Ankara 'da bedava ya da ucuz geziler aktiviteler vs nerede var bilgisi olann
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAnkara 'da gezilecek bir yer yok. Dağ taş tepe her yer, avm'si bile labirent gibi baş dönmesinden etrafı göremiyorsun, çıkış kapısına ulaşabilen hayatta kalır. Resmi kurumlar hariç bir özelliği de yok.
Ancak Anıtkabir'i gezersin, bir orası güzel. Belki 2-3 cafe bulur oturursun da hizmet sıfır.11 Yorumla
Soran1 yılOf evet kesinlikle böyle her yer uzak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yıl
Anadolu Medeniyetleri Müzesi
Ankara Etnografya Müzesi
Kurtuluş Savaşı Müzesi
Cumhuriyet Müzesi
Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi
Ankara Vakıf Eserleri Müzesi
Çengelhan Rahmi yav Müzesi
Türk Hava Kurumu Müzesi
Mehmet Akif Ersoy Müze Evi
Ziraat Bankası Müzesi
Ulucanlar Cezaevi Müzesi
Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi
Atatürk Konutu ve Demiryolları Müzesi
Feza Gürsey Bilim Merkezi
Monumentum Ancyranum
Jülian Sütunu
Ankara Roma Hamamı
Ankara Roma Tiyatrosu
Ankara Roma Yolu
Aziz Clement Kilisesi
II. Evkaf Apartmanı
Ankara Devlet Tiyatrosu
Altınköy Açık Hava Müzesi
Gençlik Parkı
Altınpark00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Heyy! Ankara 'da yapacak harika şeyler bulmak zor değil, hele ki ben buradayken! 😄 Başkentin tarihi meydanları ve parkları gezmek için müthiş yerler. Mesela Anıtkabir’i ziyaret etmek ücretsiz ve oldukça etkileyici bir deneyim. Kuğulu Park’ta kuğularla stres atabilir, güzel bir yürüyüş yapabilirsiniz.
Gençlik Parkı’nda ise yürüyüş yaparken efsane manzaralar yakalayabilirsin. Eğer tarihe meraklıysan, Anadolu Medeniyetleri Müzesi’ne de bir göz atmak isteyebilirsin.
Ha dersen ki ben doğa insanıyım, Atatürk Orman Çiftliği’nde bir gezinti reyiz gibi hissettirebilir. Ankara 'nın kışın soğuk ama içten ortamı keşif için birebir! Bol bol eğlen, anılar biriktir! 😊🚀00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
1 yılAnıtkabir, Ankara Kalesi, Gençlik Parkı, Tunalı Hilmi Caddesi, Seğmenler Parkı, Botanik Park, Atakule... Yürüyerek ve sonbaharın tadına vararak gezersin...
030 Yorumla
Soran1 yılGittim buralara
- 1 yıl
Sonrası ise bir Ankaralı arkadaşla sohbetin tadına varın. Şimdi demografik yapı biraz değişti de yanlış kişilere de dikkat etmek gerekiyor.
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Ankaralıların dostluğu çok güzeldi. Memur kenti olmanın yanı sıra, sayılı üniversitelerin orada olması, siyasetin kalbi olması, kültür ve sanat çevrelerinin kurum bağıyla orada olmaları, sohbetleri daha derinlikli yapardı.
Soran1 yılTamamen doğru
- 1 yıl
Şimdi hasret kaldık o günlere, ama Allah'tan arkadaşlıklarımız zaman zaman uzak mesafeler nedeniyle sosyal medya araçlarıyla yapmak durumunda kalıyoruz. Aralık başında yeniden evde olmak güzel olacak.
Soran1 yılAnkaralı mısın Ankara güzel ya insan bakımından da sıkıntılı değil güzel ama işte her aktivita para ile doğudan çok göç aldı bi şeyler değişti
- 1 yıl
Evet, Ankaralı, ama kışın 4-5 aylığına geliyoruz. Ankara gerçekten, son deprem sonrası çok göç aldı. Trafik artık orada da çekilmez olmaya başladı. O nedenle olabildiğince az kalmaya çalışıyoruz. Ancak insanlar ve arkadaşlarımız aynı olunca, işin sohbet kısmında pek bir şey değişiyor. Yine de Ankara 'da uygun fiyatlı yerler Kızılay ve çevresinde çok fazla. Sonuçta simidi de meşhur şehrimin. Yüksel Caddesi ve etrafındaki sokaklar cafelerle dolu. Tunalı, Bestekar, Tunus Caddeleri daha çok gençlerin yoğunlaştığı yerler. Biracılar da ağırlıklı olarak Sakarya Caddesi'nde takılırlar. Zenginler ise Çayyolu Park Caddesi ve Eskişehir yolu üzerindeki Plaza'lardaki mekanlarda takılmayı seviyorlar. Bir avantajı da park sorunu yaşamamak oraların.
Soran1 yılArtık bence uygun değil biralar da dahil olmak üzere tunalı ve çevresi güvenli daha rahat olabileceğin yerler diğer yerlere göre ve her şey pahalı belli bir kesim insan gelsin diye üyelikleri bile ciddi fiyattan veriyor tiyatro gibi aşırı ucuz şeyler inanılmaz pahalı sadece memur kesim gidebiliyor 40 liraydı ya hiç bir şeydi yüzme paten dans bunlar çok pahalı geçen sinogaga gittim gezmeye almadılar geçen sene yılbaşında kliseler kapalıydı almadılar kutlamalara önceden gidebilirdik şimdi herkes avm gezmye takmış durumda parkı bilmiyorum arabam yok
- 1 yıl
Ankaralıların günlük ve haftasonu gidebileceği yerler AVM'ler artık. Hele de çocukları varsa oralarda oyalanıyorlar. Ülkenin her yeri çok pahalı, ama anakentler geçim açısından daha da zorlu hale geldiler.
Soran1 yılAnkara çok ucuzdu her şeyi bedava denecek fiyata yapardık önceden avm çok aptalca bana hiç bir şey ifade etmiyor maalesef
- 1 yıl
Bize de bir şey ifade etmiyor aslında. Ancak çalışırken, biriyle buluşmak için ya da alışveriş için genelde oraları seçerdik. Şimdi 6-8 ay Ankara 'da olmamak bize daha iyi geliyor. Park sorunu, trafik sorunu da eklenince kıştan kışa geliyoruz.
En güzel dönemlerinde orada oluyoruz. Eskiden daha çok kar olurdu, ama şimdi o da azaldı.
Soran1 yılAynen o güzel bizde yağsın diye bekliyoruz o güzel hala öyle değil pahalı ya avm ayriyeten pahalı hem kafe hem kıyafet anlamında önceden alabilirdim ben çocukken vs
- 1 yıl
Kıyafet neredeyse Ankara 'da aldığım toplamda 10 tanedir. Hep İstanbul'dan alırdım.
Uzun zamandır AVMlere gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası 😊.
Kuğulu Park'ta kar muhteşemdir. Eve de yakın olunca, akşam da yağsa hemen çıkar giderim oraya.
Soran1 yılGüzel kışı sonbaharı da bi yazın çekilmiyor ucuzluk pazarları vs vardı asker pazarı bit pazarı itfayeciler meydanında Maltepe de vs onlar inanılmaz ucuz olurdu şimdi aksine oralar pahalı
- 1 yıl
Kıyafet için genelde Yenişehir Pazarı'na Perşembe günü gidiliyor. Opera Meydanı'nın Ulus yönüne çıkan girişinde kıyafet satan bir yer var, metro alt çarşı ve bazı AVM'lerdeki outlet mağazalar işe yarayabilir.
Maltepe Pazarı'na izin günümde mutlaka gider, MP3 müzik CD, bilgisayar programları vs alırdım. Daha aşağıda bir yere taşımışlardı, ama hiç gitmedim oraya.
Bazen bilindik zincir konfeksiyon mağazalarının uygun kampanyaları oluyor, oralardan almak daha mantıklı sanki.
Soran1 yılİşte bunların hepsini nasıl takip edeceksin o da var
- 1 yıl
Haklısın. Bir de işin o yönü var. Nerede oturduğun da önemli.
Soran1 yılEvet maalesef İstanbul iyi mi
- 1 yıl
İstanbul, Ankara 'ya göre hem olanak açısından hem de stres yaşama açısından daha üst çıtada yer alıyor. Daha iyi kazanabilirsin, ama mesafeler, fiyatlar, kiralar, deprem riski... Göz önünde tutulması gereken çok kriter var.
Ankara 'dan vazgeçmezdim açıkçası.
Soran1 yılBen muğlayı vs istiyorum zaten ama benim iş sektörüm orada daha geniş
- 1 yıl
Ege her yönden iyi, yaptığın işin burada karşılığı var mı bilmiyorum. Onun kararını en iyi sen verebilirsin. Buralarda belli alanlarda iş yoğunluğu daha fazla.
Soran1 yılEvet tasarımın cenneti
- 1 yıl
Tasarımcı mısın?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
O zaman her yerde her zaman iş bulursun, evden bile çalışabilirsin.
Soran1 yılEvet güzel yanı o işte çok vaktim var
- 1 yıl
Yapay Zeka uygulamaları kullanıyor musun?
Soran1 yılEvet tabi ki
- 1 yıl
Bizim dönemde ağırlıklı olarak Freehand, Quark kullanılırdı, sonra Adobe çıktı harika işler becerdi. Canva ve benzeri uygulamalar, hazır şablonlar kullanıyor sanırım. Şimdi ChatGPT ile eşanlı çalışır şekilde geliyor.
Anca belediye turları olabilir onun dışında her türlü para gider
01 Yorumla
Soran1 yılBelediye turuna var mı ki para gitsin yine de çok olmasın
1 yılÇok yer var gezilecek Ankara kalesi Anıtkabir felan zaten bir gününü alır
010 Yorumla
Soran1 yılGittim aktivite diyorum ben
- 1 yıl
Eymir gölüne git atv turları oluyor biz gideriz bazen gayet keyifli oluyor
Soran1 yılAtv turu mu var oha nerdeeee
- 1 yıl
Eymir de ben de gideceğim bakalım bu hafta sonu bi tane kiralayıp gönlüme göre gezeceğim
Soran1 yılNerede ya kaça kiralanıyor direkt oradan mı alıyoruz
- 1 yıl
Ordan alabiliyorsun kiraları biraz pahalı biz kendi atv miz ile gidiyoruz genelde ama bende bu hafta kiralama yapacağım mecbur
Soran1 yılNe kadar peki yeri neresi anlamadım gölün orada mı
- 1 yıl
Evet TRT nin yanından yol iniyor tam sola doğru gittiğin zaman görürsün ama bu gün hava soğuktu kimse yoktu orada
Soran1 yılHayret hafta sonu olmasına rağmen ama evet soğuk bugün
- 1 yıl
Fazla gezemedik biz de geri döndük hemen hasta eder insanı
1 yılAnkara kart var ondan al gezersin maalesef bu ekonomide bedava bir yer yok
034 Yorumla
Soran1 yılNereleri ama işte o da var
- 1 yıl
Ankara kart nerden alinir bilmiyorum Ankara'da yaşamıyorum kartı alacağın yere bir sor istersen
- 1 yıl
Ben atanirsam Ankara'ya gelmek istiyorum insanları nasik gezilecek yer önemli değilde insanları huyu suyu iyi midir yaşadığım yer küçük ve insanları iğrenç
Soran1 yılİyi iyi ama şimdi çok doğulu geldi onlarla yaşarsan yaşarsın sorun onun dışında halkı eğitimli ve çoğunluğu kendi halkı zaten iyi sorun yaşamazsın sıcak insanlar
- 1 yıl
Ha iyi o zaman bende ege bölgesinin en kötü şehrinde yaşıyorum keşke bir İzmir olaydi neyse kader belki karşılaştırır Ankara da bizi fjfmxmxmxmd şaka şaka hayirli akşamlar
Soran1 yılNeresi ki ya? İzmir de kokuyor bu arada ben yaşamazdım gelirsen haber et öğreteyim buraları
- 1 yıl
Yanlış anlama da gelirsem nasıl haberin olcak hanımefendi 😅 beni takip et benin eski hesabın kapandı bilge idim orada şimdi Xperia 1 yazamıyorum sen takip edersin istersen sapık değilim yanlış anlama
Soran1 yılBuradan yazarsın 😁😆
- 1 yıl
Arkadaşım kac ay sonra memur olucam bu yorumu nasıl geri göreyim neyse sen bilirsin
- 1 yıl
Byy
Soran1 yılNe memuru olacaksın
- 1 yıl
Düz memur masabasi memur 😊 sen ne iş yapıyorsun okuyor musun?
Soran1 yılOo bitirdim bile normalden mi atandın iyi
- 1 yıl
Atamadım atanmayı bekliyorum da sen ne yapıyorsun Ankara da onu merak ediyorum
Soran1 yılÇalışıyorum ben de işte için gelmiştim
- 1 yıl
Ne işi yapıyorsun işçi misin memur mu?
Soran1 yılİşci
- 1 yıl
Hmm iyiymiş birde mirastan ev alacaktım da yaa sahibinden baktım evler çok pahalı sen ne kadara oturuyorsun?
Soran1 yıl10 bin geçen senenin kirası ama benim binada 25 e oturuyor yeni girenler
- 1 yıl
Hayır ben satın alicam ondan diyorum Ankara güzel ama ev fiyatları pahalı güzel bir semt te ev fiyatları kaca satın almak istiyorum da
Soran1 yılPahalı baya pahalı
- 1 yıl
Neyse bende Diyarbakır'a yaşarım yapacak bir şey yok orası biraz daha uygundur neyse hayırlı günler Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her zenginkara güzelsin pahalisin güzel Ankara
Soran1 yılEvet yaa sorun pahalı olması yoksa harika yer Diyarbakırda cehennem sıcakları oranında eğlencesi yoktur
- 1 yıl
Hmm sıcak onemlindegik önemli olan insanlarının iyi olması ev alma komşu al demişler
Soran1 yılAnkaralıların o konuda da iyiydi ya misafir perverler komuşuluklaeı güzel güzel insanlar da işte memur vsler ya ondan herhalde
- 1 yıl
Evet doğuya gidersem bir diyabakira gidicem orada yaşıcam sonra Ankara'ya gelmek istiyorum iyidir Ankara burada yaşadığım yerde insanlar iğrenç hep kavgacı ben kavga etmeyi sevmiyorum kavgacı değilim
Soran1 yılYer neresi ya iyiler iyi bir tane kötü şöyle duymazsın
- 1 yıl
İfşa olmak istemiyorum cidden yaşadığım yer küçük ve insanları leş iğrenç burada kendimi kötü hissediyorum
Soran1 yılNeresi ama o kadar kötü değildir ya
- 1 yıl
O kadar kötü ki sorunu beğendim neyse özelden yazayım istersen yanlış anlama bak her erkek sapık değil aslında yaşadığım yer büyükşehir ama merkezi küçük yani insanları da igrencccc leş keko çok kavgacı çok dik dik bakıyorlar ıyyyy🤮burya gezmeye gelirsinde (öyle gezilecek bir yeri de yok ) ama yaşamak için uygun değil burada varya kesin polislik bir olay yaşarsın
Soran1 yılAcaba neresi ya
- 1 yıl
Özelden yaz soyliyim sapık değilim meden insan ediyorsun ki
Soran1 yılYazıyım
- 1 yıl
Tmmdir bekliyorum
Bence güvenilir birisini bul ve tadını çıkar her yeri rahatça gezersin
011 Yorumla
Soran1 yılKim işte o kişi kimseye güvenilmez ki
Soran1 yılNasıl anlatacağım mümkün değil
Soran1 yılYa bela olursa
Soran1 yılTamam deneyeyim
Soran1 yılBakalım hayırlısı
Soran1 yılYia sağ ol
Ankara kalesi anıtkabir öyle fazla biyer yok yav aslında istersen beraber gezelim 😂
05 Yorumla
Soran1 yılGittim oralara gezelim
Soran1 yılEkliyim
Soran1 yılRkledim
1 yılYarın maalesef ordayım ve bende hiçbir şey bilmiyorum 😅
022 Yorumla
Soran1 yılTüh ya ne iş için değil mi
- 1 yıl
Mühendisim bi firmanın denetimini yapmam gerekiyor o yüzden Ankara 'ya gidiyorum
- 1 yıl
Ucuz pahalı önemli değil aktivite ne var onu bilmiyorum
Soran1 yılOlsun canın sağ olsun
- 1 yıl
İşte canım sağolsun da varsa öneri, paylaşırsanız sevinirim
Soran1 yılAnıtkabir ulus Atatürk müzeleri vs
- 1 yıl
Çok gereksiz aktiviteler 😂
Soran1 yılGüzel de aktivite değiller gezmelik yerler ankarayı 2 günde bitirirsin
- 1 yıl
O kadar mı kötü ya
Soran1 yılKötü değil Ankara güzel gezilecek yeri müzesi çok ama diyorum ya eğlenceli yok her yere uzak ya da çok pahalı tam memur şehri gerçekten para varsa çok eğlenirsin
- 1 yıl
Para var sorun yok ama öyle pavyon vs. bana göre değil eğlenceden kastın oysa
Soran1 yılHayır tabi ki tamam gece hayatı da var da her şeyi yaparsın
Soran1 yılGezme eğlenme vs
- 1 yıl
şu an kızılaydayım öyle boş boş oturuyorum
Soran1 yılCidden mi geldin mi
- 1 yıl
Evet şu an kızılaydayım boş boşta oturuyorum
- 1 yıl
şu an anlık Kızılay'ı atabilirim😂
- 1 yıl
Sen ne yapıyorsun nerdesin
Soran1 yılİşteyim çalışıyorum gar tarafından
- 1 yıl
Yazsana
- 1 yıl
İstekte atabilirsin
Soran1 yılOlur
Öğrenci isen Çünkü boyu kiralık sevgili hizmet verebilirsin
016 Yorumla
Soran1 yılNe ne neee o ne dkkdkdkd
Soran1 yılİlginç nasıl yapıyoruz bunu
Soran1 yılNerden başvuruyor buna
Soran1 yılYalnız buna para veren cidden var mı herkes yalnız
Soran1 yılNasıl yapıyorsunuz peki birbirinizi nasıl buldunuz
Soran1 yılAnkara işte
Soran1 yılHayır
Soran1 yılOlur
1 yılTek başıma bir şeyden zevk almam ki ben ya oyun oynarım sadece o yüzden pek bir önerim yok
014 Yorumla
Soran1 yılTüh ya fark etmez ben gezmeyi severim biri olsun olmasın
- 1 yıl
Normal de Ankara 'da mı yaşıyorsun ona göre önereyim
Soran1 yılEvet maalesef
- 1 yıl
Maalesef derkenn
- 1 yıl
Memleketimde yaşamaya neden maalesef dedin ya 🥲
Soran1 yılHahaha ya güzel de işte sıkılıyorum ben memursan vs iyi
- 1 yıl
Yok be haklısın aslında 9dan sonra ses çıkmıyor ben İstanbul'da yaşıyorum köy gibi geliyor Ankara
Soran1 yılYok o kadar da değil de paran olacak memur olacaksın onlar iyi yaşayıp geziyor
- 1 yıl
Memur dediğin 40 alıyor ortalama napcaksın onla ya
- 1 yıl
Gerçi Ankara farklı ben istanbuldan hesap ettim İstanbul'da kira 40 lira 🤦
Soran1 yılNe 40 ı 60 alıyorlar abartısız söylüyorum ayriyeten her şeyin indirimini alıyorlar
Soran1 yılBurada en fazla 20 ki çoğunun evi var
- 1 yıl
Senin dediğin yüksek mevkiiler o zaman kaç yaşındasın sen
Soran1 yıl24 yok normal
Gizli Üye(18-24)1 yılAnkara’da en çok sevdiğim şey kahve alıp millet bahçesinde veya Göksu’da Mogan’da yürümekti. Bunun dışında müzeler var nasıl bir aktivite aradığına bağlı açıkçası. Bazı kafelerin seramik boyama, kilden bardak gibi şeyler yapma etkinlikleri var. Ankara’nın renkli geceleri de ilgilenenler için tatmin edici diye düşünüyorum. 😄
10 YorumlaGöksu'ya Mogan gölüne harikalar diyarına gidebilirsin
00 YorumlaBelediyemizin turlari var hanfendi
010 Yorumla
Soran1 yılHangi belediye beni de alın o turlar nereler
Soran1 yılGelmek mi gerekiyor online olmuyor mu nerelere götürüyorlar
Soran1 yılKayıt mı olmak gerekiyor olayım bari bakarım umarım bulurum
Soran1 yılKonforlu olmasa da olur eğlenceli olsun ucuz olsun yeter benim için
Soran1 yılAlacağım da gitmek şart diyorsunuz mecbur bekleyecek
1 yılOrmanlara gidin kampa
02 Yorumla
Soran1 yılNereler var mesela kampa götüren bi yer yok mu
- 1 yıl
Camping diye ara bulursun
- Tatil & Seyahat konusunda 614 cevap paylaştı.
1 yılBedava gezmene yardımcı olalım istersen
028 Yorumla
Soran1 yılOl nasıl olacakmış
- 1 yıl
Eryamandayım , alıyım seni gezelim
Soran1 yılCiddi mi ama kötü birimisin o var güvenebilir miyim
- 1 yıl
Sözle güven demekle olmaz ki , bu sana kalmış ki zaten herkese açık alanda olacağımız için sorun olmaz diye düşünüyorum
Soran1 yılNereyi gezeceğiz
- 1 yıl
Nereyi istersen , merak ettiğin nere varsa
- 1 yıl
Beypazarı’na gittin mi hiç?
Soran1 yılEvett 2 kez
- 1 yıl
Sana bağlı , ne zaman istersen yazarsın 👍
Soran1 yılOlur tamam
- 1 yıl
Ne yapıyorsun iş güç?
Soran1 yılÇalışıyorum işte normal asgarili
- 1 yıl
Buradamısın?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Arkadaş istermisin beraber gezmek için?
- 1 yıl
Ben sponsor sen arkadaş ol 😉
Soran1 yılAz korkuyorum amacın kötü değilse olur
- 1 yıl
Neden kötü olsun sonuçta herkese açık ortamlarda olacağız
- 1 yıl
?
Soran1 yılİşte belli olmaz o
- 1 yıl
Belli olmayan nedir?
Soran1 yılYaş kaç
- 1 yıl
38 ?
Soran1 yılHım büyükmüşsünn
- 1 yıl
Ne fark eder ki sevgili olmayacağız bir şey paylaşmayacağız
Soran1 yılDoğru haklısın
- 1 yıl
Ama hala gizlisin
- 1 yıl
Bekliyorum
- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılParasız sokağa adım bile atamazsın
035 Yorumla
Soran1 yılUcuz olsun ona da razıyım
- 1 yıl
Keşke İstanbul deseydın. Ankara bu konularda biraz daha sığ
Soran1 yılİstanbul'da nereler var ya onu da istiyorum trenle gezeyim geri döneyim ama kaybolur muyum günü birlik olur mu işte şüpheliyim
- 1 yıl
İstanbul'a bir gün değil bir hafta yetmez
Soran1 yılAra ara gitsem ben de 1 gün 1 gün bi yere batan sarnacına gittim o kadar
- 1 yıl
Tarihi yarımada güzeldir
Soran1 yılOraya nasıl gidilir ya bana tarif edebilir misin trenle gelsem nelere binmem gerekir
- 1 yıl
Trenle gel son durak da ın. İndiğin yerde yine tren var Marmaray denir ona geç karşıya Sirkeci durağında in
Soran1 yılİlkinde de öyle yaptım söğütlü çeşmede indim marmaraya bindim ama sonra hangi durakta indim hatırlamıyorum sirkecide inince bir şey binmeme gerek var mı
- 1 yıl
Yok yürüyebilirsin
Soran1 yılDirekt ada da mıyım yani
- 1 yıl
Eminönü ve üst bölgesi verilen ad tarih yarım ada
Soran1 yılAnlamadım?
- 1 yıl
İndiğin yere verilen ad tarihi yarım ada
Soran1 yılHa pardon tamamdır oraya gideceğim teşekkürler
Soran1 yılBuraya gidip bir de ayasofyaya gidebilir miyim oradan da
- 1 yıl
Tabi zaten Ayasofya sultan ahmet, topkapı sarayı, yerebatan sarnıçı aynı yerde
Soran1 yılBu 1 güne sığmaz değil mi
- 1 yıl
Sıkışırsan beni ararsın😃
Soran1 yılHahah tamam sen bana bi el at
- 1 yıl
Seve seve
- 1 yıl
Öğrenci misin
Soran1 yılYok yeni bitirdim çalışıyorum
- 1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun
Soran1 yılAnkara :)
- 1 yıl
Bekliyoruz seni
Soran1 yılGeleceğim geleceğim aklımda tren bileti yok şu anda baktım da
- 1 yıl
Bence gelmişken bir gün kal
Soran1 yılNerede kalınır güvenilir yer bul fiyat vs sıkıntı ya
- 1 yıl
O iş kolay çözeriz
Soran1 yılAsıl en zoru o
- 1 yıl
Niye yahu
Soran1 yılRiskli ya başıma bi şey gelirse
- 1 yıl
Beni Takip et lütfen
Soran1 yılTamamdır
1 yılYaş kac ona göre tavsiye veriyim
05 Yorumla
Soran1 yıl24 yaşındayım
- 1 yıl
Keciörende akvaryum var ya da avmlerde gezebilirsin ancak bu havada pekte seçenek yok
Soran1 yılOna gittim avm de gezmek sıkıcı ya saçma sevmiyorum paten vs değişik şeyler lazım
- 1 yıl
Patende var karapürcekte
Soran1 yılNerde ne kadara
Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı. Ankaralı var mı diye sor bence
00 YorumlaSokakta parkta falan gezilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen seni gezdiririm araba da var 🤭
04 Yorumla
Soran1 yılNereyi gezdirecwksin o da var
- 1 yıl
bunun arabasına binsen sağ çıkmazsın
Cevap sahibi1 yılİstediğin yere gideriz 😛
Cevap sahibi1 yılBuse neden tanıyor musun beni önyargılı olma bence😀
1 yılKızılay da gez
03 Yorumla
Soran1 yılNereleri mesela neler yapabilirim
- 1 yıl
Bak kafana göre
Soran1 yılBakıyorum bulamıyorum ilte goole yetmiyor
Ben gezdşreyim
07 Yorumla
Soran1 yılOlur
Soran1 yılHaftaya
Soran1 yılOlayım da iptal oldu havadan dolayı ya
Soran1 yılTamamdır
1 yılYürüyüş yap
01 Yorumla
Soran1 yılNerde
- Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılMüzeye git
05 Yorumla
Soran1 yılÜcretsiz mi neler var bildiklerin?
- 1 yıl
Ankara'da mıyım ne bileyim
Soran1 yılHimm ankaradasın sandım
- 1 yıl
Ankara'da olsam şu an seninle kahvaltı yapıyor olurduk
Soran1 yılTüh kaçırdık
- Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYeniyim bilmiyorum
05 Yorumla
Soran1 yılYenisin hımm
- 1 yıl
Evet yeni sayılırım Ankara 'da
Soran1 yılHoş geldin o zaman
- 1 yıl
Teşekkürler
Soran1 yıl😀
1 yılYwnimi geldin
00 Yorumla
1 yılAnkara pahalı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSinema cafe
019 Yorumla
Soran1 yılAkrivite diyorum arıyorum paten yüzme vs gibi
Cevap sahibi1 yılSinema da bir aktivitedir.
Yüzme havuzu var bir sürü. Paten de var.
Soran1 yılNerede var ben de onu soruyorum ya işte
Cevap sahibi1 yılHangi ilçedesin?
Soran1 yılEtimesgut
Cevap sahibi1 yılEtimesgut belediyesinin var. Yakınmışsız zaten ben de Sincan dayım.
Paten felan Kızılay'da var.
Soran1 yılCidden mi ne var mesela kurs biliyorum ben böyle aktivitwsi var mi ki? Kızılay'a nerede ben arattım bulamadım
Cevap sahibi1 yılKent Patent var, Oran'da. Kızılay'dakiler kapanmış sanırım.
Soran1 yılÇıkmıyor bu bu da mı kapandı ki ya
Cevap sahibi1 yılboş ver sinemaya git 😄
Hatta beraber izleyelim
Soran1 yılYa sinema da sıkıcı güzel film yok
Cevap sahibi1 yılBilim kurgu Venom var, güzeldir. 0000 Kilometre var romantik film.
Soran1 yılVenoma gittim diğerini bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılIsmarlayım sana sinema+yemek 😄
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılNe zaman gidelim?
Soran1 yılHaftaya
Cevap sahibi1 yılHangi gün?
Soran1 yılSalı şu anda müsaitim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhiç biyer yok aw.
00 Yorumla
1 yılAnitkabirde
022 Yorumla
Soran1 yılGittim Ona her bayramda gidiyorum
- 1 yıl
Kac yasindasin
Soran1 yıl24
- 1 yıl
Ankara’da mi yaşıyorsun sen
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ankara güzel yer ya yalnizmi yaşıyorsun