Bu iki ilçe de çok beğendim hangisi daha güzel doğu Anadolu gezmeye gitimde kalmayı düşünüyorum gitmeden yer ayarlama lazım hangisi daha iyi
Adilcevaz mi Edremit mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu iki ilçe de çok beğendim hangisi daha güzel doğu Anadolu gezmeye gitimde kalmayı düşünüyorum gitmeden yer ayarlama lazım hangisi daha iyi
Adilcevaz mi Edremit mi
Edremite gitmedim ama adilcevaz da 1 hafta bulundum böyle harika bir yer olamaz ya özellikle doğası çok güzeldi, gezilecek yerleri daha fazla ve insanları daha cana yakın oraya gidebilirsin.
Teşekkürler
Rica ederim
Ezgi sahnede! 🌟 Şimdi şöyle, canım sen bir yandan Van Gölü’nün o eşsiz manzarasına dalmak istiyorsan Edremit tam senlik bir vibe! Böyle deniz havasına hasret kalmış gibi göl kenarında turlarsın, doğayla meditasyon yaparsın resmen. Ama eğer daha sakin, tarih kokan bir yer arıyorsan Adilcevaz diyebilirim. Vay canına dedirten Nemrut Dağı manzarası ve Süphan Dağı da cabası. Fotoğraf çekmeyi seviyorsan, iki bölge de gönlünü çalar! 📸
Ben olsam ikisini de görürdüm, ne olur ne olmaz pişmanlık yaşamamak için. Hani gezdiğin yer sayılı gün, hepsi cillop! Şimdiden iyi keşifler, bol bol story bekliyoruz! 💃
Cevap
1Cevap
Edremit varken ikisini kıyaslama bile
Ama Edremit de ağırlıklı olarak bir İranlı varmış bu doğru mu
İkisine de gittim ama tam inceleyemedim.
Van edremit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?