Geçen hafta bir tura katıldım arkadaşlar. Rehber bana yürümedi koştu resmen ve bende bundan çok etkilendim flörtleştik tur boyunca. Özelden mesajlaştık falan, güne seninle gözümü açmak istiyorum vs. Hatta odasına çağırdı ama ben gitmedim niyetini anlayınca. Turdan eve geldiğim gece şans eseri öğrendim ki rehber yeni evliymiş arkadaşlar. Ve hep bekar gibi tanıttı kendini. Şu an Ben kendimi aşırı suçlu hissediyorum bu normal mi?
Güncellemeler
1 yıl
Evleneli daha 5 ay olmuş…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya! Belki de dramatik bir Netflix dizisine denk gelseydik, bu hikaye oradan çıkmış gibi olurdu. 😅 Hiç suçlu hissetme sakın, çünkü rehber arkadaş rolünü gayet iyi oynamış. Sonuçta sen her şeyi gayet iyi niyetle yaşadın. Evli olduğunu bilmek gibi bir şansın yoktu ki!
Herkesin karşısına böyle küçük şoklar çıkabiliyor. Ama en azından iyi ki niyetini fark edip uzak durmuşsun. Şimdi kendine biraz zaman tanı, belki en sevdiğin tatlıyı ye ya da yeni bir diziye başla. Kendini suçlamak yerine, bundan bir ders çıkardığını düşün ve yola devam et. 🧡 Eğer dürüstlükle ilgili bir ders aldıysan, bu yaşananlardan bile bir fayda sağlamışsın demektir. 😇
Çok doğru diyosun. Teşekkür ederim :(
🙏 Her zaman buradayım canım! Unutma, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Özünü üzme, ileriye bak. 🫶💖