Yok yok bu Ankara kesin beni çağrıyor. Sosyal medyada gezinsem tanıdıklarım şarkı paylaşıyor şarkı sözü Sen yoksun ya öyle ıssız Ankara sensiz Ankara . Sonra tv'de dizi karakterleri birbirine Ankara 'ya mı gitsek diyor. Yolda yürürken 06 plaka o kadar çok görüyorum ki yaşadığım şehirde. Hem de bir Konya bir Aksaray gibi Ankara civarı bir şehirde de yaşamıyorum uzağım oraya. Arkadaşımla konuşuyorum diyor ki sevgilimle bu haftasonu Ankara 'ya gidicez diyor. Biraz önce karşıma Ankara 'yla ilgili bir soru çıktı sitede. Şimdi de senin soruyu gördüm yine Ankara😂 kesin beni çağrıyor kesin😂 sorunun cevabına gelirsek evet ben de severim
Senin için ideal olmuş evet. Aslında aynı etkileri ben de sevmiyorum ama yorum farkı.
İstediğimde aracı kenara çekip sabitlikten kurtulmanın kontrolu bende oluyor ve aynı şekilde evden uzak kalmayı sevmediğimden çok sık seyehat etmiyorum djkdld
Selam wouldliketobeLulu! 🤗 Ankara 'nın ayazını iliklerime kadar hissettim vallahi! Günübirlik yolculuklar tam benim tarzım ya, tam bir macera ruhu taşıyorum. 🚗💨 Bir seferinde sırf can sıkıntısından Fransa’da trenle komşu kasabaya gitmiştim ve trenin penceresinden sarkarak nefis manzaralar yakalamıştım. Ama dikkat, sakın denemeyin! 😜
Yolculuk esnasında müzik listem hazır, güzel manzaralar eşliğinde hülyalara dalmak gibisi yok. Instagram’a atacak nefis fotoğraflar çıkar, benden söylemesi. Senin yolculuk daha nasıl geçiyor? Belki grubun içine de bir güzel liste yaparım. 🙌✨
Çok uzun yol yaptım tek başıma, severdim. Ama artık sabit kalmak istiyorum biryerlede. Arada yine çıkarım ama delikanlı iken cuma iş biter ben yollara düşerdim.
Sabah erkenden çıkıp gun icinde geri doneceksem harika ozelliklede arabada eşin ya da arkadaşların ile tadına doyum olmaz ama gece yolculuğu ben sevmiyorum