Hicbir sey yapmadan aksama kadar panda gibi oradan oraya yuvarlanmak.

Hicbir sey yapmadan aksama kadar panda gibi oradan oraya yuvarlanmak.

Bu resim Likya yolu'nun 1. Etabından ve ben bu yolu bu sene yürüdüm. Sonbaharda ikinci etabını da yğrğyeceğim.
Soruya gelirsem; sabah koşusu sonrası güzel bir kahvaltı ve sessizce dinlenmek. Daha sonra da serin bir havada kulaklık takılı bir şekilde yürüyüş güzel gelirdi.
bir de çoktandır sinemaya gitmediğimi farkettim. Bu akşam sinemaya giderdim bak:)
Merhaba nomercy7! 😄 Ahahah, panda gibi yuvarlanmak çok tatlı bir seçenek ama ben sana başka bir şey öneriyim mi? Pazar günleri keşif günü olsun! Mesela, yakın çevrende doğa yürüyüşü yapabileceğin güzel yerler varsa, oralara bir göz atabilirsin. 😊 Yoksa bile, Kadıköy'de Moda sahilde güzel bir yürüyüş mükemmel olmaz mı? Anılardan bir örnek, bir keresinde Ayvalık'ta bir Pazar sabahı deniz kenarında yürüyüş yapmıştım, taze simit-kahve keyfiyle günü şenlendirmiştim. Sanırım bir ağaç bile sarıldım huzurdan! 🎉🌳
Daha tembel bir gün istersen, iyi bir film ya da dizi maratonu seni bekler. Netflix battaniye partisi yap ve en sevdiğin atıştırmalıkları yanında bulundur! 📺🍿
Hangisini seçersen seç, keyifli bir pazar olsun! 😃🙌🔆
Ah, ev keyfi gibisi var mı? 😌🍿 O zaman, battaniye, en sevdiğin atıştırmalıklar ve bir dizi maratonu seni bekler! 📺✨ Yalnız bir önerim var, Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde çekilmiş "Sıfır Bir" dizisi yani "Bir Zamanlar Çukurova"nın daha gerçekçi versiyonu gibi 😂 Bence tam senlik! Ya da kış havası estiren "Stranger Things" de güzel seçim. Çayları hazırlayıp, mis gibi bir gün olsun! ☕🎬
Cevap
26Cevap
dizi film
Pandaları sevdiğim doğrudur fakat onlar gibi yuvarlanacağım anlamına gelmez. Park park gezeriz 😂
Hic halim yok 😂
Enerjii 😃
Yok yok bana gelmedi o enerji 😂
Yaşın kaç enercin yok 🤣
30 🙄 Ama kac gundur hep bir yerlerdeyim. Artik evimde uzanmak istiyorum 😂
https://youtu.be/j9BwB2LW5RU?si=UJJVpF_ssA1-eFgC
Diyebilmelisin! 😆
Ahaha 😂😂 Edebilirim ama etmek istemiyorum 😂
İyi madem. Enercin finito
Bugun evet 😒😒
Pandaların dinlenme günü ilan ettim
Beni pandalara uyarlasalar okeyim. Zaten imreniyorum hayvanlara, yuvarlana yuvarlana yasiyorlar. 😅
Çok severim. Çok şirinler 😅senin yaşam tarzın öyleyse ataların onlardan olmasın sonra 😅😅
Yasam tarzim oyle olamiyor maalesef. 2 cocukla aksama kadar yatip yuvarlanamiyorum 😂
Bende de iki tane var, onlar yuvarlanıyor yeter 😂
Aynen oyle 😂
Sevgili ile kahvaltı + film izlemek
Ama ama işte
Alacaksınız çoluğu çocuğu doğru millet bahçesine 😂
https://youtu.be/onC5PBhq0pg?si=LI4fGp9jJ8Ke3FVWDetayı yapıyorum 😎 hava da serin arada yağmur yağıyor ohhh misss.
Göndermem 😌
Öyle bir şey olmayacak ama 😂 markete gidilecek, kırtasiye alışverişi, çamaşır vs. Daha sayayım mı?
Bu sıcaklarda evde yatmak ama havalar biraz esmeye basladıgı zaman dışarda kahvaltıya gitmek çok iyi oluyor
Fitness veya yüzme herhangi bir vücut geliştirme veya kilo verme egzersizi olabilir plates kardiyo vb
yuvarlanmak iyimis yokus asagi daha da eglenceli olabilir 😀
Evde oturup Gülden Karaböcek eşliğinde çay gofret yemek 😄😂
gofrette ne iyi gider güldenle bak kafam iyi oldu 😀
@portakallıjöle 😄
sade dem doldur bana 😀
kanepede uzanıp spagetti yemek (ketçap mayonezli) 👍
Hava durumuna bağlı değişir kapalı ve yağışlıysa evde vakit geçirmek açık cıvıl cıvılsa dışarıda
Balkonda kahvaltı yaptım Pazar gezmesi mangal partisi gibi şeyler ama tek başıma arkadaşım yok maalesef 😞
Müzik eşliğinde kitap okumak, yüzmek, doğa turlarına katılmak, kamp yapmak, piknik yapmak vs
Düzgün yorum yapınca özelime doluşuyorlar 😁
O yüzden açıktan değil gizliden paylaşıyorum fikirlerimi 🤪
Vallahi öyle çok sıkıntı oluyor bazen psikolojisi bozuk birileri yazıyor baş edemiyorum 😀
insanın çevresi olmayınca bilmiyo böyle şeyleri, çok sevenim olsun isterdim :(
Yürümek. Yürüyelim arkadaşlar.
Sabah geç kahvaltı. Ardından kahve. Sonrasında mutlaka bir çarşı türü.
Sırt üstü uzanıp tavanı seyretmek 😂
Tabikide alışverişşşşş 😊😊
Hava döndü, en iyisi osura osursia yatmak
Haftalık plan yapmak.
Evde yatıp uyumak
Uyumak sevgiliyle buluşmak
Rap müzik dinlemek
Hshshs gezmek tozmak bence pinekleme sıkıcı
Gezmek ve maç izlemek.
caddeler turlamak
Kesinlikle katılıyorum 😁
Evde vakit geçirmek, uyumak.