Tatil & Seyahat Yaşamak İstediğiniz Ülkeler Hangileri? DilayKörmükçü Takip Et Xper 1 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İtalya Almanya Fransa Hiçbiri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaşamak İstediğiniz Ülkeler Hangileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
biSİKlet_69 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Fransa ye gittim berbat biyer aralarında en iyisi italya 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 393 cevap paylaştı. Türkiye ve arap ülkeleri dışında hepsi olur 😂 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 312 cevap paylaştı. kuzey avrupa ya da balkanlar 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Almanya 1 0 Yorumla
Sailor42 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Ispanya 0 2 Yorumla DilayKörmükçü 1 yıl İspanya'nın ayrı bir havası var. Yorumla Sailor42 1 yıl Kanarya adaları özellikle👌🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fransa ye gittim berbat biyer aralarında en iyisi italya
Almanya. Deutsche vaterland...
Türkiye ve arap ülkeleri dışında hepsi olur 😂
kuzey avrupa ya da balkanlar
İspanya🤤❤️🔥🤌
Japonya
Hollanda
italya güzel ya :D
İsviçre