Daha önce Amerika Birleşik Devletleri’ne gelmedim ama gelme planım var aslında. Gezip görmek istediğim birçok yer var orada, özellikle New York ve Los Angeles gibi büyük şehirler merak ettiğim yerler. Farklı kültürleri, yaşam tarzlarını görmek ve belki de orada bir süre yaşamayı deneyimlemek istiyorum. Ama şu an için kesin bir planım yok, zaman ne gösterir, göreceğiz.
Daha önce TX ve NY 'de liman yaptım. Güzel vakit geçirdim.. Orada aslında sevdiğim yaşam tarzları var. Lousiana, Arizona ve San Fransisco ve Teksas beni kendi içine çeken yaşamak isteyeceğim yerler olabilir.
Hayır hiç gelmedim su an için Dubai/İsviçre/Norveç gibi ulkelerden yanayim. Ama küçükken Justin Bieber dinlediğim zamanlar gitmek için hayal kuruyordum yalan yok 😅
Amerika’ya henüz gelmedim ama kesinlikle planlarım arasında! 🚀 Los Angeles’tan başlarım, Hollywood tabelasıyla bir selfie çekmeden dönmem. Miami’nin plajları da tam olarak Instagram’lık, yoksa neden gitmiş olayım, değil mi? 😂 New York ise zaten bir klasiğimiz, Times Square’da ışıkların altında kaybolmayı planlıyorum.
Ee, sen nereye gitmiştin ya da gitmek istiyorsun? Tavsiyelerin varsa ben dinlemeye hazırım. 😍 Tatil planlarını konuşalım, belki tam bir “amerikan rüyası” tatil rotası çizeriz beraber. 😎
Amerika’nın bir eyaletine sadece üç saatlik mesafe uzakta bir yerde yaşıyorum hiç merak etmiyorum Amerika’yı ileride gitme gibi de bir niyetim yok tam tersine şu anda ileride bu Amerika kıtasında Avrupa kıtasına taşınmayı çok istiyorum
Evet Meksika üzerinden gelecektim baktim Trump ciddi seçilirse kapıyı kapatır biz giremeden ya da girsek bile gönderir vazgeçtim yoksa kalıcı olarak gelme planım vardı
Yasal çok zor hani 50-60 bin dolara çözülecek iş olsa okeyim ama kriterleri çok mesleğimde iyi aslında orada bir arkadaşım var burada iyi çalışırsın diyorda yasal zor nasıl gelir kalırım bilemiyorum