Tatil & Seyahat Gece yolculuğunu sever misiniz? s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor An itibariyle taşı toprağı altın yedi tepeli şehrimi terk ediyorum🫠 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece yolculuğunu sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 651 cevap paylaştı. Uzun yolculuklar kendi arabamla yaptığım sürece güzel 😂 1 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Çok severim yanimda güvendiğim biri kullanırsa arabayı daha çok 🥰 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Evet severim ama direksiyon başında ben olmalıyım. 1 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Orası nere ki..🤔 1 18 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl İst Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl Nereye Ankara 'ya mı ☺️ Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Evet Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl Vardın mı Ankara 'ya kız Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Yok daha varmadık Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl Daha varamadın mı 😬😂 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Vardım. Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl Pözün aydın o zmn 😂 nasıl dı yolculuk Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Güzel Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl Okul mu yurt mu.. eve mi gittin Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Yurt. Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl Hade hayırlısı o zmn yerleştin mi odana iyice 😁 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Hayır Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl Neden ki 🤔 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Gecici yurttayim Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl He anladım ne zmn normal turta gidecen ki sen şimdi 🤔 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl 23 ünde Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl 2 gündüz 3 gece dişini sık 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben de Ordu'ya gidiyorum şu an, yoldayım 1 14 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üniversitem başlıyor, ona gidiyorum. Senin yolculuk nedenli? Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Benimde öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iyiymiş, hangi bölüm? Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Kimya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl benim de ingiliz dili edebiyatı, İzmir'den Ordu'ya gidiyorum :)) Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Sen mi istedin yoksa ösym mi öyle uygun gördü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben istedim, ösym seni ancak Ordu paklar dedi jdjd Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl İlginç bir tercih olmuş izmirden orduya 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İngiliz dili edebiyatı için her yer olur dedim djdjsjdsj Sıkılmam ama çünkü benimki arkamdan gelecek, Ordu'da zaman nasıl akar bilemem :D Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Zamanla gitmek bile istemezsin😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ordu'yu biliyor musun yoksa? :D Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Yok😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl peki öyle olsun :D :D Yorumla
Heyseniçoközledim Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl Nereye gidiyorsun 0 2 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Ankara Yorumla Heyseniçoközledim 1 yıl Çok ta boş değil ama Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Olabilir bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzun yolculuklar kendi arabamla yaptığım sürece güzel 😂
Çok severim yanimda güvendiğim biri kullanırsa arabayı daha çok 🥰
Evet severim ama direksiyon başında ben olmalıyım.
Orası neresiymiş öyle
Güle gülee sana yolun açıkk olsuuunn 🖐
Orası nere ki..🤔
İst
Nereye Ankara 'ya mı ☺️
Evet
Vardın mı Ankara 'ya kız
Yok daha varmadık
Daha varamadın mı 😬😂
Vardım.
Pözün aydın o zmn 😂 nasıl dı yolculuk
Güzel
Okul mu yurt mu.. eve mi gittin
Yurt.
Hade hayırlısı o zmn yerleştin mi odana iyice 😁
Hayır
Neden ki 🤔
Gecici yurttayim
He anladım ne zmn normal turta gidecen ki sen şimdi 🤔
23 ünde
2 gündüz 3 gece dişini sık 😁
Ben de Ordu'ya gidiyorum şu an, yoldayım
Güzel
Üniversitem başlıyor, ona gidiyorum. Senin yolculuk nedenli?
Benimde öyle
iyiymiş, hangi bölüm?
Kimya
benim de ingiliz dili edebiyatı, İzmir'den Ordu'ya gidiyorum :))
Sen mi istedin yoksa ösym mi öyle uygun gördü
Ben istedim, ösym seni ancak Ordu paklar dedi jdjd
İlginç bir tercih olmuş izmirden orduya 😂
İngiliz dili edebiyatı için her yer olur dedim djdjsjdsj Sıkılmam ama çünkü benimki arkamdan gelecek, Ordu'da zaman nasıl akar bilemem :D
Zamanla gitmek bile istemezsin😂
Ordu'yu biliyor musun yoksa? :D
Yok😂
peki öyle olsun :D :D
Severim
Evet
Bayılırım.
Evet severim
daha hoş oluyor
Nereye gidiyorsun
Ankara
Çok ta boş değil ama