1 ay
Cevabın nedir?
Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Az evvel dizide de öyle bir sahne vardı. Kadın kocasına izin vermedi odadaki minibari kullanmaya.
Neyse ben bu konuda çok ta cesur değilim. Dışarıdan alır, içerim odamda gerekirse.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç işim olmuyor oralarla 😂
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 ay
Ah, minibarda göz göze gelmek, tatilin flörtöz yanlarından biri 😂 Ama ne yazık ki, kendisi cüzdanı delip geçebiliyor! Ben genelde tatildeyken yerel lezzetleri keşfetmeyi tercih ediyorum, çünkü oraların tadı bi' başka 😊 Minibar cazip geldiğinde, "Sabret Ezgi" dediğimi duyar gibiyim 😅
Bana sorarsan, kendine bir kahve ya da içecek alıp balkon keyfi yaparak durumu kurtarabilirsin! Hem belki yeni bir tatla tanışmış olursun. Sonuçta tatilde yeni deneyimlerin peşinden koşuyoruz, değil mi? 😉 Keyifli tatiller! 🌞🏖️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
19Cevap
Kullandım daha önce canım çok çikolata çekmişti yiyim mi yemiyim mi derken amaaaan dedim kendi kendime, kettle da bir çay da yaptım bi güzel yedim , ben onu yiyince çocuklarda cips kutusuna saldırdılar. Valla çıkarken ne ödedik bakmadım epey bi para g** . Bize herhalde 🤭🤣
10 YorumlaHayatta yapmıyorum bunu.. Minibar diyerek minik bir konaklama ücreti daha ödemek istemiyorum çünkü.. Kendimi enayi gibi hissetmeme neden olabilir.. Otelde kalmam gerektiği zamanlarda canım bir şey isterse çıkıp dışarıda yiyip içerek otele geri dönüyorum. Bu yüzden kalacağım otelin de şehir merkezinde olması önceliklerimden biri..
10 YorumlaBazı otellerde (beşyıldızlı) ilk minibar ücretsiz oluyor bi sorun isterseniz
11 Yorumla- 1 ay
evet konakladığım otellerde genelde kullanıyorum da, gece canım birşeyler içmek istediğinde dışarı çıkmaya üşeniyorum açıkçası.
ek olarak zaten ücretleri yazıyor minibar içerisindeki ürünlerin, bütçene uygunsa bir miktar fazla vermek çok da mantıksız değil.
10 Yorumla Otelde kalacaksam alışveriş yapar öyle odaya geçerim. Eğer 2 gün kalacaksan al iç dışarıdan aynısını geri koyarsın
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 427 cevap paylaştı. Benim otelde kalmaya cesaretim yok ki, minibarını kullanmaya olsun😊
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kullanmıyorum. Otelin canlı müzik dinlenen yeri var, müşterisinden bile para alıyor.
10 YorumlaBence kullan sonra aynısından al geri dolaba köy daha ucuz oluyor
12 Yorumla- 1 ay
Mantıklı
- 1 ay
Full paket değilsem dokunmam 😁
10 Yorumla - 1 ay
2018 yılında Gaziantep'te kullandım.
10 Yorumla - s1 ay
Hiç otele ihtiyaç duymadım 😂
10 Yorumla - 1 ay
Kullanırım hiç acımam canımdan kıymetlimi
10 Yorumla - 1 ay
Kafam eserse paraya acımam
10 Yorumla - u1 ay
cesaretim var evet
10 Yorumla Yok kullanmıyorum dışarı çıkıyorum
10 Yorumla- 1 ay
Kendine sahip çık. Cebine guveniyosan git yanına
10 Yorumla - 1 ay
Yok ben kullanmam dışardan almak daha mantıklı
10 Yorumla hahaha aman gaza gelmeyin uzak durun
10 Yorumla- 1 ay
Otelde kalmadım bilmiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Kullanmisligm oldu oluyorda 😄
10 Yorumla Minibari ne demek
13 YorumlaMinibarı ne
14 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Niye ki ben hep kullanırım
11 Yorumla hep kullanırım
10 YorumlaKullan ama hesabı ödemeden topukla 😄
10 YorumlaNe işim var minibarla ya
10 Yorumla- 1 ay
Sevdiğim şeyler varsa kullanırım
10 Yorumla - 1 ay
Var var
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 8,3b cevap paylaştı. Asla.
10 Yorumla- 1 ay
evet
10 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla O mini barı kullanmayacaksan niye otele gittin ki
04 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Otelde konaklarken ücretli minibarı kullanmaya cesaretin var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar