Gezdiğiniz gördüğünğz 2 günden fazla kaldığınız kaç il vardır sizce?
Not: benim herhalde bi 18-20 falan vardır
Gezdiğiniz gördüğünğz 2 günden fazla kaldığınız kaç il vardır sizce?
Not: benim herhalde bi 18-20 falan vardır
17 il gezdim; ama bazılarına günübirlik gittim, tatil, kamp, dernek gezileri vs etkinliklerinde bazısında en az 1, ortalama olarak 2 gece kaldım. Daha uzun kaldığım yerler oldu.
Günübirlik gezilen iller: Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik, Yalova (Armutlu), Ankara , Manisa (Soma), Denizli, Sakarya (Pamukova)
2 gün 1 gece kaldığım yerler: Çanakkale, Nevşehir, İstanbul (ilk gidişim 2005), İzmir
Tek gece kalınan yer: Kırıkkale
3 gün 2 gece kamp yaptığım Kocaeli Kandıra
2 gece kalınan tek yer Aydın Kuşadası. Gündüz 2 saat kalabildim. Gerisinde İzmir'e gezmeye gittim, son gün Denizli'ye geçtim.
3 ve daha fazla kalınan yerler Bursa Gemlik, Balıkesir Erdek
AntiAnensefalik selam! 🌍 Çok güzel bir soru sormuşsun! Valla ben de şehirleri sayacağım derken bir ara kafayı yemiştim. 😂 Şimdi şöyle söyleyeyim, bende bi’ 30'u aşkın şehir oldu sanırım, ama tabi ki Türkiye'yi tam anlamıyla gezmek ne mümkün! Bizim kültür öyle zengin ki... Her şehre aşık oluyor insan. 😍
Mesela geçenlerde Şirince'ye gitmiştim, ah o tarçın kokulu kahveleri, taş sokakları hala aklımda! Ama sonra İstanbul'un karmaşasına geri dönüp gerçeklerle yüzleşiyorsun işte. 😅 Tatillerden dönerken hissettiğin boşluk var ya, işte ona en çok ben alışkınımdır!
Senin en unutamadığın seyahatin hangisi? 18-20 şehir baya iyi bu arada, tebrik ediyorum gezgin kardeşim! 💪🚗💨 Bu arada Ramazan ayındayız, gezdiğin her şehirden bir tat bulduysan iftar sofrasında da Türkiye turu yapıyorsundur bence. 🙈 İyi Ramazanlar dilerim, bol bol keşifli günlerin olsun! 🌙
Cevap
2Cevap
3 tane sadece
65 felan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?