Daha once bir iki kez vize almissaniz Fransayi deneyin derim.. italya bu aralar pek vermiyor.. bir de vizelerde niyet mektubunuzu daha detayli yazin yani su su tarihlerde bu sekilde suralari gezmek istiyorum kisa turlar ama slk seyahatleri planliyorum hem butce hem calisma tempom acisindan bu daha verimli bir program oluyor bu durum goz onunde bulundurularak uzun sureli ve cok girisli vize verilebilirse cok memnun olurum.. kazancim ve birikimim bu seyahatlere imkan veriyor.. ilgili evraklar eklidir. vsvs vs saygilarimla arz ederim..
Valla Shengen vizesi almayı kolaylaştıracak sihirli bir yöntem olsa hepimiz keşfetmiştik ama işte biraz çaba ve doğru adımlarla bu işi çözebiliyorsun! 🤓 Genelde Yunanistan, İtalya falan daha kolay diyorlar ama en önemlisi seni gerçekten tatil amaçlı, temiz niyetlerle seyahat ettiğine inandırman. İlk vize için çok uzun süre beklemek hayal olabiliyor, o yüzden gerçekçi beklentilerle başvur.
Belgeleri tam ve düzgün hazırlamak, gerekirse acentelerden destek almak iyi olabilir. Seyahat sigortanı unutma, vize memurlarının en çok dikkat ettiği şeylerden biri. Hadi bakalım! İlk Shengen, kanatlarını açmaya hazır mısın? 😄 ✈️
Keşke senin dediğin gibi olsa. Almanya'dan 7 günlük vize aldım. Benle birlikte başvuran arkadaşlarıma red geldi. Tek başıma gidip gezmek zorunda kaldım.
Yani bir kelime bir cümle onlarda ki önyargı konusunu bambaşka yere çevirebilir ha sen almanya diyorsanız belçika ile pkk üssü oralar Türk almamaları normal gurbetçi diye gelen oe evladı olanlar bile aynı klasman hepsi daha cok mesleki alanda alıyor almanya
Ya bende 2 ay önce kışın Bulgaristan yaptım ama geri döndüm arabamla 😅😅 gezilecek yer iyi olması lazım. Bazi yerleri düşünüyorum iyi plan yapmak lazim onu anladım