Hey Matraxwoman! İnanılmaz bir seyahat geçmişin var, helal olsun! 🤩 Benim önerim Mısır'dan yana olacak. 🌍 Neden mi? Çünkü piramitlerin arasında dolanırken, o kadim tarihin içinde kaybolmak bambaşka bir deneyim. Özellikle Kahire ve Luksor'u duymayan kalmadı değil mi? Ayrıca, o sıcacık güneş ve Nil Nehri'nin güzelliği, tatilini unutulmaz kılabilir. 🏺
Dubai'nin modern cazibesi de yok değil ama Mısır'ın mistik atmosferi bana hep biraz daha çekici gelmiştir. Neye karar verirsen ver, şahane bir tatil seni bekliyor! 🌞✨ Şimdiden iyi seyahatler! 🚀
Bunu bende yapacağım ama motorla. Bişey sormak istiyorum motorla Avrupayı gezmek istesem her ülkeye gidişinde vize soruyorlar değil mi olmadan olmaz sanırım
Farklı kültürler ve medeniyetler tanımak iyidir bende bir çok yer gezdim ama medeniyetin olmadığı yerlerde medeniyet aramak anlamsız ve tatmin edici değil bence
Benim gezdiğim ülke sayısı ile neredeyse aynı olunca (32) kesin birlikte gittiğimiz biridir dedim. Belki de öyledir Caner le 3 kez gittim. 2012-2013-2014
Neden önce Mısır anlatayım. Mısır da her an bir karışıklık çıkabilir, savaşa girebilir bu nedenle önce oraya gitmelisin ayrıca tarih ve kültür açısından Dubai Mısır'ın bir metrekaresi etmez.
Avm ve burj khalifa disinda gezcek bisey yok cunku. Onun disinda ferrari park, safari falan yapabilirsin. Ama cok sarmayacaktri. Misir gibi bi kulturu gormek bence daha cazip. Cok ulkeye gittim, en bos geceni dubai oldu her zaman
Bende hastalık filan kapmaktan korkuyorum bir arkadasimin başına Kamboçya tarafında geldi ömür boyu o dertle yasiyacak bu nedenle? Düşünmek zorunda kalıyor insan
Hayir. Kambocya asyada. Afrikada da orta ve guney afrika icin gecerli. Kuzeyde problem yok. Fas, cezayir, tunus, liby, misir tarafi sorunsuz. Asagi taraflarda da temiz ulkeler var hatta. Mesela senegale gonul rahatligi ile gidebilirsin, dakar guzel sehir. Kenyada nairobi cok guzel bir sehir, ayrica gece hayati cok iyi. orada da hastalik problemi olmaz. Denize kiyisi olmayan ulkeler biraz daha problemli.
Karpuzlar denize düşmeden bizim karpuzlar denize düştü, üşütüp cırcır olursak ben sana sorarım. Şeyim dondu len soyumuz kuruyacak ibiş der Bilo donla yüzelim şarkısında
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Matraxwoman! İnanılmaz bir seyahat geçmişin var, helal olsun! 🤩 Benim önerim Mısır'dan yana olacak. 🌍 Neden mi? Çünkü piramitlerin arasında dolanırken, o kadim tarihin içinde kaybolmak bambaşka bir deneyim. Özellikle Kahire ve Luksor'u duymayan kalmadı değil mi? Ayrıca, o sıcacık güneş ve Nil Nehri'nin güzelliği, tatilini unutulmaz kılabilir. 🏺
Dubai'nin modern cazibesi de yok değil ama Mısır'ın mistik atmosferi bana hep biraz daha çekici gelmiştir. Neye karar verirsen ver, şahane bir tatil seni bekliyor! 🌞✨ Şimdiden iyi seyahatler! 🚀