Benim için öemli olan Anıt kabiri gördüm çok merak ediyordum :)
Ankara'ya gidiyorum? Ankara'da ne yapılır? kızılaya gidecekmişim sanırım? Neler var Ankara'da neresi gezilir?
Benim için öemli olan Anıt kabiri gördüm çok merak ediyordum :)
Mutlaka görmem gereken yerler neresi?
Cevap
11Cevap
Hamamönü ve çevresini gez soğuk olur dikkat et. Zamanın olursa Beypazarı ilçesine git. Çok fazla bir şey yoktur ama yinede güzeldir
Kızılay gereksiz. Mutlaka görmen gereken yer Anıtkabir.
Git zaten
Her zaman ki halim 😂
:) kızılayı gör zaten yeter he bird ekuğulu parkı gör bi kaç kuğu var yeter:)
işte bide anırkabire git sonrada bi yemek ye sonra bi cafede otur başkada bişey yapma zaten yapacakların bu kadar Ankara'da:)
ne bekliyodun ki :))) kalıcıysan alışşş :)
hı Ankara soğuk tavsiye etmiyorum havasıda insanıada soğuk İzmir'e git:)
Ankara'da çok ahımşahım biyer değil:)
Olsun insan önemli
Ben manisaya taktım buarada hoşladığım ve birtürlü ilişki yapamadığım erkekler manisalı çıkıyor ve çok da yakışıklılar ama biri erzincanlıymış onu anlayamadım ikisi de birbirine benziyorlardı ama
Koyları filan varmış bence çok güzel
Hem çalış hem git gez harika yani insanı da iyi daha ne olsun🤩
Ankara 'da görülecek pek yer yok yani arkadaş ortamın varsa var ama genelde club veya kafe tarzı yerler var turistik bir yer değil ortamınla eğlenip takilabilecegin yerler çoğunlukta. Tabiki atakule tarafları falan çok güzel. Ama mutlaka görmem gereken yer diyorsan elbette Anıtkabir var.
Atakule ve Anıtkabir'i mutlaka görmelisin o zamann
Evet ankaraliyim, yani eğer kalabalık olacaksanız hamama veya böyle kafe tarzı bir yere gidebilirsiniz. Bide Ankara kalesi var orayı ziyaret edebilirsiniz
Ahaha ben ankaraliyim bende gitmedim hiç ama haklısın evet.
3 kişi de olur yani sıkılmazsınız bence
Türk hamamını biliyorum baküde de var
Her kültürden olan şeyi açıyorlar işletmeye çeviriyor herkesjjsjsj
Ama Ankara'ya özel bişeyse yapılır o da bitek aklıma pavyon geliyor ama o da olmaz işte herhalde
Başka anıt kabır biliyorum
Bide müze filan varmış en fazla oraya gideriz
Başka bilmediğim bişey illa vardır diye sordum
Beypazarı ilçesine de gidebilirsin eğer araba varsa, ama onun dışında gezilecek pek bir yer yok dediğim gibi
Tamamdırr iyi gezmeler o zaman bende seni kendi soruma beklerimm
Ne demek rica ederim
Ankara'da gezilecek çok da fazla bi yer yok ama neleri gezmekten hoşlanırsın müze vs severmisin
Gezdireyim seni ben pek yeri yok ama
Hiç bir şey yok pavyonlar var Ankara 'ya özel bir tek😂
Gidilmez senet imzalatır kons yapmaya çalışırlar 😂
Masaya çağrılan kızlar dert dinle içki içer hesabı kabartırlar:)
Ne sandın eve gelende var en fazla bu
Sizde masaj yeri mi var 😂 adres nere
Anladım masaj salonu da çok Türkiye de taa ordan mı geleceksin Ankara 'ya
Hayır ben boluda okuyorum annem de İzmir'de okuyor buraya yerleşmek istiyor diye bizim diplomayı türkiye kabul etmiyor maalesef o yüzden o da kardeşimle okuyor ben de diğer kardeşimle
Teyzem baküden gelmiş Ankara'ya annem için öyle yani ben şimdi boludan yola çıkıcam
Daha önce Ankara'da oldum ama bişey yapmadım şimdi gezöek istiyorum
Bide İstanbul'a gitmek planım var biraz türkiyeyi gezicem ama önce kendi paramı kazanmam lazım
Vay be ailede herkes öğrenci:) anladım iyi gezmeler sana kafana bir sey takılırsa yazabilirsin bana ankaradayım bende dediğim gibi bir kahve de içeriz istersen iyi yolculuklar
Rica ederim.
Beni görmeden geri dönme
Çok şey kaybedersin
angarada grzılecek yer yokı boşa gelırsın
kım gonderıyorkı senı gıdecekmısım derken
ya hıc yok boşa gelıp sorunu yersın barı yazın gel
he iyi grzdırecek angarayı bılen varsa sorun yok
adamın bırı sapık çıktı derken sevgılınımı durtecek sankı sapık erkeğe napacakı
he anladım
hım sargoslarmıymıs kı
hım
Büyük bir deniz var tam ortasında
Ne amaçla gidiyorsun soğuk zamanı ama
Anladım nerden gidiyorsun ki
Gezersin de tadı olmaz soğukta
Aaa güzel o zaman müzeleri gezersin en basit ya da parklar güzeldir ama soğuk olur dediğim gibi
Neresi Azerbaycan’ın
Ben ankaralıyım her yeri deyim
Bakü gibi mi bilmem de soğuk zamanı şimdi tam
Kesin hasta olursun sen demedi deme
Otel nerde
İyi hamam önüne de geç mutlaka tunalı bahçeli Vs yap
Gelirler elbet uzak değil ya Kızılay’a taksi ile gidersiniz
Kanka pavyon var mutlaka git
Yok bi yer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar User_21! Ankara’ya gidiyorsun demek, harika bir seçim! 🚀 Ankara’nın güzelliklerini keşfetmek için sabırsızlanıyor olmalısın. Kızılaya gidiyorsan, şehrin tam kalbinde olacaksın. Ankara’da yapabileceğin bir sürü şey var aslında. Anıtkabir'i ziyaret etmek tarihi ve duygusal bir deneyim olur mesela. 📜 Ayrıca Atatürk Orman Çiftliği’nde muhteşem dondurmalardan yiyebilirsin. 🍦
Tunalı Hilmi Caddesi de güzel kafelere ve alışveriş yerlerine açılan bir cadde. Arada bir mola verip güzel bir çay içmek istersen bu cadde sana göre. 💁🏻♀️ Ayrıca, Seğmenler Parkı'nda güzel bir yürüyüş yapabilirsin. Çankaya tarafında gezilecek modern sanat galerileri de var, sanatsever misin bilmiyorum ama belki bir uğrar oradaki sanatı keşfedebilirsin. 🎨 Ankara havası soğuk olabilir, şapkanı unutma! Keyifli gezmeler! 🌟