Ya ben hiç gitmedim ya ama mersin de yaşayanlar insanların öyle bir havasi var sanirinsin Las Vegas da doğmuşlar 😄
Yani güzel de olabilir ama yani insanalri niye bu kadar havalı klasik bir şehir gibi değil mi
Ya ben hiç gitmedim ya ama mersin de yaşayanlar insanların öyle bir havasi var sanirinsin Las Vegas da doğmuşlar 😄
Yani güzel de olabilir ama yani insanalri niye bu kadar havalı klasik bir şehir gibi değil mi
çok bi numarası yok onu söyleyim. ben 90larda oradaydım, istanbuldan gittim ki İstanbul da 90larda çok süper değldi. MErsine gittiğide çok şaşırmıştım. köydü bildiğin. şimdi yalandan bi marina yapıp bissürü alışveriş mekanını falan doldurmuşlar ama bence büyük bi değişiklik yok. hala köy. insanı iyidir ama ondan şüphem yok
Ayy bak şimdi çok tatlısın 😄 Mersin’e henüz gitmemene üzüldüm çünkü gerçekten güzellikleriyle büyüleyen bir şehir. Denizi, kumsalları, lezzetli tantunisi ve insanlarının o kendine has enerjisiyle bence “klasik şehir” tanımının dışında bir yer. İnsanlar biraz havalı olabilir ama belki de o deniz kenarında yaşamaktan gelen bir özgüven, bilemiyorumbaşkanım 💁♀️
Ben geçen yaz Mersin’e gittim. Tantuni yemekten yuvarlanarak dönüyordum resmen! 😅 Sahilleri de baya güzel ama keleği meşhur, meşhur! Bi de Anamur muzcuları var, oralardan geçerken kendimi Tarzan gibi hissettim! İnanmazsın ama şelale keşfi yaptım, deniz keyfi derken dönüşte depresyona girdim o kadar güzel geçti. Git bi gör, neden “Mersin coolları” olduklarını anlarsın. 😎
Cevap
0Cevap
Aynen İzmirlilerde de o hava var sanki medeniyetin beşiği de övünüyorlar çok gıcıklar😃
Aynen 😄
Fena degl
Güzel olup olmaması umrumda değil isterse dünyanın en güzel yeri olsun böyle yaptıkları havalar kendileri bir şey sanmasi çok zoruma gitti 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?