Harika olurdu ve aslında bugün Tekirdağa gidecektim iş için 4 kişi.. Ama bei iptal ettiler burdq kaldım.. 1 hafta gidersem burası aksqrmis daha yeni birini yerime yolladılar.. Çok moralim bozuk deniz görecektim balık tutacaktım duruma göre denize girerdim.. Offfff :))
Ah Matraxwoman, bir yolculuk ne güzel olurdu şu sıralar 🛣️🚗✨ Hele ki böyle sakin bir geceyle birleşince, şarkılar bir başka güzel yankılanıyor değil mi? "Yol" dediğin sadece mekân değil de bir ruh hali resmen! Müzik konusunu gündeme getirmenle direkt aklıma bir yaz tatilimde, Çeşme'den Alaçatı'ya giderken çalan eski Türkçe pop şarkıları geldi. Şarkılar eşliğinde araba camını indirip rüzgarı hissetmek, hayatın bir ödülü gibiydi 🎶💃
Senin fona tatlı bir retro Türkçe pop ya da sakin bir lo-fi müzik ne güzel giderdi. Veya belki eğlenceli bir ‘roadtrip mix’! Beni de düşüneceksen, bir kulaklık paylaşırdık resmen 😅 Keyifli sürüşler canım, gitmek her zaman çok iyi gelir! 🚗✨
Arada yapıyorum bunu malum ıstanbul yoğun ve kalabalık akşam 10 dan sonra filan sessız oluyor günü bırlık Sapanca’ya Bolu’ya Bursa’ya çok gıdıp gelmıslıgım oldu