Cevaplardan faydalanalım. Belki kendimize gezebilecek 3-5 yer buluruz :)

Cevaplardan faydalanalım. Belki kendimize gezebilecek 3-5 yer buluruz :)

Merkezde sahili bir tek gezdirebilirim merkez dışında gezilecek çok yer var aynalı göl, cennet çehennem, kız kalesi, yerköprü şelalesi, tarsus şelalesi ve bir çok manastıe ve Kilis'i günübirlik hepsine gidilmez çünkü hepsi birbirinden uzak merkez dışında
Sadece bir günümüz varsa niye geziyoruz ki
Ama ille gezmek istiyorsa kapalı çarşıdan düz aşağı eminönü etraflıca bi balat vapurla karaköye dön yukarı istiklal taksim atla marmaraya üsküdar sonra kadıköy. Ama işte bunlara gerek yok. 1 gün için yorucu olur. Arkeoloji müzesine götürürüm ben 3 saate anca çıkarız oradan süleymaniyede yemek oradan da balat yapar tatlı kahve kaparız günü.
Bizim buralarda sadece doğa sevenlere yardımcı olabiliyoruz efenim. Sapanca, Taraklı, Hendek-Akyazı tarafındaki yaylalar var bir de.
Ama çok yakın arkadaşlarımsa da annemin köyüne çıkmadan olmaz. Karadeniz'e karşı, yemyeşil bir ortamda mis gibi bir köy kahvaltısı bence olmazsa olmaz 🙃
Biz oraya dünya para döküp gidiyoruz kıymet bil doğa en sevdiğim 🤍
@canerozkum evet, çok hareketli bir hayat tercih etmeyen biri için ideal yaşam alanı ya da arada kaçamak yapmak için tercih edilebilir 😊
@dorelendiniz kesinlikle o konuda haklısın. Genelde burayı sevmedikleri için öyle bir giriş yapmıştım 🙃
Ah ya şu soru farklı bir şehirde iken olsaydı ya jsjsj
Betondan uzak nereler kaldıysa İstanbul'da oraları gezdirirdim. Yani şehrin Eski İstanbul denilen yerlerinin dış kısmı oluyor galiba.
Simge yerlerin artık pek bir esprisi kalmadı.
Cevap
23Cevap
Nereyi gezmek istiyorsa ben özellikle birsey diyemem ama önerim olabilir. En zon kuzenim geldi Anıtkabir hamamın ve beypazari gezmek istedi hay hay dedim gezdik
Ankara da anıtkabire giderdik gezmek için.. fotoğraf çekinirdik sonra da kızılaya giderdik alışveriş merkezleri var.. kafelere giderdik. ama bunun dışında Ankara da pek gezilecek bir yer yok maalesef.
Öncelikle Beşiktaş'a gelirdi. Kalabalık ama gezilecek çok yer var. Akaretler'de biraz turlar bir şeyler içerdik. Daha sonra Dolmabahçe'ye kadar yürür. Kabataş'tan Kadıköy'e geçerdik. Yine gezdikten sonra da tekrar vapur ile Eminönü ve kapalıçarşu yapardık.
Hatay'da yaşıyorum, İskenderun sahilini gezdirdim, Antakyanın kapalı çarşısını gezdirirdim. Payasin kale ve kale sergisini, Erzin Şahintepe piknik yerini, Antakya daki tarihi müzeleri gezdirirdim. Samandağ da harbiye var ama orası ickicilerin yeri bana göre değil.

Buraya kesin getirirdim 😀
Oha çok iyi 🥲
@dorelendiniz evet :)
Toronto’nun tam olarak içinde yaşıyorum downtown a gidebiliriz maksimum orta da gidilecek çok bir yer yok niagara ya da muskoka var bir de yakın bütün ontario yu birkaç saat içinde gezer çıkarsın yani o kadar boş bir yer😂
Kanadaymış Japonya sanmıştım 😄
İzmir olsa bir sürü yer varda bursada yım şu an onun beni gezdirmesi lazım 😂😂
Afyon'da afyon kalesini ve ayazinde bulunan eski medeniyet uygarlık kalıntılarını gezdirmek isterdim
Ben doğa, deniz seviyorum yaşadığım yerde anca merkezi dolaşırdık bir de küçük antik yer var oraya götürürdüm.
Kordon Bostanlı Alsancak Sevgi Yolu Kemeraltı Çarşısı Asansör çok yer var ya hepsini gezemeyiz 1 günde
İzmir 🤍 sadece gezmek için güzel şehir 2.5 sene yaşadım
Topkapı sarayı, dolmabahçe sarayı, ayasofya, yerebatan sarnıcı, rahmi koç müzesi akabinde rumeli hisarı vs
Ayvalık, sarımsaklı, cunda , şeytan sofrası ege yemekleri zeytin yağ lılar, balık , sahil her şey dahil full paket 😂🥰hizmetinizdeyiz efendim
bizim burada kale mozole kral mezarları batık kent İngiliz köyü ve akvaryum plajlı var
Tarihi yerlerini gezdirirdim, ama daha çok bilinmeyen ve güzel yerlerini gezdirirdim.
pierre lotti tepesi salacak sahil ortaköy sefa tepesi
Ankara 'nın ayazını yedikten sonra gezmeyi bırakırdı kesin 😂
Ankara 'da taksi çok ucuzdu her yere taksi ile gittim 😊
Atatürk Orman Çiftliğinde güzel bir zaman geçirilirdi:)
@dorelendiniz güzeldir Ankara ama gezmelisin arabayla tadını alamazsın ☺️
@ángelsinalasyocéano kokoreçde yiceksin sen biliyosun zaten Ankara 'yı ☺️
Kokoreç kısmı hariç evet 😊
Off kokoreç güzeldi evet nasıl bilmiyorum ama öyle denk gelmiştik akşam bizde
Almanya'da yaşadiğim için jjdjjd almanyanin istediği bir şehiri gezdirirdim 😇
Benim şahsen ilk seçimim pierre loti olurdu.
manzara var bizim götürür arabada 2 bira içeriz 😄
Boztepe
Yason Burnu
Hoynat Adası
Ünye Kalesi
Aybastı Yaylası ( Menderesler ve Danışment Gazi mezarı)
Kurul Kalesi
Bir de Yoroz Tepesi’ne çıkarırdım.
Bilindik yerler ;
Kadıköy - Üsküdar - Eminönü - Beyoğlu/Taksim - Beşiktaş - Ortaköy
Sadece bir günse sarmaş dolaş merkezi gezmek.
Bir haftatsa kale gezilir. Sahile gidilir
Küçük bir yerde taşıyorum. Pek bir yeri gezemezdi. Lâkin memleketime gitseydim bildiğim güzel yerler. Az ama öz.
Klavye mağduruyum 😹. Yaşıyorum olacaktı 😹.
Merhaba,
Vallahi ben İstanbul'u bile bilmiyorum, Google'a yazıp gezmeyi düşünüyorum. 😅
Gezme tozma huyum yok. 😅
En güzel rehber Google... 😅
Eminönü, Taksim, sakin herhangi bir semt (İstanbul'daki her semtin Taksim gibi kalabalık olmadığını bilsin diye) ve adalar ✨
Hele bi gelsin, misafirperverliği tattırırız evelallah 😅
Gizli tutuyorum valla sayın adminim, ama güneydoğu tarafına gelirseniz haberimiz olsun gerekeni yaparız 😂😂
Şartlar onu gerektiriyor diyelim, gezilecek çok fazla yer yok ama dolu dolu 2-3 gün geçer 😅
Bütün koyları gezmesini isterdim. Cennet koyu, Orak adası , Akvaryum koyu.
Kendi oturduğum bölgeyi ormanı huzuru gezdirirdim 😂😊
Konteynerleri gezdirirdim çok bişey kalmadı
İzmit’i merak edene tavsiyede bulunabilirim.
Doğa seviyorsanız Yuvacık barajı, Serindere Kanyon, Nüzhetiye şelalesi, İnönü yaylası…
Daha çok yerler var. Bunlar bile 1 gün için fazla ama seçebilirsiniz:)
Oraya biz gitmiyoruz bile. Düşün artık:)
Boğaza götürürdüm...
Söylemem ama içinde konser olacağı kesin
Alev kullelerini, Xezer denizini, içeri şehiri vs
gecirmesinler benimle gün falan
hıhhh
ben evden çıkarmazdım ya🤣
Türkmenistanin her yerini
Yıkılan binaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?