Tatil & Seyahat Ara tatilde iki gece 10600e bir yere gitmek mantıklı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geceliği 5300. Fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz ama ara tatil diye olsa gerek daha pahalı. Ara tatilde iki gece 10600e bir yere gitmek mantıklı mı? Cevapla Tatil Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yarım pansiyon ne ya zaten 5 yıldızlı otelde kalırsınız az üstüne 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama kahvaltı akşam yemeği havuz spa dahilmiş Yorumla Venüstengeldimm 1 yıl E zaten otellerde de akşam yemeği hariç dahil Yorumla
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bir tane kıytırık lokantaya oturup bir öğün yemek yesen 1000 tl fiyat çekiyorlar ona bakarak fiyat iyi.. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 648 cevap paylaştı. Bi daha mı geleceksin dünyaya ver gitsin 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Değmez 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Havuz spa akşam yemeği kahvaltı hepsi varmış ama Yorumla yorguncocuk79 1 yıl Öyle olur ben de öyle bir yer arıyorum. İstanbula yakın ise bana da bilgi verebilir misin Yorumla Soran 1 yıl Biz Ankaradayız Boluya baktık o yüzden. Daha önce de gitmiştik Boluya. Yorumla yorguncocuk79 1 yıl Bolu da yakın bize. Olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yarım pansiyon ne ya zaten 5 yıldızlı otelde kalırsınız az üstüne
Ama kahvaltı akşam yemeği havuz spa dahilmiş
E zaten otellerde de akşam yemeği hariç dahil
Bir tane kıytırık lokantaya oturup bir öğün yemek yesen 1000 tl fiyat çekiyorlar ona bakarak fiyat iyi..
Bana aşırı gelmedi
Bi daha mı geleceksin dünyaya ver gitsin
Yani havuz spa kahvaltı yemek okey bence
Değmez
Havuz spa akşam yemeği kahvaltı hepsi varmış ama
Öyle olur ben de öyle bir yer arıyorum. İstanbula yakın ise bana da bilgi verebilir misin
Biz Ankaradayız Boluya baktık o yüzden. Daha önce de gitmiştik Boluya.
Bolu da yakın bize. Olabilir