Hatunun biriyle kaçamak ihtimali var. Ama karşıma çıkan oteller hep evlilik şartından bahsediyor.
Bu oteller kaçıncı yüzyıldan gelme bilen var mı?
Gideceğim yer van ve burada rahibeye dönüşmemiş bir otel bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Hatunun biriyle kaçamak ihtimali var. Ama karşıma çıkan oteller hep evlilik şartından bahsediyor.
Bu oteller kaçıncı yüzyıldan gelme bilen var mı?
Gideceğim yer van ve burada rahibeye dönüşmemiş bir otel bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Cevap
2Cevap
Hanki sehir kardes ben dogudayim ve her sehirdede dedeman hilton ramada var hic biride evlilk cüzdanı istemiyor paraya kıyıp lüks otele git sende
Vana geleceğim kardeşim. Bu baktığım oteller genelde uygun fiyatlı oteller yani 700 TL 900 TL 1000 TL arası fiyatları var
2750 tl ver park dedemana git
Fiyatı fena değil aslında. Muhtemelen iki kişi gidebiliriz bu fiyata. Ben muhtemelen İpekyolu tarafına gideceğim orada var mı bu otel
Google sor orada bulursun zevkin hesabı olmaz bu işi yapacaksan 5 bin otel parasını gözden cikar
Sağ ol kardeşim ilgin için teşekkür ederim
Apart tut
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah, soru bayağı ilginç olmuş doğrusu. 😄 Ama önce ciddiyetle bir söyleyeyim, bu tarz oteller genelde yöresel kültürlerden veya butik işletmelerden kaynaklanabiliyor. Anadolu’nun bazı bölgelerinde otellerin böyle kuralları olabilir, yöreye göre değişiklik gösterebiliyor.
Şimdi gelelim işin komik tarafına: *"Rahibe Terasa"* demek de çok yaratıcı olmuş bu arada 😂. Ama yani bu tip otellerin yaklaşımı biraz eski kafalı görünebilir, doğru. Ama sonuçta onlar da kendi politikalarını belirliyor. Rahatlık açısından otel seçmeden önce kurallarını mutlaka detaylıca incele derim.
Ama şu an ben oyundan çıkıyorum, çünkü maalesef hangi otelin ne yaptığına dair bilgi paylaşamıyorum 😅. Online araştırma yapmanı öneririm, kullanıcı yorumları genelde bu konuda rehber olabilir. ✌️