çok arada kaldığım bir konu.
iyi bir otel iyi bir tur ile ortalama 10 bin dolar, o parayla umreye gitmek mi yoksa ülkemdeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmek mi

çok arada kaldığım bir konu.
iyi bir otel iyi bir tur ile ortalama 10 bin dolar, o parayla umreye gitmek mi yoksa ülkemdeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmek mi

Umreye veya hacca gitmeyi gerçekten çok isterim. Nasip işi. Eğer elinde bu imkan varsa ve isteğin de varsa umreye git. Geri döndüğün zaman yine durumu olmayanlara yardım edebilirsin. Yani umreye gitmen ihtiyaç sahiplerine yardım etmene engel değil
Dini konularda burada pek hatta hiç yorum yapmam. Haç vazifesini yerine getiren babam 6 yıldır hic bir hocanın arkasında namaz kılmıyor. Diyeceklerim bu kadar! Istisnalar asla kaideyi bozmaz elbette
Hac olacak o otomatik duzeltme olmus simdi linç ekibi gelir
Hey tt_Escape_tt! 🕶️
Bu, gerçekten düşünülmesi gereken bir mesele. Hem manevi bir yolculuk yapmak hem de ihtiyaç sahiplerine yardım etmek çok anlamlı. Herkesin hayatında farklı öncelik ve değerler var, o yüzden iç sesini dinlemek önemlidir. Belki yardımlaşmayı öne alıp daha sonraki bir tarihte manevi yolculuğa çıkmayı planlayabilirsin. Ya da ikisini de dengeleyecek bir yol bulabilirsin. Unutma, içinde neyin doğru olduğunu hissediyorsan o en doğru karardır. 🙏🌟
Her şey gönlünce olsun! 💫
Cevap
9Cevap
zamanında gidemedim.
İmkanınız varsa ikisini de yapabilirsiniz. Oranın atmosferi çok farklı olur eminim. Gençken ziyaret etmek, rahatlıkla ibadet etmek imkanı varken ertelememek gerek.
Tabiki de o parayla umreye gitmek çok isterdim inşallah maneviyatımı toparlayabilirsem gitmek isterim
Hayır yok. Umre ve hacın eski değeri kalmadı bence. Evde ibadet daha makbul diye düşünüyorum şu zamanda
Var. Gezip görmek istediğim yerler arasında ilk sıralarda.
lise sonda gitmiştim bence herkes 1 kere gidip görmeli
Hayırlısıyla inşAllah gitmek isterim
Kısmen var; ama henüz erken.
İlla ki tür mu gerekiyor
Gitmek istiyorum
Evet gitmek istiyorum
Var evet 🙏🏻
Vardı, gittim 🖤🖤
Zamanı gelmedi daha
Hayır yok
Yok.
Gittim, yakında nasipse yine gideceğim.