ve insan zekâsının mükemmel birleşimini sunan eşsiz bir ülkedir. Alpler’in karlı zirveleri, kristal berraklığındaki gölleri ve yemyeşil vadileriyle adeta bir masal diyarını andırır. Ülke, doğal güzelliklerinin yanı sıra saatçilik, bankacılık ve mühendislik alanındaki üstün başarısıyla da dünya çapında tanınır. Zürih, Cenevre ve Bern gibi şehirler, hem tarihi hem de modern mimarinin kusursuz bir dengesini sunarak kültürel açıdan zengin deneyimler vadeder.
İsviçre aynı zamanda dünyanın en yaşanabilir ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Eğitim ve sağlık sistemleriyle öne çıkan bu ülke, aynı zamanda güvenliği ve yaşam kalitesiyle de dikkat çeker. Çikolatası ve peyniriyle gurme lezzetler sunan mutfağı, dünya çapında ünlüdür. Dört farklı resmi dili ve kültürel çeşitliliğiyle İsviçre, birliğin ve uyumun en güzel örneklerinden biridir. Düzeni, temizliği ve doğal güzellikleriyle burası sadece bir ülke değil, adeta huzurun ve mükemmeliyetin vücut bulmuş hâlidir.
Hindistan 😂😂
15 Yorumla- 1 yıl
Hindistan, tarihin, kültürün ve çeşitliliğin benzersiz bir harmanını sunan büyüleyici bir ülkedir. Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri olan bu topraklar, mistik tapınakları, görkemli sarayları ve etkileyici tarihi yapılarıyla ziyaretçilerini büyüler. Tac Mahal’in zarif güzelliğinden, Varanasi’nin kutsal Ganj Nehri kıyılarındaki ruhani atmosferine kadar her köşesi farklı bir hikâye anlatır. Yoga ve meditasyonun doğduğu yer olarak Hindistan, sadece fiziksel değil, aynı zamanda ruhsal bir keşif yolculuğuna da davet eder.
Bu büyüleyici ülke, mutfak kültürüyle de dünyanın dört bir yanına ilham vermiştir. Baharatların ustaca kullanımıyla hazırlanan yemekler, her bölgenin kendine has tatlarını ortaya koyar. Bollywood’un renkli sinema dünyası, enerjik müzikleri ve danslarıyla milyonlarca insanı etkisi altına alırken, Hindistan'ın geleneksel festivalleri, özellikle Holi ve Diwali, ülkenin neşesini ve coşkusunu en güzel şekilde yansıtır. Farklı dinlerin, dillerin ve yaşam tarzlarının barış içinde bir arada bulunduğu bu ülke, kültürel zenginliği ve sıcak insanlarıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir deneyim sunar. - 1 yıl
Her şeyi çok da ihtiyaç duyarak yapmıyoruz bence. Bir şey olmaz, kızma.😀
- 1 yıl
İyi bari 🙂
- Tatil & Seyahat konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılArabistan
11 Yorumla- 1 yıl
Suudi Arabistan, tarih ve modernizmin iç içe geçtiği, Arap dünyasının en etkileyici ülkelerinden biridir. Çölün ortasında yükselen görkemli şehirleri, özellikle başkent Riyad ve Cidde, geleneksel İslam mimarisini çağdaş gökdelenlerle harmanlayarak benzersiz bir siluet oluşturur. Dünyanın en kutsal şehirleri olan Mekke ve Medine, her yıl milyonlarca Müslümanı kendine çeker ve ülkeyi manevi açıdan dünyanın en önemli merkezlerinden biri hâline getirir. Aynı zamanda, Neom gibi dev projelerle geleceğin şehirlerini inşa eden Suudi Arabistan, ekonomik ve teknolojik alanda büyük bir dönüşüm yaşamaktadır.
Ülkenin doğal güzellikleri de göz kamaştırıcıdır. Rub' al Khali (Boş Çeyrek) Çölü'nün uçsuz bucaksız kumları, Al-Ula’daki tarihi kaya oluşumları ve Kızıldeniz’in berrak suları, Suudi Arabistan’ı keşfetmeye değer kılar. Arap kültürünün misafirperverliği ve geleneksel Bedouin yaşam tarzı, ülkenin derin köklerini ve sıcak insan ilişkilerini yansıtır. Petrol zenginliği ile küresel ekonomide önemli bir yere sahip olan Suudi Arabistan, kültürel mirasını koruyarak modern dünyada güçlü bir konum edinmeye devam eden, büyüleyici bir ülkedir.
- Tatil & Seyahat konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılNorveç 🌟
11 Yorumla- 1 yıl
Norveç, doğanın en saf ve etkileyici hâlini görmek isteyenler için büyüleyici bir ülkedir. Fiyortlarıyla ünlü bu ülke, derin mavi suların sarp dağlarla buluştuğu manzaralarıyla adeta bir kartpostalı andırır. Kuzey Işıkları’nın dans ettiği kış geceleri ve yazın güneşin hiç batmadığı beyaz geceler, Norveç’i doğa harikalarıyla dolu bir masal diyarına dönüştürür. Oslo, Bergen ve Tromsø gibi şehirler, modern yaşam ile Viking mirasını kusursuz bir şekilde harmanlayarak ziyaretçilerine hem kültürel hem de tarihi bir şölen sunar.
Norveç, sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda yaşam kalitesiyle de dünyada öne çıkan bir ülkedir. Refah seviyesi, eğitim sistemi ve sosyal adaletiyle en gelişmiş ülkelerden biri olarak kabul edilir. Norveçliler, doğaya duydukları saygıyla bilinir ve sürdürülebilir bir yaşam biçimini benimseyerek çevreyi korumaya büyük önem verirler. Balıkçılıktan yüksek teknolojili sanayilere kadar uzanan güçlü ekonomisiyle, hem geleneksel hem de modern değerleri bir arada yaşatan bu ülke, huzur, düzen ve özgürlüğün mükemmel bir simgesidir.
Gizli Üye(18-24)1 yılGüney kore
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılFransa
11 Yorumla- 1 yıl
Fransa, sanat, tarih ve zarafetin kusursuz bir şekilde harmanlandığı, dünyanın en büyüleyici ülkelerinden biridir. Paris’in romantik sokakları, Eyfel Kulesi’nin ihtişamı ve Louvre Müzesi’nin sanat dolu koridorları, bu ülkeyi adeta bir kültür merkezi hâline getirir. Orta Çağ’dan kalma şatolar, Provence’ın lavanta tarlaları ve Fransız Rivierası’nın göz kamaştırıcı sahilleri, Fransa’nın doğal ve tarihi zenginliklerinin sadece birkaç örneğidir. Moda ve tasarım dünyasında öncü olan bu ülke, zamansız şıklığı ve estetik anlayışıyla dünyaya ilham vermeye devam eder.
Fransız mutfağı ise başlı başına bir sanat formudur. Kruvasan ve bagetten başlayarak, dünyaca ünlü peynirler ve şaraplara kadar her lezzet özenle hazırlanır. Gastronominin başkenti olarak kabul edilen Fransa, mutfağındaki rafinelikle yemek kültürünü sanata dönüştürmüştür. Ayrıca, edebiyat, felsefe ve müzik alanlarında da yüzyıllardır öncü olan bu ülke, Voltaire’den Victor Hugo’ya, Edith Piaf’tan Debussy’ye kadar pek çok büyük ismi dünyaya kazandırmıştır. Fransa, her köşesinde romantizmi, sanatı ve hayatın inceliklerini hissettiren eşsiz bir ülkedir.
Gizli Üye(25-29)1 yılDubai ve tokyo
11 Yorumla- 1 yıl
Dubai, çölün ortasında yükselen bir mucize gibi, modern mimarinin ve lüks yaşamın zirveye ulaştığı bir şehirdir. Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa’dan, Palmiye Adaları’nın insan eliyle yaratılmış doğa harikalarına kadar her köşesi yenilik ve ihtişamla doludur. Muhteşem alışveriş merkezleri, beş yıldızlı otelleri ve egzotik çöl safarileriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunar. Aynı zamanda küresel bir ticaret ve finans merkezi olan Dubai, geçmişin Arap kültürünü koruyarak geleceğin şehrini inşa etmeyi başarmış, dünyada eşi benzeri olmayan bir yer hâline gelmiştir.
Tokyo, gelenekle modernizmin kusursuz bir uyum içinde buluştuğu, dünyanın en hareketli ve yenilikçi şehirlerinden biridir. Nefes kesen gökdelenleri, ışıl ışıl caddeleri ve teknolojiyle dolu sokakları, şehri tam anlamıyla bir bilim kurgu filmi atmosferine dönüştürür. Öte yandan, tapınakları, çay seremonileri ve sakura ağaçlarıyla Japon kültürünün zarif ve huzurlu yanlarını da korur. Gastronomi konusunda dünyanın en zengin mutfaklarından birine sahip olan Tokyo, Michelin yıldızlı restoranlarından geleneksel sokak lezzetlerine kadar her damak zevkine hitap eden bir lezzet şölenidir.
1 yılRusya
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
1 yılisvec
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılSingapur
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılKıbrıs
11 Yorumla- 1 yıl
Kıbrıs, Akdeniz’in incisi olarak bilinen, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle büyüleyici bir adadır. Masmavi denizi, altın kumlu plajları ve yılın büyük bir bölümünde güneşli havasıyla tam bir tatil cennetidir. Tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Kıbrıs, Lefkoşa’nın tarihi sokaklarından, Girne’nin büyüleyici limanına ve Salamis Antik Kenti’nin görkemli kalıntılarına kadar keşfedilecek sayısız güzellik sunar. Aynı zamanda sıcak ve misafirperver insanlarıyla her ziyaretçisini kendine hayran bırakır.
Kıbrıs mutfağı, Akdeniz’in en lezzetli tatlarını barındırır. Hellim peyniri, şeftali kebabı ve zeytinyağlı mezeleriyle damakları şenlendiren bu mutfak, Türk ve Yunan mutfaklarının en güzel birleşimlerinden biridir. Adanın huzurlu atmosferi, sakin kasabaları ve eşsiz gün batımları, hem dinlenmek hem de keşfetmek isteyenler için ideal bir ortam sunar. Doğası, tarihi ve mutfağıyla Kıbrıs, Akdeniz’in en özel destinasyonlarından biridir.
1 yılFransa
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler