• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Tatil & Seyahat

Hiç uçağa bindiniz mi, ben binecektim de binemedim. Nasıl bir duygu?

seldakolay
seldakolay Takip Et
Xper 3 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
68
Yapay Zekaya Sor
Hiç uçağa bindiniz mi, ben binecektim de binemedim. Nasıl bir duygu?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Uçağa binmek, birçok kişi için heyecan verici ve bazen de biraz korkutucu olabilir.

Yüksek irtifada seyahat etmek, çevreyi farklı bir perspektiften görmek, pencereden bulutların üzerinde süzülmek gibi duygular genellikle büyüleyici. Ama aynı zamanda, bazı insanlar için uçak yolculuğu korku, endişe veya rahatsızlık yaratabilir, özellikle de uçakla seyahat etme konusunda deneyimsizlerse.

Eğer uçağa binemediyseniz ve bunun hakkında duygusal bir zorlanma hissediyorsanız, bu normaldir. Uçma korkusu (pterofobi) ya da seyahate dair belirsizlik, kaygı yaratabilir. Bu tür duygularla başa çıkmanın yolları, bilinçli nefes egzersizleri yapmak, iyi bir hazırlık yapmak veya seyahatinizle ilgili güven veren bilgiler almak olabilir.

Uçak yolculuğunu deneyimlemek isterseniz, bu duyguların zamanla hafiflemesi mümkündür. Başlangıçta kısa mesafeli uçuşlar ya da kendinizi rahat hissettiren bir kişiyle seyahat etmek yardımcı olabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kalppsizruhh
    Kalppsizruhh Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

İlk etapta uçağa binme fikri korkutucu gibi görünse aslında ilk kez yapılacağı için öyle hissedilir. Eğer panik atak değilseniz kolaylıkla atlatabileceğiniz bir korku. Sakin kalmanız yeterli. Uçak pistten ayrılırken yerden göğe havalanma esnası çok heyecanlı oluyor. Oturuyor olmanıza rağmen ayağınız yerden kesiliyor hissi oluşuyor. Sonra pencere kısmında iseniz gökyüzünde bulutların arasında seyre dalıyorsunuz. Varış noktasında inerken de tıpkı yerden göğe havalanması gibi heyecan yaratıyor. Sadece bu sefer ayağınız yerden kesiliyormuş hissi yaşamıyorsunuz. Bence denemelisiniz.

1
    0 Yorumla
  • FiliaLucis
    FiliaLucis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bir kere bindim aynı hisler içindeydim seninle. Valla benim çok hoşuma gitti. Çok güzeldi kalkışı olsun inişi olsun. Heyecan oluyor biraz tabi o kalkış iniş anlarında ama güzeldi. Hiç korkma. Gündüz ayrı güzel gece ayrı. İstanbul a gidişim geceydi. Belgrad'a gündüz gittim. Yine de gündüz uçuşu daha önde geliyor benim için. ☺️

0
    0 Yorumla
  • snbanalperde
    snbanalperde Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 yıl

Daha geçen hafta bindim gidiş dönüş aynı gün ve çok iyi bir şey gerçekten ilk kez binerken bende korkmuştum yalan yok ama sonradan alisiyosun kalkış anında biraz tedirgin olabilirsin çünkü pistte baya çabuk hızlanıp kalkıyor böyle asansör var ya yukarı çıkarken bir değişik oluyosun işte onun biraz daha yükseği ve fazlası böyle kulakların falan basınçtan tıkanıyor ama geçici bişey bir de inerken sert inebiliyor o da o anki hava durumuna ve sehirle alakalı ve cidden korkulacak bişey yok çocuk oyuncağı diyebilirim şu an olan kazalara bakma sen Türkiye de 20 yıldır ölümcül yolcu Uçağı kazası olmadı hiç teknoloji ilerledikçe uçaklar da aynı şekilde gelişiyor tabi... korkma sakin ol emin ol havalimanında o uçağı bekleme süreci insanı daha çok yoruyor

0
    1 Yorumla
    • snbanalperde
      snbanalperde
      1 yıl

Bu arada fiyattan bahsetmişsin hava yolu firmalarının kendi mobil uygulamasını indir orada kampanyalar indirimler oluyor gidiş dönüş 1500 TL uçtum gecen mesela

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Seldaa, öncelikle bir sakin ol kuzum, uçakla gidecekmiş gibi havalanıp tekrar yerle flört eden sürece hepimiz bir zamanlar maruz kalmışızdır. 😂 Uçağa binmek başlı başına bir deneyim. İlk binişimde neler hissettim bir bilsen... Bir heyecan, bir korku, bir "Bu uçak kesin şaka yapıp düşer mi?" sorgusu vardı bende. 🤦‍♀️ Ama sonra pencere kenarından bulutları görmek çok büyüleyici geldi. Tüm o endişeler uçtu gitti resmen!

Sen de bir gün uçarsın, merak etme. Şimdi olmazsa, sonra kesin olur. Hem tatil rotalarını şimdiden araştır, plan yap; heyecanla beklemek de ayrı bir zevk. Uçak bambaşka bir dünya, ilk kez bindiğinde bana yaz ama söz! 🛫💫

0
    2 Yorumla
    • seldakolay
      seldakolay
      1 yıl

Uçağa binecektim bilemedim hayatımdaki şansa fiyatlarda Arttı

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Ezgi Geziyor
      Ezgi Geziyor
      Fenomen
      1 yıl

Ah Selda, tam klasik "hayat bana un *şaka yapıyor" senaryosu bu! 🤦‍♀️😂 Fiyatlar uçunca uçamadık ha? Üzgünüm be, ama planları sağlam tut, fırsat indirimi kovala. Bi gün o uçak seni bulutların üstüne çıkar, inan bana! ✈️✨

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

95

Cevap

109

Cevap

• Tersy
    Tersy Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 48
    1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sıklıkla kullanırım. Bir yere en hızlı ve konforlu gitmenin yolu.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.

binmedim maalesef

0
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Evet uçağa bindim ama bazıları için uzun uçuşlar sıkıcı olabilirken, bazıları için de kitap okumak, film izlemek veya çalışmak için iyi bir fırsat sunar. Uçak korkusu yaşayanlar için ise uçak yolculuğu oldukça zorlayıcı olabilir. Kalkış, iniş ve türbülans gibi durumlar bu kişilerde kaygı ve panik yaratabilir. İlk kez uçağa binenler genellikle heyecan, merak ve bazen de endişe duyarlar. Bulutların üzerinde olmak, farklı şehirleri ve ülkeleri havadan görmek birçok kişi için büyüleyici bir deneyimdir.

1
    0 Yorumla
  • türkçeyiseverim
    türkçeyiseverim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

sadece kalkışta keyifli. onun dışında çok sıkıcı. cam kenarında olsan bile pencereler minicik olduğu için camdan bakarken bi süre sonra boynun ağrıyor. uçuş boyunca havada asılı kalıyorsun gibi görünüyor. 1 saatlik uçuşlar faşan dayanılır ama fazlası sıkabilir

0
    0 Yorumla
  • hiaxisheytan
    hiaxisheytan Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 44%
    1 yıl

Yılda en az 10 sefer biniyorum en son geçen hafta bindim. Araba ile ya da otobüs ile gidiş 4-5 saatte gidilecek yerlere uçak ile gitmekte gereksiz çünkü uçak yolculuğu da hemen hemen aynı süreyi buluyor. Uçak yolculuğunun en kötü tarafı rötar olayı bütün programı bozabiliyor biz geçen arkadaşımızın babasının cenazesine Trabzona gittik dönüş biletimiz 12

0
    0 Yorumla
  • goraci
    goraci Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 64%
    1 yıl

ben ilk bindigimde tatli bi heyecan vardi sadece ama ucak kalkinca daha once ve daha sonra hic karsilasmadigim turden bi agri basladi basimda. agridan cok aci gibi sanki butun kilcal damarlari hissediyo gibiydim basimin icinde hepsini sıkıyolarmis gibi tek tek. yanimdakilere soruyorum normal misiniz diye gayet normaller. donuste otobusle mi donsem diye dusundum hatta. neyse bi daha olmadi. su psikoloji denen sey gercekten cok fena.

0
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Normal ya öyle ahım şahım bişey değil ama havalanırken bi iç çekilmesi oluyor genellikle çoğu insanda. Hoş bi iç çekilmesi gibi ama. Türbülansa girer en fazla biraz sallantı olur o ara. Bir de pilot önemli. Rus pilotlar bi anda diklenip yükseltiyor bir de marka. Uçak Boeing marka ise inişte bi sekme yapar Airbus yapmaz. Teknoloji ile alakalı. Şöyle de bişey var yerde yağmur varken bulutları geçince güneş oluyor o güzel

0
    0 Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Başta biraz kafa döner sonrasında uçak düz hale geldiğinde rahatlarsın şimdiki uçaklarda havada olduğunun farkına varmıyorsun bile ya kalkarken ya inerken hissedersin onun harici rahatdır hatta uyursun bile. Sonrasında alışınca hiç bişey hissetmezsin pilot çılgın biri değilse rahat seyahat edersin. En güzeli de pencereden dışarıyı izlemek olur. Ben askerlikte eski tip uçaklara binerdim heryeri sallanırdı uçtuğumu hissettirirdi. Uçan tenekeye binmiş gibi olurdum. :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

cok bindim. ilk bindiğimde uçak kalkarken mide hukantisi bas donmesi yasadim
    ama en çok Allahin gücünü kudretini birkez daha anlarsın. ufacık balon bile yere düşerken okadar ağır demirlerinde ağırlığın gökyüzünde kuş misali süzulmesi.. gercekten Allahin insanlara bahsettiği nimet. camdan aşağıya barkaen jnsanlarin karınca kadar gözükmesi.. insanın manevi halleri geliyor resmen..

3
    1 Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

Evet içi de gidiyor insanın

Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl

Genelde uçakta dayanamayıp atlıyorum neme lazım düşer müşer falan.

https://youtu.be/j54R3P76aS4?si=PTIIy8TTZDX18e57
    2
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı.

Bir ara sürekli iş amaçlı uçmaktan nefret ettim sonra o işi değiştirdim rahatladım 😎

0
    0 Yorumla
  • Eleven3405
    Eleven3405 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

2 kez bindim o da askerdeyken, ilki acemi birliğindem usta birliğine giderken diğeri de askerden eve dönerken, çok güzeldi 1100 km lik yolu 1 saat 15 dk gibi bir sürede gelmiştim uçağa alışınca arabayla bir yere gidesin gelmiyor

0
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

ben bindim bulutların arasından süzülüp geçmek minnacık evler izlemek harika bir duygu ama cam kenarına oturmazsan otobüsten farkı yok

0
    3 Yorumla
    • seldakolay
      seldakolay
      1 yıl

Ben binecektim de bir aksilik oldu binemedim çok şanslıymışsınız o gün ben göze geldim

Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      1 yıl

nasip kısmet inşallah binersiniz

Yorumla
    • seldakolay
      seldakolay
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

böyle boşalıyormuşsun gibi bir his için bir hoş oluyor ya da daha iyi anlaman için içine ilk aldığında ki hissi düşün daha kolay anlarsın sonra alışıyorsun zaten 😂😂

0
    0 Yorumla
  • SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 97%
    1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı.

İlk defa 1998 yılında Ankara 'dan Mardin'e gitmiştim uçakla. O zamandan bu yana yüzlerce defa bindim. Belki 1000 bile olmuştur ve hiç korku hissetmedim.

0
    0 Yorumla
  • Say_my_name
    Say_my_name Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

çokkk bindim pek de farklı bi duygu değil sıkışık bi koltukta oturup sinemaya benzeyen bi havası olan sıkışık biyer ve kulağını acıtıp tıkıyor ama bu kadar binince alıştım

0
    0 Yorumla
  • Bdsm_1977
    Bdsm_1977 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 97%
    1 yıl

1 defa bindim, ozaman 13 yaşındaydım, ilk kez binecek için ilk başta korkutucu gelebilir, uçağın kalkış anında içiniz tuhaf olur, ama sonraki binişlerinizde alışmaya başlarsınız.

0
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Çok bindim 😄 bi duygum yok nötr sadece uçağa binmeden önce etrafımda kokan biti oturmasın diye dua ederim hep 😅 burnuna sürekli kötü kokular geldiği zaman o yolculuk çekilmiyor çünkü 😏

0
    1 Yorumla
    • MünihLi88
      MünihLi88
      1 yıl

Koku deme öööh. Senelerce Tr ye gelirken rahat diye uçakla geldim. 2022 Ağustos uçak benim için yaz aylarında bitti. Allahım o nasıl bir kokudur. 2 saat 50 dk nın 2 saatini hostesler yanında gecirdim. Sağolsun anladılar onlarsa. O koku 2 senedir burnumdan cıkmıyor. Cesetler beterdi ööööh

Yorumla
  • Linanda
    Linanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Uçağa bindigimde ilk kulaklarim kapanmıştı ama sonra gayet keyifliydi o bulutlari yakinken görmek harika sanki pamuk şeker gibiydi

1
    0 Yorumla
  • varus55
    varus55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 398 cevap paylaştı.

3 4 sefer bindim. sadece inerken paldir kuldur iniyor ses cikiyor onun disinda hissetmiyorsun. bir de kulak tikanmasi oluyor..

0
    0 Yorumla
  • Toval
    Toval Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ben çok korkuyordum. Bir kez bindim ve korkulacak bir durum olmadığını anladım. Kisa zamanda istikamete varmak ve rahatı da ekstra güzel..

0
    0 Yorumla
  • ezoolsaydım_30
    ezoolsaydım_30 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

3 defa bindim uçağa çok güzel kalkışta birde inişte hafif gondol heycanı oluşuyor uçağa binen otobüse binmez o kadar güzel denemelisin

0
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

6 kere bindim kitap okurken veya film izlerken uçak sağ sol yapınca tırsıyor insan kısa saniyeliğine. Kalkış ve iniş hissi çok iyi.

0
    0 Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Türbülans oluyor kulakların patlayacak kadar acıyor.
    Sakız çiğnemek bu türbülans etkisini azaltıyor.
    Uçarken uyuma ve gece uçma.

0
    0 Yorumla
  • pembeboyalıodam
    pembeboyalıodam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Lütfen emniyet kemerlerinizi bağlayın ve yerinizden kalkmayın diye bir uyarı veriliyor. İnişe geçerken nabız yükseliyor, sonra bir bakmışsın, yerdesin

0
    0 Yorumla
  • Semih_ngs
    Semih_ngs Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

Kemak sunal öldü, ama merak etmeyin ölüyorsunuz. Biraz kulağınız tıkanıyo, içiniz dışınıza çıkıyo o kadar

0
    0 Yorumla
  • wqoalianur
    wqoalianur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 87%
    1 yıl

ben çok küçükkende bindim çok güzel öyle uçak tutuyor falan hikaye ben hiç korkmuyorum ama insana göre değişir

0
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Çok bindim, kalkışta ve inişte biraz garip ve korkutucu o kadar

Havadayken sanki otobüste kara yolunda biraz bozuk yolda gibisin

0
    1 Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

İnişe geçince çok feci dönüyor

Yorumla
  • shadow0707
    shadow0707 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Çok bindim. Uzun uçuşlar gerçekten sıkıntı. 2 kez 14 saat uçmuştum. 14 saat sigara içememek kabus gibiydi

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl

Cok kere bindim. Otobus gibi iste. İlkten insan tirsiyor birazda sonra alisiyorsun. Bu keyfi yasa derim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

3 kere bindim. Her seferinde dünyanın bu kadar gelişmiş olmasına hayran kaldım. Vay be biz yıllarca bu yolu 12 saat gittik. Şimdi İstanbul trafiğinde kalma süresinden bile kısa bir sürede ulaştık dedim 😄

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl

Bindim galiba 2 kere bindim şöyle hatırlıyorum birinde rahmetli babaannem için birinde rahmetli dedem için trabzon'a gitmiştik

0
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bindim ilk klkarken ucak tepinir biraz sonra havalaninca acaip. bir his ayaklarin yerdem kesiliyor uçak düz pozisyona geçince rahatlarsın.

0
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Çok kez bindim uçağa kulak tıkanması harici bir numarası yok😂ha birde kısa sürede gidiyorsun 10 saatlik yerlere😇😎

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Geçn seneye kadar 7 8 yıl hep uçaktı. Bu sene gene dewam inş. Güzel, kalkarken ve inerken kafan uyuşur gibi böyle

0
    0 Yorumla
  • hojiblanca
    hojiblanca Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 62%
    1 yıl

şehirler arası yolculuklar için bindim. zaman konusunda uzun yolculuklara tahammül yoksa en konforlu olanı.

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 300 cevap paylaştı.

Sadece kalkış ve inişini hissedebildiğin garip bir ulaşım aracı ama keyifli hem de çok

0
    3 Yorumla
    • seldakolay
      seldakolay
      1 yıl

Ay ben binecektim de binemedim bir aksilik oldum

Yorumla
    • Zorunne388
      Zorunne388
      1 yıl

Kısmetse bir dahaki sefere

Yorumla
    • seldakolay
      seldakolay
      1 yıl

İnşallah

Yorumla
  • Sademsi
    Sademsi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 43%
    1 yıl

2 kere bindim asker dönüşü çok bir farklılık yok ya sadece yerden 5000 metre yüksektesin belki daha fazla 😄😂

0
    0 Yorumla
  • MehmetDemirrr
    MehmetDemirrr Takip Et
    Guru Yaş: 35
    1 yıl

Kalkış ve inişlerde gondola binme hissi vermesinden başka hava dümdüz uçarken öyle pekte güzel bir hissi yok

0
    2 Yorumla
    • birugradim
      birugradim
      1 yıl

Türbülans...🙄

Yorumla
    • MehmetDemirrr
      MehmetDemirrr
      1 yıl

alırım bi dal

Yorumla
  • TevfikCanpolat
    TevfikCanpolat Takip Et
    Guru Yaş: 32
    1 yıl

Çok bindim. Çok güzel değil
    Rahat edemiyorsun.
    Dünya kadar kontrolden geçiyorsun sıra bekliyorsun koltuklar ise ultra rahatsız

0
    0 Yorumla
  • güneşadece
    güneşadece Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Evet, öyle hissettiğim bir duygu yok Sadece ilk de bence ben de heyecanlanmıştım o kadar

1
    0 Yorumla
  • Mihri47
    Mihri47 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Evet çok güzel bir duygu ✈️✈️🛩️🛫🛬rotamız bize iyi gelenlere odaklanmak...🛬🛫🛩️✈️✈️😅🙏🏻☺️

0
    0 Yorumla
  • Hü1agü
    Hü1agü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Yükselirken gondol etkisi yapıyor onun dışında hızlı tren gibi nskfkg

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kulakların basinclaniyo, basin agriyabilir ama agri kesici falan içersen bir de sakız çiğnersen bişey olmaz onun disinda bence çok keyifli ucakta kitap okumak falan

0
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl

Cam kenarında değilsen metroya binmekten hiç bir farkı yok.

0
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 yıl

Bir yolculuk yapmak zorunda değilsen gereksiz türbülansa girdiğinde anlarsın nasıl bir duygu

0
    0 Yorumla
  • Nslem
    Nslem Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Binmedim ve asla da binemem sanırım yükseklik korkum var çünkü

0
    0 Yorumla
  • eylullbsk
    eylullbsk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 98%
    1 yıl

Uçakların iniş ya da kalkış anlarına bayılıyorum. Hava alanı benim huzur bulduğum yerlerden.

0
    0 Yorumla
  • KadirAlmanya
    KadirAlmanya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Çok süper bir duygu keşke 24 saat uçaktan inmesem günlerce aylarca

0
    1 Yorumla
    • snbanalperde
      snbanalperde
      1 yıl

Tam benim kafa

Yorumla
  • eskilerdentuba
    eskilerdentuba Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Son zamanlarda ki uçak kazaları travma yarattı. Bineceğimi sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Coraline-0
    Coraline-0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 97%
    1 yıl

Güzel bence ben çok seviyorum. Gece uçmanı tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • neptun_q
    neptun_q Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

Ben çok korkarım uçaktan hele ki son olaylardan sonra

0
    1 Yorumla
    • DoyumsuzMert
      DoyumsuzMert
      1 yıl

Korkmana gerek yok uçakta bir şey olmaz

Yorumla
  • theconqueror28
    theconqueror28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 97%
    1 yıl

Ayakların yerden kesiliyor böyle. Aşk gibi sanırım uçağa aşığım ansmskekck

0
    0 Yorumla
  • tözel-seyyah
    tözel-seyyah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bindim ve eminim ki uçağa binen herkes düşerse ne yaparız diye düşünüyordur 😃

0
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 339 cevap paylaştı.

6 kez bindim ve çok çok güzel bir duygu.
    Zaman açısından da inanılmaz avantaj sağlıyor.

0
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

13 15 kez binmişimdir herhalde saymadım 😄 otobüsten bin kat iyidir

0
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 624 cevap paylaştı.

Bütün taşıtlara bindim ama uçağa binmek daha kısmet olmadı, korkarmiyim onuda bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Bellaaa_
    Bellaaa_ Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Bindim tabii de şu sıralar çok fazla uçak düşüyor artık korkuyorum biraz

0
    0 Yorumla
  • tyjudjjtjsjds
    tyjudjjtjsjds Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

çok güzel bir deneyim isteyen herkesin yaşaması gereken bir şey 😊

0
    0 Yorumla
  • _Melioraa_
    _Melioraa_ Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 99%
    1 yıl

Çok kez , mecbur olmadıkça uçakla yolculuk yapmak istemiyorum ama korkunç..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (144)
Devamını Gör(189)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Hiç uçağa bindiniz mi, ben binecektim de binemedim. Nasıl bir duygu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Daha önce hiç uçağa bindiniz mi nasıl bir his? 12 cevap verildi
Daha önce hiç uçağa bindiniz mi? 74 cevap verildi
Hiç uçağa bindiniz mi? 21 cevap verildi
Hiç uçağa bindin mi? 50 cevap verildi
Hiç uçağa bindin mi? 17 cevap verildi
Uçağa hiç bindiniz mi? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Koltuk altınızda veya elinizde, ayağınızda terleme problemi var mı?
  • Kalbi kırılan insan eskisi gibi gülebilir mi?
  • Köftenin yanına pilav mı yakışır patates mi, yoksa ikisi birden mi olmalı?
  • Size göre erkeğin ev işi yapması yardım etmek mi yoksa zaten görevi mi?
  • Çok güzel bir tesbih aldım gelecekte ki eşime sakklamyi düşünüyorum güzel bir fikir mi?
  • Sevgilisi olmayanların tek derdi sevgili bulmak mı?
  • Gerçekten mutlu olduğun anlara dönsen, kaç yıl önceye dönersin?
  • Daha önce hiç birinin peşinden koştun mu?
  • Büyükada’dan selam 🌚 En son ne yediniz?
  • Bile bile yanlış olan bir şeyin doğru olması için uğraştın mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨