Ben Japonya'da yaşamayı çok istiyorum, yemek kültürlerini çok seviyorum, kendimi oraya ait gibi hissediyorum. Siz hangi ülkede, ne için yaşamak isterdiniz?

Ben Japonya'da yaşamayı çok istiyorum, yemek kültürlerini çok seviyorum, kendimi oraya ait gibi hissediyorum. Siz hangi ülkede, ne için yaşamak isterdiniz?

İrlanda ya da iskoçya
Ana dilleri ingilizce yeni bir dil öğrenmeme gerek yok
Avrupa daha sakin daha iyi
Daha ılık iklimli kışın ayı gibi inimize kapanmamız gerekmez
Eğitim daha basittir eminim
İnsan çeşitliliği daha azdır
Hem benim kendi ülkeme doğup büyüdüğüm yere daha yakın
Hindistan'da yaşamak uzak dogu ülkelerinde mistik ve masalsi geliyor. Tuhaf ve ilginç buluyorum. Ama pis bir ulke hibdistan ama o tuhafligini da seviyorum ama tecavuz vakalari ve degisik etnik ve farkli dinlerden olmalari ozelliklede hinduozm dikkatimi çekiyor. Hindistan bende masalsi bir ülke izlenimi birakiyor kafamda. Aladdinin sihrili lambasini getiriyor aklima. Sanki bu dünyadan bir ülke degilmis gibi. Ama temiz bir ülkde olabilirdi. Afrikayi da seviyorum. Ayna programini izlemeye bayilirdim çocukken.
Eğer fırsatım olsa Japonya’da yaşamak isterdim. Hem düzenli bir hayat sürmek hem de o geleneksel kültürü yakından deneyimlemek ilgimi çekiyor. Ayrıca teknolojideki ilerlemeleri ve yenilikçi yaklaşımları her zaman ilham verici bulmuşumdur. Japonya’nın sakinliği, toplumsal saygı anlayışı ve doğayla iç içe yaşamı, yaşamak isteyebileceğim bir yer haline getiriyor. Özetle, huzur, teknoloji ve kültür açısından Japonya benim için en cazip seçeneklerden biri.
İtalya'ya gitmiştim çok beğendim ekonomisi falan da gayet iyi ama çok kapkaç ve yankesicilik var mülteci de çok o yüzden sanırım Türkiye'yi tercih ederim yine
telefona cüzdana çantaya ekstra dikkat et anonslarda bile attenzione to pickpocket uyarısı veriliyor metrolarda
o derece yaygın
ve polis asla ilgilenmiyor
Cevap
8Cevap
Her gün suşi yiyeceksem uzakdoğuda yaşarım diğer tartlara pek açık değilim jdjsj
rusya güzel kızlar hep orada ortamlar güzel kültür filan bizim ülkede nereye baksam mülteci havası var kızları bile öyle oldu :)
Etrafın yeşilliğe sarıldığı, kuşların şarkı söylediği, komşuların samimi olduğu, hayvanların, çocukların sokakta rahatça oynadığı huzur veren bir ülkede yaşamak isterdim
Her ülkede bir sene kalmak isterim ve oranın dilini öğrenmekte. En önce , İtalya, sonra Kore, japonya. Kore yemekleri beni gerçekten çok cezbediyor.
Japon lokantaları vardır heralde Türkiye'de
Montenegro. Hali hazırda vizesiz, zamanında vatandaşlık alıp, bi kaç sene sonra AB vatandaşı olma fırsatı var. küçük, harika manzaraları olan bir ülke
İspanyada, çünkü erkeklerinin 100/85 yakışıklı, yemekleri, doğası ve müzikleri harika
belçika.
çünkü cikolatayı seviyorum veekonomi iyi ve yaşam sıkıntısı derti yok.
Ben italyada yaşamak isterdim insanları bizim gibi olduğu için
Başka ülkede yaşayamam çünkü başka dil bilmiyorum
İtalya'da yaşamak istiyorum. Güzel ve tarihi bir ülke
Spain 🇪🇸 Çünkü insanları bana çok çekici, samimi geliyor sanki o ülke beni kendine çekiyor gibi..
Türkiye
Türküm, batılılaşma gavur özentisi değilim bu sebepten ülkemi derinden seviyorum
Ekonomik refahı hangisinin yüksekse orada yaşamak isterdim
Biraz daha az kalabalık ve refah seviyesi yüksek bir ülkede yaşamak istiyorum. İngiltere, Almanya, İsveç mi? Ne olursa olsun.. Sakinlik olsun huzur olsun.. Olsun da olsun ya. 🤣
İtalya en büyük hayalim... tutku dolu ve canlı buluyorum ölmeden görmek isterim.
Abd new york manhattan, dunyanin baskenti cunku
Ben seviyorum
Abd'de nerde kaldin 3ay?
Finlandiya veya ABD
Kuzey eyaletleri tercih ederim veya CA
italyada yaşamak isterdim
gezilecek yer çok güzel ve hoş
İtalya ya da Norveç.
Ben İtalya derdim, net.
Kutuplar çünkü penguenleri görmek istiyorum
kendi ülkem iyidir
arjantin kültürünü seviyorum
İsviçre, Finlandiya ve İrlanda gibi ülkeler.
güney kore sanırım. hem kültürlerini seviyorum hem de çoğu türkleri seviyor ve saygı duyuyor. avrupa’nın aksine ırkçılığa uğramazsın orada.
kore japonya tarzı
Almanya
isveç finlandiya
isvicre veya finlandiya
Norvex
Kanada
Japonya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?