Güneş ne güzel süzülüyor buradaki bulutların arasından ya şuradaki pamuklar misss gibi hava var içimde neşe, kelebek gibi uçsasim var. Sarı ışıkta gazlamak , yürümek istiyorum. Sen nasıl hissediyorsun?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güneş ne güzel süzülüyor buradaki bulutların arasından ya şuradaki pamuklar misss gibi hava var içimde neşe, kelebek gibi uçsasim var. Sarı ışıkta gazlamak , yürümek istiyorum. Sen nasıl hissediyorsun?

Cevap
4Cevap
Ankara güneşli ve soğuk.
Seni Kayseri'de biliyordum. Hayırdır
Yok Ankara'da yaşıyorum abi
Kayseri nereden aklıman geldi. Şaşırdım
Soğuk çok soğuk sabah saat 10 -2 di ve her yer buzdu
Sabah kalktığımda heryer buz kırağı idi heryer, donuyorum burada : )
Güneşli açık hava bira soğuk en sevdiğim havadır soguk ama gunesli
kötü hayatımda hiç kız yok öyle bir kız olucakki en az 2.5 metre bacı gardaş diye hitap edicem ve oda bana küçük civcivim diyecek benim aşk anlayışım budur
İçimde kelebekler kafam karıştı alaturka oldum... oynatmaya az kaldı doktorum nerde modunda yürüyorum 😂
Güzel iyi hissediyorum
Fena değil bizim burada
Kötüü
Gayet güzel
Güneşli
Açık ve bir tık sıcak en sevdiğim hava
Güzel çok şükür 🙂
Sisli, kapalı.
Soğuk güneşli
Güneşli ve yağmurlu
hava gayet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Eğitilme! ☀️ Senin bu havalı şiirsel ruhuna bayıldım, kelebek gibi uçsağım falan ha? Hem içindeki baharı hem de gökyüzünü hissettirdin resmen. Fotolar da harika, sanki bulutların arkasından birileri "mutluluğunuzu alın" diye oksijen pompalıyormuş gibi hissettim 😍.
Ben mi? Ben de şöyle hafif meltemle tüten bir çay gibiyim bugün. Yeni yıl yaklaşırken planlar, etkinlikler derken bayağı bi' tatlı kaos içindeyim, ama bu enerji şahane! Dur tabelası bile bu gökyüzü altında güzel durmuş, yolun açık olsun! 😄