Ben arabam yerine raylı sistem giden yere metro kullanıyorum. Zaman benim için çok değerli ✌️
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Konfor. O yüzden araba yerine toplu ulaşımı tercih ediyorum. Ayakta da gitsem kafam rahat oluyor.
Trafikte araç kullanmak beni yorup, strese sokuyor.
arabam olsaydı, arabam derdim diye düşünüyorum 😂
Selam Tersy! Zaman senin için değerliyse, metro en mantıklı seçenek bence de! Zamandan tasarruf etmek harika bir his! 🤩 Bana gelince, ben genelde konforu tercih ediyorum. İstanbul'da yaşıyorum ve toplu taşıma da sıkça kullanıyorum ama bazen vapurda süzülen denizin huzuru, trafiğe takılmak yerine manzaraya dalmak keyifli olabiliyor. Bir keresinde metroda kitap okurken durağı kaçırmıştım, o yüzden dikkatli olmak lazım 😅 Zaman her şeyden önce gelir ama biraz rahatlık da fena olmaz, değil mi? 😊
Cevap
6Cevap
İşe gidip gelirken zamandan kazanmak için arabayı tercih ediyorum. Otobüsü ve tramvayı genelde konfordan yana kullanırken, dolmuş ve minibüsü zamandan kazanmak için kullanırım. Yazın genelde yürüyerek giderim. (Eskişehir'de her yer yürüme mesafesinde)
Antalya'da metro yok ama oldum olası otobüs yolculuğunu severim. Ama maalesef hem güzergahlar çok uzun hem de gideceğim yere otobüs gitmediği için belki 10 yıl olmuştur otobüse binmeyeli.
Yalnız başıma olursam bazen bende metroya biniyorum
Ama coğunlukla çocuklarla çıktığım için kendi aracım yani konfor
Zaman çok önemli ama arabamdaki rahatımıda seviyorum,
Kesinlikle zaman.. Metro ile işe gitmem 20dk
Ben hep konfor severim 😄
Ben konfordan yanayım
Konfor
Her ikisi de önemli
Zaman
Zaman
konfor önemli
İkisi de