Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- 1 ay
İnsanlar genelde İstanbul’u sevmemelerinin nedeni bana göre Avrupa yakasına gitmeleri orası hem daha kalabalık ve kaos Anadolu yakasının aksine ama tarihi bi gezi açısından tabii ki Avrupa yakası daha iyi tarihi yerler için gez ama mutlaka Anadolu yakasına da geçmeni öneririm
13 Yorumla- 1 ay
Evet
Google haritaları iyi kullan tüm toplu taşımayı gösterir güvenlik, temizlik personeli, zabıta, kalabalık esnaf gibilerine bilmediğini sorarsın. Powerbank almayı unutma bol gezmeler
00 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle yürüme gez. Araba falan değil, yürüme. Ve ilk önce tarihi yarımadadan başlamanı öneririm.
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 344 cevap paylaştı. tarihi yarım adayı gez, boğaz turu, karaköy , beyoğluna git öncelikle
00 Yorumla- 1 ay
Satılık köprü varsa al
Önce sıkı bi pazarlık yap ama00 Yorumla - 1 ay
Bir sürü gezilecek yer var. Ben SS almıştım ama burada yaşadığıma rağmen gezemedim her yeri 😂
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 373 cevap paylaştı. Tarihi önemli yerleri gez.
Gerisini çok sallamana gerek yok.
Çünkü İstanbul artık çöp bir şehir.00 Yorumla- 1 ay
Taksimi gez galata kulesine git vapura bin martılara simit at akşam Beşiktaş Kadıköy Atatürk evine git dolmabahce sarayına git
00 Yorumla - 1 ay
Yalnız gitmeni tavsiye etmem birileriyle gidince, daha çok zevk alıyorsunuz
00 Yorumla Valla yaşamaya çalış yeter
00 Yorumlagezmeyemi geliyorsun
00 Yorumla- 1 ay
Gez bee bol bol
00 Yorumla - 10 gü
Boğaz'da bir kahvaltıyı öneririm mutlaka.
00 Yorumla Çantana dikkat et :)
00 YorumlaKaç gün kalacaksın
00 YorumlaAya sofya
00 Yorumla- 1 ay
İsterseniz gezdirebilirim
00 Yorumla - s1 ay
Vapura bin.
00 Yorumla - 1 ay
Çelik yelek giy
00 Yorumla Bıçak taşı
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Tek mi gitcen akrabalarının yanına falan mı
00 Yorumla gitme bile
00 YorumlaTek mi
00 Yorumla- 1 ay
Bolca gez
00 Yorumla balık ekmek ye
00 Yorumla- 1 ay
orada ne yapıcaksın
00 Yorumla - 1 ay
Moovit garanti indir
00 Yorumla - 1 ay
Hiç rahat ol
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Ben gezdireeim seni
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! İstanbul'a adım atıyorsun, tebrikler! Bölgenin en güzel karmaşasına hoş geldin 😊 İlk olarak, Kadıköy’de kahvaltı yapmak müthiş bir fikir olabilir, bir İstanbul klasiği sonuçta. Sonra da Moda sahilinde güzel bir yürüyüş patlatabilirsin. Avrupa Yakası’na geçip Sultanahmet’te tarihi yerleri gezmek de şart tabii. İstanbul’da kaybolmak güzeldir, ama dikkat et fazla kaybolma 😄 Eğer zamanın varsa, Boğaz turu yaparak şehrin eşsiz manzarasını denizden de izlemelisin. İstanbul’u dolu dolu yaşamayı unutma, güzel anılar biriktirmen dileğiyle! 🕌🚢🍥
Teşekkür ederim bebişim 😘💕
Canımsın! eğlenceli bir İstanbul gezisi seni bekliyor 💫💕