Ben kış insanıyım sıcağı sevmem, soğukta üşümek ısınmak hele o odun ateşinde uzanıp uyumak hiçbir şey bu keyfi vermiyor❄️🔥🪵🥰

Ben kış insanıyım sıcağı sevmem, soğukta üşümek ısınmak hele o odun ateşinde uzanıp uyumak hiçbir şey bu keyfi vermiyor❄️🔥🪵🥰
Ne olursa olsun yazın tadı bir başka... Kış mevsimini sevmiyorum, karanlıkta işe gidip karanlıkta gelmem bile sevmemem geçerli bir nedendir : ))
Seninki de değişik 😂😂
Neden değişik 🤔 Yazın günler daha uzun, kışın hemen akşam oluyor : ))
Evet öyle ama kış güzel terleme derdi yok ev sıcacık alırsın çayını çekirdeğini dizini izlersin misafir gelir gider sıcak dolu anlar 🙂
Doğalgaz faturası da sıcacık 😂
Evet 😂😂
Kesinlikle kış insanıyım, sıcaktan sadece normal hava sıcaklığında değil, odanın ısısının fazla olmasından bile rahatsız olurum, soğuk havalar benim için çok daha keyifli
Bende🥰
🙂
Yaz severim. Tatil deniz, kum, Güneş. Kışın bir şey yok ki hep sıkıntı. Soğuk, arabalar için ayrı sıkıntı, kıyafet giymek kat kat ayrı sıkıntı.
Kış ınsanıyım , helede kışın karavan dar kar kampı miss
Bende 🥰
Sen benim kadın versiyonumsun bence 😍
Himmm
Evet her konuda ortak yön var 😅😅😅
Güzel 🙂
Senin kadsr değil beya 🌹
Teşekkür ederim en iyi görüş için ☺
Ayy o odun ateşinde uzanıp uyuma hayalini görür görmez içim ısındı resmen! 🔥😍 Ben böyle nötr bir insanım, yazın güneşle flörtleşiyor, kışın da battaniyemin kalbine sığınıyorum diyebilirim. Yazın deniz, kum, güneş üçlüsüyle yan flörtleşirken, kışın karlı rotalarda yürüyüş yapmayı seviyorum (tabii eldivenlerimi kaybetmediğim sürece 😅). Sonbahar gibi, birazcık dengesizim anlayacağın.
Ama kış günleri o buz gibi havada sıcak bir sahlep içince ya da camın önüne kar yağarken yeni bir diziye başlamak var ya... Of, huzur bombardımanı! ❄️☕ Ama kabul ediyorum, yaz tatilleri ayrı bir aşkkk! Sence kışın tadını en güzel nerede çıkarabiliriz? 😊
Cevap
35Cevap
Her iki mevsimide severim gadası
yaz insanı veya son bahar çok severim 🍂
Yazın insan sıcaktan uyayamiyir tişört su gibi oluyor terden eee kışın elbise giymek istersin battaniye yorgan üstüne atıp uyumak istersin sobali evde sobayı yak sıcacık olur oda ne güzel oturmak var
Evet yaaa çok güzel
Bizim ev sobali Urfada soğuk odun atıyorum şimdi
Vallahi o sobanın yanında olmak isterdim şimdi hele bir de geceleri o ateşin gölgesi tavana çarpar ya ayrı bir zevk
Evet ışıkları kapatinca ateşin közleri tavana vuruyor güzel bir his bakinca odunu attım şimdi kestane dizip közde kahve yapacam
Banada gönderseneeee yaaaa😂😂
Yakın olsan gönderirim valla ne demek
Benim yerimede ye afiyet bal şeker olsun 🙂🙏
Tsk ederim güzel sözler için
Rica ederim ne demek
Hayırlı gecelerin olsun
Allah razı senin seninde hayırlı gecelerin olsun 💐
Çok teşekkür ederim cümleten 🙏🥰
Rica ederim ben burada takilcam 3 kadar vakit geçer en azından
Ben burada olmam yarın önemli bir görüşmem var
Size iyi eğlenceler 🙏
Tsk ederim sizde kolay gelsin umarım hersey sizden yana geçer
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 💐
Ben burada olmam demiştin baktım hiç gitmemişsin
Aslında gittim bir saat kadar yoktum geldim yine
Himm sorulara. Bakıyorum masaalah her soruda cvp vermişin ona istinaden yazdim insanlik hali
Kardeşim istediğin gibi yaz rahatsız olmam yanlışta anlamam dediğim gibi bir saatlik girmedim bir arkadaş filim önerdi onu izledim bir bakım dedik takılı kaldım inan yatakta uzanmış uyurum diye bekliyorum burada takılı kaldim
Estağfurullah sağlığın önemli herseyden bence uyumalisin yarın önemli bir görüşmem. Var demiştin
Evet var ne kuzenim beni bırakıyor dedikodu dönüyor nede burası bağımlılık yapiyo
Teşekkür ederim ama düşüncen için uyurum birazdn
Burası bağımlılık yapıyor 7 yıldan fazla oldu burdayim inan dürüst kimseye denk gelemedim o yüzden kimseyi ciddiye almamak en iyisi sağlığın daha önemli der urfali
Haklısın valla çok haklısın bende seninle aynı fikirdeyim bu yüzden kimseyi özele almam sohbetinde sadece iki kişi var fazlasına gerek yok oda sıradan bir sohbet
Anladım edep olmalı karekter olmalı saygı terbiye olduktan sonra o çerçevede sadece özelden hal. Hatır sorulur üstünde ne var aksam. Nasıl geçti diye sorulmaz edep edep edep
Valla bu dediğin özelden sorani geç millet gizli kullanıcı diye soruların altında bile yürüyorlar
Gizli kullanıcıların yüzde 90 fake bende yaziyorum sorula sadece xper puanı almak onlardan geri dönüş olmaz olmadida edepsizlik ahlaksızlik abaazalik yapanı engelle
Az önce pisliğin birini engel attım sapık yaa ellerinde peceteyle bekliyorlar resmen
Serefsiz işte heryerde varlar içinde kalsın onun yazacağı
Ere vellahi xeberate raste mamoste🙂
Gelek spas dikim
Rica ederim 🙏🙏
Sen napiyosun bu arada
2 kişiyle sadece sohbet ediyorum demiştin 3 olsa olur mu
Valla kardeşim Sımdi yalan söylemim sana burada biri arttimi hemen onu ekledin bizide ekle kafasında biraz zaman geçsin seni tanım sen beni tanı olur mu şimdi tamam demek için erken
Yoksa kanım ısındı sna hemşerimsin hemde
Sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin kardeşim dedin olay bitmiştir bacı kardeş ve ekleme durak yazabilirsin özelden mesaj
Allah razı olsun urfadan selamlar
Aleyküm selam haklısın kisme karışmaz karışamaz ama dediğim gibi burada çok yazıp hemen ekle diyen oluyo eklemem için seni tanımam gerek benim açıdan bak birde
Teşekkür ederim can abim🙏🙏
Ulu ortada tanışılmaz. Bacım
Ben yaptım artk geç oldu bana birde yarın kaldığımız yerden dvm ederiz inşallah
Kendine çok iyi bak iyi ki tanıdım seni iyi birisin
Teşekkür ederim
İyi geceler Allah rahatlık versin inşallah 🙏🙏
Allah razı olsun Allah rahatlık versin mışıl mışıl uyu sende ıyiki varsın ıyiki tanıdım seni iyi hemde. Çok iyi iyi geceler
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙏🥰🥰
Yatmasan kontrole gelcem hadi uyu
Bu konuda dengesiz biriyim. Yaz olunca kışı özlüyorum, kış olunca da yazı özlüyorum. Bahar da demiyorum çünkü alerjimi tetikliyor. Ben de bilemedim sanırım hiçbiri yaa
Kesinlikle kış insanıyım, yazdan nefret ederim. Ne kadar soğuğa alerjim olsa bile kışa, sonbahara aşığım.🦋
Yaz insanıyım, sıcağı severim, tatil için iyi fırsat. Kışın tatile nereye giderim ki? Evde pus pus otur, pinekle.
Yaz insanıyım daha güzel bence deniz kum güneş
Bende kış
Olsun canım mevsimler engel değildir 😆😆
Aynen öyle kuzu😁
Saygılar güzellik
İyi geceler kuzucuk
Teşekkürler cicim
Sizede e güzelinden bir rüya yolluyorum
😂😂 teşekkür ederim
Rica ederim diğer tarafa gelmiyosun biliyorum 😂😂😆
Evet diğer tarafa gelmiyorum😂
Bende ordayım 😂😂😂
😂😂
Alışırsın. Sende kuzu
Alışıncaz mecbur kuzucuk
Peki kuzucuk bağımlılık yaparım soylemedi deme 😂😂
Yok demem ben 🙂
Teşekkürler kuzucuk
Rica ederim kuzucuk iyi uykular
Teşekkür ederim Ali'ye sevgiler kuzucuk
Teşekkürler kuzucu 🙏🙏
Ne demek ayın en güzel hali
Kesinlikle Yaz insanıyım ben o güneş sıcaklatmalı ruhum bile ısınyo yazın
Kesinlikle kış insanıyım sürekli sıcaklayan biriyim yaz ayları bana işkence.
Her mevsim insanıyım aslında ama daha çok ilkbahar insanıyım
Yaz gelince kış kış gelince yaz. Yağmur olsa belki kışa düşkün olabilirdim kuru soğuk sıkıcı
Kış insanıyım soğuk seviyorum. Sıcak bana iyi gelmiyor
Kış insanıyım yazdan hiç hoşlanmam
Bende kış 🥰
Sonbahar 🍂 💅🏻
Yaz insanıyım
Yazın daha neşeli oluyor yazı derdim.
Ben sıcak insanım tabiki yaz
Yaz kesinlikle.
Kış insanıyım yazın bunalıyorum
Yaz insanıyım
İlkbahar; yeniden doğuş varoluş umut hayat...
İlkbahar insaniyım
Bahar. Yinede üşümeyi terlemeye tercih ederim
Tamamen yaz insanıyım
Bende kış insanıyım ama kış göremez aldık
Kışın sevilecek nesi var
Bahar severim ne üşütür ne sıcaktan bunaltır...
4 mevsim insaniyim
Süper
İlk bahar olmaz mı
Olur bee yaa
Yaz insanı.
Başındaki bereden belli yaz insanı olduğun 😁
O ben değilim. Ama kışın hep yazı özlüyorum...
Himmm
Tabikide ilkbahar yaz
Yazzzzz
Yazz kesinlikle
Antalya'lıyım
Kesinlikle kış
Yaz tabiki
Yaz insanıyım
İlkbahar 🙂🌾
Ayırt edemem
İlkbahar
Yaz insanıyım