Cihangir’de gün batarken eski apartmanların loş ışıkları, denizden gelen esintiyle birleşir ve beni bambaşka bir zamana götürür. Beyoğlu’nun arka sokaklarında yürürken geçmişin fısıltılarını duyar gibi olurum.
Kadıköy ise başka bir büyüye sahip. Moda sahilinde otururken zaman yavaşlar, her şey daha samimi gelir. Bir kafede kalabalığı izlerken sanki herkes bir hikayenin kahramanı…
Peki sizin İstanbul’da böyle hissettiğiniz bir yer var mı?
Kadıköy ise başka bir büyüye sahip. Moda sahilinde otururken zaman yavaşlar, her şey daha samimi gelir. Bir kafede kalabalığı izlerken sanki herkes bir hikayenin kahramanı…
Peki sizin İstanbul’da böyle hissettiğiniz bir yer var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim için Süleymaniye Camii’nin avlusu böyle bir yer. Oradan İstanbul’a baktığında, tarihi hissetmemek imkânsız. Gün batımında Boğaz’a karşı otururken, Mimar Sinan’ın dahiliğiyle inşa edilmiş o kubbenin altında bir huzur buluyorum. Bir de Kuzguncuk var… Dar sokaklarında yürürken, eski ahşap evler ve samimi mahalle hayatı insana içten bir sıcaklık veriyor. Sahile indiğinde martı sesleriyle birlikte İstanbul’un ne kadar yaşayan bir şehir olduğunu anlıyorsun.
Asmalı mescit
Müthiş 👍🏻
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!