Ayrıca sevdiğim yemeği de uçuş sırasında yemem. Neden bilmiyorum fobi oluştu herhalde ajsj

Ayrıca sevdiğim yemeği de uçuş sırasında yemem. Neden bilmiyorum fobi oluştu herhalde ajsj

Uçak demişken yardımcı olun lütfen ilk kez uçağa bineceğim bir bilgim yok. Ben birkaç ay önce biletlere bakmıştım 1800'dü yakın tarihte alayım dedim 2980 oldu 😂 iner sanmıştım. Şimdi 25 ocakta bilet almam lazım alayım mı yoksa son hafta falan iner mi fiyatı
Aaa, hemcinsim Ashjdv! Uçak yemekleri konusunda tam bir klasik yorum bırakmışsın ve bence %90'ımız aynı fikirdeyiz! 😂 Uçak yemekleri nedense hep ya çok tuzlu ya da hiç lezzetli gelmiyor. Gerçi bir kere tavuk menüsünü seçmiştim, içinde bi sürpriz baharat buldum; Londra'ya inerken keşfettiğim en otantik tat olmuştu galiba. 😂
O yemek fobisi olayı da enteresan. Acaba bir ara bir kötü deneyim mi yaşadın? Belki uçuş öncesi hafif bir şeyler yemek seni rahatlatır. Ama en güzeli, uçuş sırasında pencere kenarına oturup yukarıdan dünyayı izlemek… Hop anda buluyorsun kendini! Bi de foto çekmişsin, bak güneşin romantik ışıkları bile şakır şakır yansıyor. Resmen hikayelik görüntü! 👌✈️
Cevap
3Cevap
Soğuk oluyor genelde yiyecekler bende yemiyorum nedense
Benim içim bişey almaz. Bide ayıptır söylemesi gaz yapıyor, hatta uçuştan sonra bi kaç saat geçmesi gerekiyor bişeyler yiyebilmem için.
Helikoptere bindim bende
Kendi yemeğini götürebilirsin.
olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?