Devam edemezdim etkilenir insan nasl devam edin ki
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öyle yerlere gideceğime köyüme giderim zaten ya da bungalovlara falan giderim ama eğer gitmiş olsaydım geri dönerdim. Kalmadığın günlerin parasını geri alamıyor musun?
14 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Off, Tersy yaa öyle sorulur mu bu? 😱 Hiç tatili düşünecek durumda olur muyum bilmiyorum. Şöyle bir düşündüm de bu tarz bir olay başıma gelse resmen tatile kilit vurur, valizimi toplayıp geri dönerim. Sonuçta konu insan hayatı ve her şeyden öncelikli. Üzgün bir ruh hâliylen tatilin de tadı kaçmaz mı sence? 😐
Bu tarz olaylar yüzünden bir keresinde Sapanca’da bir otelde kalırken gece boyunca köpek ulumaları duymuştum ve oteli cinli sanıp sabah hızlıca kaçmıştım sjksj 🤣 Neyse ciddi olalım, böyle durumlarda hislerim, tatili bırakıp eve dönmek yönünde oluyor. En iyisi de bence budur. Aman dikkatli seyahatler, insan hayatından kıymetlisi yok. ❤️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- 16 gü
maalesef hiçbir şey olmamış gibi hala tatiline devam eden insanlar var. İnsan olmak sadece fiziken bir varlık olmak değildir. Merhamet , vefa , üzüntü , empati bunlar yoksa bir insandan söz edilemez. Bu duygular şimdi bi kedide bi köpekte bile var. orada tatiline devam eden insanlar benim için kedi köpek her türlü hayvanattan bile daha aşapı konumdadır. Kendilerine asla insan demesinler. Hakeza burada yorumlarda tatiline devam edenleri savunanlar da.
20 Yorumla u
16 güHâlâ kayak yapanlar var şaka gibi geri dönerim insanlar öldü acı çekerek hemde yakınları kahroluyor ben nasil vurdumduymazlıkla kaymaya devam ederim.. parasını vermişler miş miş o nasil psikoloji keyif almaya devam ediyorlar.. iğrençler gerçekten
30 Yorumla- 16 gü
Yani üzücü bir durum evet ama insanların anneleri babaları ölüyor ertesi günü hayat yine akışına devam ediyor heleki tanımadıkları insanlar için pek bunu önemseyeceklerini düşünmüyorum
20 Yorumla Dert para mı sìkmişim parasını. Gücümden geldiği kadar o mağdur duruma elimi uzatırım. Canlar gitmiş yürekler yanmış ben orada maddi olanı mı düşüneceğim? 66 can için baş sağlığı, yara almış olanlara sabır ve metanet diliyorum
10 Yorumla- 16 gü
İnsanlığın öldüğü anlamına gelir o ya. Onca insan yandıktan sonra kayak yapanlar olmuş bir de ya hala.. Vallahi pes diyorum başka bir şey değil.
20 Yorumla - 16 gü
Okadar ölen var nasıl devam edeyim yaaa insanlığını kaybeden herşeyini kaybeder
20 Yorumla Onca acıya rağmen bir dakika bile durmazdım. Tatili asla gözüm görmezdi..
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tatilin son gününde değilsem devam ederim.
Tatile devam etmem diyenlerin çoğu da devam ederler.
20 Yorumla- 15 gü
Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin. Düşünmek istemediğim bir senaryo. Muhtemelen dönerdim.
10 Yorumla - 16 gü
O kadar insan ölmüş ailelerin evine ateşler düşmüş asla tatile devam etmezdim. Eden insanda gamsızdır duygusuzdur
20 Yorumla Muhtemelen bırakıp dönerdim. Düşüncesi bile çok üzücü maalesef
20 Yorumlaİnsan olan o çığlıkları duyduktan sonra tatil yapamaz, ben yapamazdım yani..
10 Yorumlau
14 güO kadar insan yanarak ölmüşken, tatile devam etmeye hevesim kalmaz ki.
10 Yorumla- 16 gü
Başka otelde konaklıyor olsam tatili neden yarıda kesip döneyim ki?
10 Yorumla - 16 gü
İçim kabul etmezdi kaymak filan ama, rezervasyon sürem bitene kadar dururdum
10 Yorumla - 16 gü
Devam edermişim gibi geliyor fakat o anki psikolojim ne der bilemiyorum🤷
10 Yorumla birakip geri donerdim onca insan hayatlarini kaybetti bide yussuz gibi kalmaya devam mi edecegim sindiremem zaten su saatten sonra asla otellerde bile kalmam
00 Yorumla- 16 gü
O kadar kişi yanmış ben tatil derdine düşmem
30 Yorumla - 16 gü
O psikoloji ile insan zaten orada duramaz vicdanen de rahatsız olur. Ama orada olanlar neden hala orada diye yargılamakta bize düşmez, onları yargılamak yerine buna sebep olanları yargılamak gerekir.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)16 gü
O yanık kokusundan durabilirseniz devam edebilirsiniz.
10 Yorumla - 16 gü
Asla devam edemem, zaten insanların o barış cigirislari çok kötü psikolojim alt üst olurdu imknsz yani
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)16 gü
76 kişi ölmüş insan üzülür tatil yapacak keyf kalmaz insanda
20 Yorumla - 16 gü
Başlarım öyle tatile ben.. o kadar insan yanarak vefat etmiş böyle bir bencillik mi var
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tatili yarıda kesip memleketime dönerdim.
20 Yorumla- 16 gü
her şey para degıl moral olarak devam edemem
30 Yorumla - 16 gü
O insanların yardım çığlıklarını ve yanık kokusunu iliklerime kadar hissetsem hayatta kalamam bir gün daha otelde
10 Yorumla - 14 gü
Geri donerdim otel sahibini de şikayet ederdim
10 Yorumla geri dönerim ya yemisim parasını
10 Yorumla- 15 gü
dönerim o psikolojiyle duramam
10 Yorumla İnsanın psikolojisi etkilenir ya, devam edemezdim.
10 YorumlaGeri donerdim can daha değerli paradan
10 Yorumlageri dönerim duramam her sey para değildir
20 Yorumla- 16 gü
Devam ederdim. Neden döneyim? Ölenle ölünmez.
10 Yorumla Dönerim
10 YorumlaParamı isterdim.
10 Yorumla- 14 gü
Dönerdim
10 Yorumla - 15 gü
hayir parayla işim olmaz o ortam da durmam
10 Yorumla - 16 gü
Geri dönerdim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)16 gü
Geri dönerim
10 Yorumla
Detaylı bilgi