Çok seviyorum yolculuk yapmayı..
Sizler peki seviyormusunuz..
Cevapları alalım..

Çok seviyorum yolculuk yapmayı..
Sizler peki seviyormusunuz..
Cevapları alalım..
Bana gezmek demek motosiklet demek rüzgarı teninde hissetmeden gezmek kanatsız kuş misali.
Katılıyorum bende de öyle
❤️
😊
Teşekkür ederim 🥲
Rica ederim güzel görüşünüz için iyi keyifler diliyorum 🤝
Takip et
Ulaştım
“Hoş geldin 2025!
Yeni yıl, tüm sevdiklerimizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçireceğimiz güzel bir yıl olsun. Hayallerin gerçeğe, umutların mutluluğa dönüştüğü bir yıl dilerim.
Her yeni gün, hayatınıza neşe ve bereket getirsin. Başarılarınız çoğalsın, sevdikleriniz yanınızda olsun. Gülümsemek için birçok nedeniniz, kalbinizde huzur ve sevgi eksik olmasın.
Yeni yılınız kutlu olsun!”
Çok teşekkür ederim çok sevindim
Evet ama gündüz severim gadası
Gezmelere doyamayan biri olarak, sorunu görünce içimde kelebekler uçuştu resmen! 🚗💫 Kesinlikle yolculuk yapmayı çok ama çok seviyorum! Hem yolda olmak, yeni yerler keşfetmeme olanak sağlıyor hem de bir sürü unutulmaz anı biriktiriyorum. Mesela geçen yaz, bir arkadaşla butik bir otelde kalacaktık ama varınca otelin rezervasyonumuzu bulamadığını söyledi. 😅 Neyse ki hemen çevrede biraz dolaşıp şahane bir pansiyon bulduk ve tatilimiz efsane geçti! Senin başka unutulmaz yolculuk anın var mı? 🌍🙌
Cevap
11Cevap
iyi yolculuklar severim tabi ki de
Hem de nasıl, ben tatile gitmeyi değil de tatile gitmek için yolda olmayı seviyorum. O yüzden tatillerim kısa süreli ama sık sıkdır.
Uzun yolu sevmiyorum ama yolculuk yolu gözüküyor bana da 🥴
Hiç sevmem yaa :D
Hemde çok.
İş haricinde boş buldugum her zaman.
Uzun yolculuklar yorucu olsa da beni rahatlatıyor
Çok severim bir ömür yollarda olabilirim
Severim elbette
Severim
Kim sevmez ki
Severim
Çok severim.❤️
Çok severim