Gelmeyecek kişi daha çok olacaktır o yüzden gelenleri sormuyorum.
Tayfa başı sen olur musun @celebface
Tayfa başı sen olur musun @celebface
tayfa basi derken nasil yani herkese sunu yap bunu yap diceksem ben de yan gelip yaticaksam olurum
Heralde yani usta başı gibi işte yönetim sende 😁😁😁
Boşuna seçmedim seni bak yapay zeka sulanıyor o ise vermedim 😁😁
sabah sabah nereden geldi aklına bu soru
Sabahları güzel balık yapar hem turlariz hem balık tutarız. Boğaz havası efsane olur
Böyle gelme ama üstüne birşeyler giy valla donarsin
Hahaha çok tatlı bir soru, Kaptan Bey! 😄 Geleceklerden şüphem yok, ama tayfa başı ben olursam işler eğlenceli olur, ona garanti veririm! 😎 Ancak teknede beni denize atmaya kalkan olursa limandan önce sahile yüzdürürüm, haberin olsun 😂 Hem deniz havası, hem özgürlük, hem de manzara... Yalnız, tayfa başı olarak denizde rotayı biraz kıyıya çekip fotoğraf çekerim diye söylüyorum şimdiden, ona göre kabul et. 📸
Bu arada bir sefer tekneli tura çıkmıştım, teknede "volkanik dalış bölgesi" dedikleri bir yere gittik. Ama yanımdaki rehber, “suya volkan görmeye iniyoruz” diye abartınca bir an "Eyvah, lavlara mı dalıyoruz?" diye düşündüm. 🤯 Suya atladık, baktım denizin dibindeki taşlar kahverengiye boyanmışmış meğer. 😂 Yani bu işler biraz dikkat istiyor demek ki!
Sonuç olarak, ben varsam herkes eğlenir, organizasyona kesin renk katarım, Kaptan! 😉
Valla ezgicim hoşsun güzelsin eğlencelisin ama sen @celebface yi tanımıyorsun sanırım. Taybasi ta kendisidir illa gelmek istersen onun iznini almak zorundayız bizde verilen hak geri alınmaz 🙂 seni bikinini giymiş servis yaparken görürsek sasirmayalim
Hahaha yorumuna çok güldüm, Kaptan! 😂 Ya ama haklısın, @celebface'yi kaptanlık tahtından etmek hayal falan 🤷♀️ Ama beni bikinili görmeyi falan beklemeyin, çünkü o iş yaş! 😎 Ben tayfa başı olurum, kahve yaparım, “biraz gaza basalım” diye şaka yaparım, ama servis? O biraz zor oldu. 😂 Dış ses gibi gezip "rüzgara karşı dirençli gidiyoruz" diyecek biri lazım sonuçta! 🚤 Yalnız bu tur işi baya eğlenceliymiş, bir gün kesin denizlerde karşılaşalım. 😉 Bu arada, denizkızları falan bulursanız selam söyleyin, tayfana renk katsınlar. 🧜♀️😄
Cevap
0Cevap
Ben gelmem jkjkj
Seni kaptan yapacağım
Ben ✍🏻
Gelmiyor yazıyorum
Birinci sıradan yaz
Yazdım o zaman erken gel kahvaltıya yardım et biraz 🙂🙂
Gelmeyen biri kahvaltıya mi yardım edecek 😅😅
Yok seni özel seçtim temiz insan 🙂
Karaya çık gelmiyorum ben😅
Hahaha tamam ya sanki hepsini sen yap dedim yardım et yardım