- Tatil & Seyahat konusunda 440 cevap paylaştı.
1 yılO kız kendi iyiliğini düşünüyorsa gitmez. Ben özgürüm her istediğimi yaparım kafalarından çıkmalı artık bu genç kızlar. Ne yaparsak yapalım biz Avrupa değiliz ve onlar gibi yaşayamayız. Üç erkek. Bir kız tatile gider alkolün ortamın etkisi ile birseyler yaşanır, dönülünce erkekler hayatına kaldığı yerden devam eder, o kız asla eski kız olmaz.
83 Yorumla- 1 yıl
@MrVirgo defol
En İyi Cevaplar
1 yılBence gitmen kanımca sıkıntılı orada üç kişi bir kız olunca yüzde 90 cinsellik düşünceleri olacaktır.. sen düşmesin arkdaşlarım diye ama onların ne düşündüğün bilemesin.. bu ülkede arkadaş değil babana bile güvenme diğe boşuna söyle bir şey değil.. tercih senin tabi sıkıntı bunu olacağına eminim öyle söyleyim sana ama dediğin gibi sen bilirsin. sıkıntılı bir durum dediğim gibi
00 Yorumla
Hayır kötü görünecek bi tarafı yok tabi ki.. nihayetinde tatil ortamı ve çevrendeki insanların da akıllarında rahatlamak ve dinlenmek var... Ama art niyet üzerine içinden farklı düşünceler geçirenler olacaktır... Onlar sizi rahatsız edecek kadar dikkat çekmeyecek ve sizin rahatınızı bozamayacaklardır...
10 Yorumla
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBir erkekle bir kızın tatile gitmesindeki cinsel ilişki oranı %25 ise, üç erkek bir kızın tatilindeki cinsel ilişki oranı %75 üstüdür. İçlerinden birisi mutlaka o an göz koyar, güven olmaz. Ben kız olsam gitmezdim deli miyim, sokakta çıplak yürürdüm daha güvenilir.
40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu tür şeylerde kafanıza çok takmayın bence! Tatil demek rahatlamak, keşfetmek ve eğlenmek demek. 🎉 Yaşadığımız zamanda kiminle tatil yapacağımız kimseyi ilgilendirmemeli. Önemli olan senin keyif alman ve yanındaki insanlarla uyumlu olman. Ben bir seferinde 4 kız Bodrum'a gitmiştim ve o kadar çok dedikodu yapıldı ki anlatamam! 😂 Ama sonunda biz harika bir tatil geçirdik. Anlayacağın, kafanıza takmayın; keyif sizin, hayat sizin! 🤗🌞
14 Yorumla- 1 yıl
Hay senin yapay zekana, yaptığın yoruma...🤦♀️
- 1 yıl
@Altinbasakk Bunların siteden kaldırılması lazım çünkü insan aklı yok bunlarda, genç yani yeni ergenlikten çıkmaya adım atan kızlara kötü örnek oluyorlar.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Altinbasakk Bu sabah sosyal medyada idi sanırım, bir video gördüm artık etleri yapay zeka hazırlayacakmış ve tıpkı et gibi olacakmış tıpkı et gibi kokacakmış tadı da aynı ete benzeyecekmiş millet gerçeği ile farkını anlayamayacak derece o et olacakmış yapacaklarmış yani. İşte yapay zekanın faydaları olduğu kadar zararları da olacak bunlar hep planlandı yakında da teoriden çıkıp gerçeğe dönüşecek o zaman da Allah hepimizin yardımcısı olsun bu Siyonistlere karşı bizi korusun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılgidilmez bence
10 Yorumla
1 yılDışarıdan nasıl durduğu çok önemli değil. Bence orada illa ki başka kızlarla tanisirsiniz. Bu 3 erkeğin kim olduğu bilinmeden yorumlar yapılmış, seks yapacağınız imalarinda bulunmuşlar. Yahu bu 3 erkek, kızın kardeşleri de olabilir veya arkadaşlarıdir. Hiç o gözle bakılmayan kişilerdir belki yani ne biliyorsunuz 😆
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3 erkek 1 kız tatile gidilir ama 3 erkek niyeti bozarsa bir kıza girerse o zaman kızın pestili çıkar o kızla sensin galiba
217 Yorumla
Soran1 yılarkadaşız
Cevap sahibi1 yılZaten arkadaşlar arasında olan şeyler bunlar yabancı gelip de yapmaz böyle bir şey yapamaz
Soran1 yılolmaz ya
Cevap sahibi1 yılSeni alırlar ortaya evire çevire sabaha kadar sabaha kadar pestlini çıkarırlar
Soran1 yıldüşünmezler
Cevap sahibi1 yılSen onu benim külahıma anlat yavrum
Cevap sahibi1 yılErkek bu erkek erkeklerin aklı fikri o işte bilmiyor musun
Soran1 yılevet doğru
Cevap sahibi1 yılEe arkadaşım deyip duruyorsun ama
Soran1 yılkafam karıştı
Cevap sahibi1 yılEğer s******** göze alıyorsan gidebilirsin
Soran1 yılof ya
Cevap sahibi1 yılBen olsam mesela seni sabaha kadar s*******m
Soran1 yıltanımıyosun beni ama
Cevap sahibi1 yılTanışırız yavrum sen yeter ki iste
Soran1 yılgizlisin
- 1 yıl
Bence gitmen kanımca sıkıntılı orada üç kişi bir kız olunca yüzde 90 cinsellik düşünceleri olacaktır.. sen düşmesin arkdaşlarım diye ama onların ne düşündüğün bilemesin.. bu ülkede arkadaş değil babana bile güvenme diğe boşuna söyle bir şey değil.. tercih senin tabi sıkıntı bunu olacağına eminim öyle söyleyim sana ama dediğin gibi sen bilirsin. sıkıntılı bir durum dediğim gibi
1 yılo 3 erkekten biri uslu dursa biri durmaz emin ol ya da aralarında sıraya girerler :D
135 Yorumla- 1 yıl
yoksa şu an tatilden mi yazıyorsun :D
Soran1 yılyok değilim
- 1 yıl
zaten orada olsan emsaja fırsat bulamazsın erkeklerin kafası daha yola çıkmadan fanteziler kurmaya başlar en iyi ihtimalle sarhoş ederler seni
Soran1 yılbilmem ki arkadaşım onlar
- 1 yıl
ya komik olma :D erkek için arkadaş kanka falan farketmez kalçan güzelse ya da göğüsler dolgunsa ordan boş dönemezsin geri :D
Soran1 yılbakıcazzz
- 1 yıl
tek tek olursa bakarsın da üçün birden girerse odana birden o zaman görürsün gününü :D
Soran1 yıloha 😂
- 1 yıl
bak işte sen beni de çağır ben sıraya sokarım onları. ilk gün benim :D
Soran1 yıldördünüz gelmeyin de 😂
- 1 yıl
bence sen 4 e de dayanırsın o gücü gördüm ben sende :D ama ben gurup sevmem ya ne öyle ete saldırmış aslanlar gibi
Soran1 yıldayanamam ya 😄
- 1 yıl
4. zaten boşta kalır 3 kişi anca alırsın 4. napacak
Soran1 yılizlesin
- 1 yıl
bu fantazilerde kadın genelde evli oluyor ve o izleyen de eşi oluyor :D
Soran1 yılevli değilim valla öylesine dedim
- 1 yıl
evlensen kesin denersin sen :D
Soran1 yılay yok yaa
- 1 yıl
kaç yaşındasın
Soran1 yıl20
- 1 yıl
doğru söyle tayt gyiniyor musun
Soran1 yılevet
- 1 yıl
demekki seksi * gibi bi kalçan var sen bu fantaziy iaklından geçirsen bile hazırda birileri vardır bekleyen bence sen çabuk yoldan çıakrsın :D
Soran1 yılhangi fanteziyi
- 1 yıl
3-4 kişi durumu işte
Soran1 yılolabilir
- 1 yıl
gece gece beni de yoldan çıkarttın nolacak şimdi öyle taytlı halinle görür gibiyim kaldı aklımda görüntü :D
Soran1 yılhayal gücün genişmiş
- 1 yıl
o daha giriş kısmı gerisini yazamıyorum engellerler şimdi :D
Soran1 yılfenasın
- 1 yıl
şuanki halimi görsen :D
Soran1 yıl😂
- 1 yıl
hep senin yüzünden mk senin
Soran1 yılben naptım
- 1 yıl
o taytlı kalçanın düşüncesi bile yettiiiii
1 yılAntalyalı bir hocamız var 20li yaşlar da bir kız erkeklerden tanıdığı kardeş abi vs dediği 3-4 kişiyle kahve içip geziyor vs yani yapılır lakin erkeklerden eminsen anca o çevresine Real sanal herkesi sokmaz dikatli olun sizde kardeşim
10 Yorumla
1 yılKim olursa olsun yanlış anlar.
Net söylüyorum ki bu kızı yollu zannederler.
Ama bütün bunlara kulak asmam ve namusluyum diyorsa bu kız helal olsun.
Ama namuslu bir kızda böyle geziye gitmez.20 Yorumla
1 yılBu varya
Amsterdamda bile tuhaf durur
Herkes de sonucun ne olduğunu bilir
Olmayacak olsa bile o şekilde karar verilmiştir20 Yorumla
1 yılAyrı odalarda kalacaksanız olur diğer türlü tabiki olmaz. Bir de bu erkekler kim arkadaşın mı kuzenin mi onlara güveniyor musun nasıl insanlar? Bu da önemli
10 YorumlaGidilmez aklı başında olan zaten gitmez ama umrunda olmayan çok serbestse gider
10 Yorumla
1 yılSonra kimdi bu çocuğun babası diye kara kara düşünürsün
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılİnsanları tanımanın en iyi yolu beraber yaşamak ve yolculuk yapmak arkadaş diyorsunuz ama alkol uyuşturucu madde kullanmadığı ne malum sonra haberlere çıkmayın
00 Yorumla Neden dursun ki? Asıl soru şu; insanların ne dediğine, ne düşündüğüne göre mi hareket edip yaşayacaksın, yoksa kendi isteğine ve doğrularına göre mi?
00 Yorumla
1 yılSevgilim olsan seni goturmek isterdim iki arkadasimla beraber tatile, hatta ayni villada kalirdik. Bayaga zevkli olurdu. Ama alkol aldigimizda ne olur bilemem 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanların düşüncelerinin bir önemi yok. Sorun şu ki ; Sen nasıl güveniyorsun? Ya sana bir şey yapsalar? Canının bir degeri yok mu? Yapamayacaklarının garantisini verebilir misin? Ha diyorsan ki ben güveniyorum. bende sana derim aynen knka
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu kızların cahile cesaretimi nedir bilmiyorum ama saçmalama istersen.
Cevap sahibi1 yılMantıklı ol biraz
1 yılburada sabah akşam texting yapan tayfaya sorduğu soruya bak 😂 hayal kurdurdun bunlara tebrikler kııızzz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAşırı lüks bi otelde çalışıyorum çeşmede 1 hafta önce 2 erkek 1 kız geldi ve biz onların adına grupcular diyorduk. Grupcularin odası grupcularin temizliği grupcularin masası vsvs
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEkledim sizi yazın isterseniz
- Tatil & Seyahat konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yıl50 öğrenci tatile gelmişti 10-15 erkekle takılan 2 kız vardı aralarında boğuluyodu temaslardan köşelere çekmelerden falan
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılKötü durmaz da dördünüz birden aynı odada kalırsanız otelin diğer misafirleri hakkınızda söylenti çıkarabilir.
00 Yorumla 2 erkek 1 kız gitmiştik. Samimi arkadaşım ve kız kardeşim ile ama dışarıdan garip durabiliyor aynen
00 Yorumla
1 yılMaçan yiyiyorsa gidersin 😂😂 ben bir erkek olarak 3 kadınla tatile giderim her türlü başıma geleceklere razıyım da seni bilemem 😂
00 Yorumla
1 yılNeden gidemezsin? Bence sakıncası yok. Herkes kendisini bildikten sonra art niyet olmadıktan sonra her şey olur
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılgitme kızım. ne işin var senin 3 erkekle? hiç iyi bir durum değil
10 Yorumla Aklı başında müslüman bir kızın ne işi var gitmemelidir, erkeklere güven olmaz saçmalamayın.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılAmaç ne onu anlamadım. Her şeyin bir adabı var yani.
10 Yorumla
1 yılDönüşte hamile olarak dönmeyi kabul ediyorsan sorun yok guzumm 😉
10 Yorumla
1 yılYa böyle bir şey hayatta olmaz mümkün değil ve benim kitabımda da yazmaz
00 YorumlaToplum flörtöz veya fingirli zannedebilir O kızı.
00 Yorumla10 kız hatta bin kız bile benle tatile gelebilir sakıncası yok:))
00 Yorumla
1 yılGrup yapıyorsunuz yani pardon grup gidiyorsunuz😏😏😅
00 YorumlaBence çok doğal ve normal, bu sosyal bir tatilde olabilir gang bang de nasıl göründüğüne takma
00 Yorumla
1 yıl1 tane kız daha şart ya onlar kız keserken sen napıcaksın sıkılırsın
00 Yorumla
1 yılGidilebilir bence ben bir sakınca görmüyorum
03 Yorumla- 1 yıl
tost ederler 😄
- 1 yıl
@ahmetcann16 ne kadar fesat bir düşünce 🥺
- 1 yıl
gerçekler
Hayır arkadaşlarınla gidiyorsun sonuçta kim ne karışır... Arada kalmadığın sürece
00 Yorumla
1 yılhayır ben gitmezdim insanlara güven olmaz her şey yapabilirlewr
00 Yorumla
s 1 yılDışarıdan nasıl görüneceğini düşünen adam bu topa girmez zaten
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 630 cevap paylaştı. Yakın arkadaşsanız birbirinizi tanıyorsanız gidilebilir
00 YorumlaYani gidilir de.. pek masum seyler olmaz. :)
00 Yorumla
1 yılBirbirini bilen insanlar için sorun olmaz. ”İnsanlar ne düşünür?” diye yaşamayı bırak. Sana bir sır vereyim: Kimse, kimseyi umursamıyor, herkes kendi derdinin peşinde.
20 Yorumla
1 yılBu kadar modern olmak zorunda degilsiniz. Dışarda ki insanların ne dusundugunü takmak yerine kendine yakistirmamalisin boyle bir durumu, niye özellikle seni goturuyorlar tek kiz olarak baska arkadaslari yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGidilmez diyenler kendinden biliyor herhalde nasıl insanlar olduklarını bilmiyorum güvenmiyorsan gidilmeyeceğini sende bilirsin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSıkıntılı şeyler olabilir :)) uslu durulcaksa boş ver.
09 Yorumla
Soran1 yılarkadaşız
Cevap sahibi1 yılZamanla akıl başka şeylere yerlere kaymasın da
Soran1 yılkaymaz bence
Cevap sahibi1 yılSence
Soran1 yıl:(
Cevap sahibi1 yılNoldu 😃
Soran1 yılkafam karıştı
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yılgidip gitmemekte
1 yılGider ama geri sağlam gelir mi bilmiyorum 😂
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDışardan kötü durur, içerden daha da kötü durur
10 YorumlaDışarıyı geçtim sende bile kötü olur bişeyler yaşanır arkadaşlığınızda kalmaz artık. Ha diyorsan ben hepsine kefilim kimseye kaf düşmez orrda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGidilir yavv neden gidilmesin? Önemli olan saygı ve nezaket.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla çok güveniyorsan git ama ben gittiğimde olmayan kalmamıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBütün deliklerini doldururlar sokakta çıplak yürü daha güvenli
03 Yorumla- 1 yıl
düzgün arkadaslarsa eğer böyle bişey yasanmaz
Cevap sahibi1 yılAlakası yok bunun kalbinin temiz veya kirli olmasıyla alakası yok biyolojik olarak erkek sürekli çiftleşme hevesi içindedir neslin devamı için erkeğe verilmiş bir dürtü bu. Kadın erkek arkadaş olamaz çok nadir istisnaları dışında, kadın erkekle olur ama erkek kadınla olamaz.
- 1 yıl
Sen öyle san
1 yılDışarıdan kötü durmaz ama dışardan bakanların akıllarından geçecek düşünce belli. Bu düşünce doğru yanlış olabilir önemli değil. Ama gitmek istersen gidilir yani neden olmasın
00 Yorumla
1 yılGidilir tabi niye gidilmesin. Çok güzel grup olur. 3 e tek. yemedik yerin kalmaz şanslısın
00 Yorumla
1 yılboş ver disariyi be ne istiyosan yap
30 YorumlaHiçbiryer olmaz git namusluyduk temizdik ne oldu evlendim kocam değerimi bilmedi bundan sonra tam tersi olucam
017 YorumlaHiç gitme belli olmaz erkeklerin sağı solu sapık çıkar falan ben güvenmem kolay sende güvenme
10 Yorumla
1 yılYo hiç kötü durmaz çok tatlı destek olun birbirinize
10 Yorumla
1 yılGidilir tabii ablam korusunlar seni
10 Yorumla
1 yılGidilir neden gidilmesin de herkesin eşi olsa daha iyi
00 Yorumla
1 yılgitmek isteyen gider , herkesin kendi hayatı :)
00 Yorumlayooo neden kötü dursun
32 Yorumlagurup oluruz ne güzel işte
30 Yorumla
1 yılHayır, gitmemeni öneririm.
10 YorumlaSankıncalı durur bence
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem