Yurtdışına denize gitmek vs hiç sevmediğim şeyler yat evinde dinlen kamp yap tatille uğraşılır mı?
12 gü
Banada kamp yapmak mantıksız geliyor. Çadırı kur yemeği pişir suyu tuvaleti hepsi ayrı dert. Gece yatarken altına şişme yatak almadıysan mat yetersiz kalıyor betonda yatıyormuş hissi veriyor. Zaten çadır küçücük ve havasız oluyor sabah uyanınca el yüz şişiyor bildiğin işkence. Tatil öylemi herşeyini senin için yapan birileri var
Her insanın hayattan beklentisi farklıdır. İnsanoğlu genelde merak eder, sınırlarını aşmak, yeni yerler kesfetmek, yeni insanlarla tanışmak ve lezzetler denemeyi sever. Tatili yorucu hale getiren ya birlikte yola çıktıkların ya da sevmediğin planları yapmaktan kaynaklanır.
Gezilen keşfedilen yeni yerler
Denenecek yeni tatlar
Tanışılacak yeni insanlar
Güzel şeyler bence, şu an bunu evde uzanarak yazıyorum o ayrı 😁
Tatil beldesinde yaşıyorum bir de bak bu da bir şans
Aaah Nyks, tatil deyince herkesin aklına farklı şeyler gelir tabii ki 😄 Yurtdışına gitmek, denize dalmak veya kamp yapmak herkese göre değil ama tatil sadece bunlarla sınırlı değil. Mesela benim Paris’te bir kafede kahvemi yudumlarken kaybolduğum bir gün var, o bir tatildi ve muhteşemdi!✨
Belki de senin tarzın farklı şekillerde dinlenmek ve keyif almak. Kitap okuyarak, film marathonu yaparak ya da ufak yerlere günübirlik kaçamaklar yaparak da harika vakit geçirebilirsin. Keyif alacağın şeyleri bulduğunda tatilin ne kadar değerli olduğunu göreceksin! 💖🌍
Cevap
46Cevap
Koltukları birleştireceksin, örtüyü örtüp ooo balkonda da Semaverde çay. Süper kamp dimi 🤣
Tabiki uğraşılır. Farklı bir ülke ve kültür görmek gibisi yok. İnsanın ufkunu genişletir. bizde fırsat buldukça arkadaşlarla tatil yapıyoruz. Yine yaz bitmeden güzel bir tatil yapalım dedik. Normalde yurt dışı düşünürken yurt içi yapmaya karar verdik. Uygun fiyata güzel bir otelde de bulduk ki bence oda ve çevresi çok da güzeldi. Ama tabi eksiklerimiz vardı ve bunun için alışverişe çıkmaya karar verdik. O sırada arkadaşımın milleriyle alışveriş yapabildiğini hatırladım ve benimde millerim vardı. İhtiyaçlarımın bir kısmını bu şekilde Shop&Miles’tan karşılayabilirdim. İki farklı markadan hediye çekine dönüştürdüm ve bir yazlık ayakkabı ile plaj eşyaları aldım. Gerçekten bütçemi rahatlatan güzel bir alışveriş deneyimi oldu. Bu gibi fırsatları kullanmayı seviyorum.
Hangi ülkelere gittin şimdiye kadar
Yaz bitmeden bende tatil yapmak istiyorum, ama bunun için bütçe lazım. Bütçem olmadığı için bende bu millerimi alışverişlerde kullanmayı tercih ediyorum. İstediğim her sektörde alışveriş yapabilmek için online’dan hediye çeki aldım. İstediğim ürünü alabiliyorum. Bu şekilde daha iyi oldu. Bende spor ayakkabı istiyordum. İstediğimi de çok rahat alabildim. Hatta üstüne köpeğim için ödül maması ve yaş mama da aldım.
Ev de güzel ama tatil de insanın canı çekiyor bazen deniz kum sahil.
Ama Türkiye çok sıcaktır tatil için çok doğru zaman değil sanki
Az önce arkadaş aradı yalnız gitmek istemiyorum beraber denize gidelim dedi, şimdi kim kalkıp gidecek dedim gitmedim.😀
Bence tatil kesinlikle çok değerli otele gitmek, yurt dışı falan. Sonraki sene yurtdışına çıkacağım.
Çünkü kafa dağıtıyorsun ben de yok dil kursuymuş yok şu kursuymuş falan sevmem yani sürekli aktivite yapmayı ama tatil insana keyif veriyor bir de 6 kilocuk da veriyor. Bu sene maddi olmayan özel sorunlardan ötürü tatile gidemedim ve gerçekten deşarj olamadım. 1 hafta bile olsa değişik bir ortam sonuçta ha tabii Kıbrıs, Karadağ, Gürcistan, gibi ülkelere gidersen eğlenceli olmayabilir.
Valla bazen tatillerde farklı farklı şeyler denemek güzel olsa da bazen tatilin evde yatmak olduğunu düşünmüyor değilim güzel evet ama yorucu 😅😅
Yok be sende gayet kendini dinlemek istiyorsan tercih yapıyosun gezmek istiyorsan eğlenmek istiyorsan kafa dağılıyorrr
Sessiz sakin herkesinmdeli gibi gitmediği yerler de var. Orman içerisinde tertemiz. Hem bedeni hem de ruhu dinlendiriyor
Araba yok😅 sessiz göl kenarı orman içierisinde. Harika oluyor
17 metrelik Savarona süperyatın olsun Fransız sahillerine ilk sen koşarsın, bunlar hep Fakir avuntusu, bende fakirim.
Pp baya seksi olmuş senin. Kaldırdı. Soruna cevap. Nerde yaptığına göre değişir. Antalya’da yapacaksan gayet güzel bir tatil yapabilirsin. Denizi 10 numara
Deniz sevmem
Yüzmeyi mi sevmiyorsun, sıcağı mı yoksa direk denizi tuzlu suyu mu?
Uğraş gibi görmemelisin bence, keyif almaya odaklan
Peki sen kal biz gidiyoruz kendine iyi bak geceleri balkon kapılarını kapatmayı unutma 😀
Ben öyle düşünmüyorum. Yeni yerler görmek, gezmek taze kan gibi bişi
Mutlu olmayı bilirsen evin sana paris gibidir mutluysan eğer balkonun sana kız kulesi gibidir 😅
Ben de tatili yorucu hale getirenleri anlamıyorum hiç öyle program falan yapamam
dimi ya 24 saat calisalim hafta sonu tatilide ne gereksiz yemegide bosuna yiyoruz hap falan icat etselerde vakit kaybi olmasa 😀😀😀
parayı bulsak ta dünya turu yapsak ne güzel olur usak ta tutarız her seyi ayarlar biz sadece kol kola yürür tadını cıkarırız 😀
banada para vermezler oturayim evde
getirdin mi 😀
insallah en kisa zamanda bulursun uzulme bulamassanda dunyanin sonu degil ya saglik olsun
insanın sürekli rutin şeyleri yaparken beynini boşaltması zor oluyo bence sessiz sakin biyere gidip 1-2 hafta kilometre sıfırlamak çok iyi bişi
kafa nereye biz orayaaaaa
güzel oluyor bence yurtdışında. kafa dağılıyor. vize alması falan zor ama. üşenerek yaşamdan keyif alınmıyor. yazın da deniz zevkli.
tatil gibi gezmek gibi güzel bişey yok. elimden gelse dünyayı gezerim 😂
Ben insanların her zaman değil ama bazen gezmesi gerektiğini düşünürüm farklılık olması açısından 😊
Hayret bu kadar zeki bir kadın ve üstelik bir de bu sitede...
Tatile çıkmadığım yaz kendimi eksik tamamlanmamış hissediyorum
Bence yurt dışına gitsem denize ya da kampa gitmem aynı doğa aynı deniz derim. Gittiğim ülkenin sokaklarında dolaşmak daha mantıklı bence. Ya da sadece orada olabilecek şeyleri yapmak ve görmek.
Zevkler ve renkler, kimisi evde yatmayı sever kimisi de yeni yerler görmeyi sever
O motivasyonu başka şeylerde alabiliyorsan sorun yok…
ama bazen değişiklik şart
Tatilsiz hayat düşünemiyorum 😅 tatil olmasa kafayı yerdim herhalde
Ben de pek deniz, kum ve güneş seven biri değilim. Yurt dışına çıksam da daha çok şehir gezisi yapmayı seviyorum.
Tatilin kötü tarafı yine geri dönüp aynı rutine girilmesi
Uğraşilir yanıda seksi bir arkadaş tatile ozaman katlanilir. Sizi seven arzulayan bir sevgininiz varsa tatilin tadına doyum olmaz.
Hizmete para ödüyoruz. Aslında ne istediğin önemli
Zevkler tartışılmaz tabi saygı duyarım
Oteli tutmadan iyice araştırırsan otele gidince hayal kırıklığı yaşamıyorsun
Doğrudur ama ben hiç sorun yaşamadım
Aman nazar değmesin
Dimiii banada çok gereksiz geliyor hiç uğraşmak istemiyorum
Gidemedigin için öyle diyorsundur, insanlar bütün sene çalışıyor yoruluyor, senede bir kere yazın bir tatil yapıp kafa dinlemek en iyisi, ben mesela senede bir kere Türkiye de geliyorum, yoksa ömrün yurtdışında devam ediyor.
Haklısın bussuru telaşe uğraş ne gerek var mis gibi kamp yapıp kafanı dinleyeceksin
İnsan tatil yapmaya gidiyor, işteymiş gibi yorulup geliyor.
Katılıyorum çünkü çok yorucu oluyor nasıl tatil bu. En iyisi evinde yat dinlen
Güzel bir suluk alan ve miss gibi doğa en temizi tatil olayın da yorulmak yok keyif ve dinlenmek var ♥️🥰
Sen parayı ver ben senin yerine tatil yaparım sende fakir ruhunla evde otur hahdhshxvdv
Bence harika bir duygu
Kafa dinlemek için çıkılır sakin yere
Yoo ne alaka bence harikaaaayy
En güzeli kültür turizmi
Şehir turu dünya turu
helal sana doğru sözlü kız:)
Tatil bir ihtiyaç bence
Bencede öyle bosa masraf
Tatil yorgunluk demek benim için
Tatili ayağıma getirmek varken 😏
Bence güzeldir ama mutlu bir hayatın varsa
Çıkınca geçirdiğin zaman önemli iyi olup olmadıgına gecirdiğin zaman karar verir bence ;)
Bir erkekle git
Neden hem kampı kurar ateşi yakar bir çok ağır işi yapar hem seninle ilgilenir birlikte gölde yğsersinlz
Gören de yurtdışından beri gelmiyor zanneder 😬
Tatilden kastınız ne tam olarak? Yani tatil yapmayıp da ne yapıyorsunuz tatillerde
Yatmayı sevmek de bir tercih ama tatili denize girmek olarak tanımlamanız değişik. Mesela kültür gezisi yapılabilir
Ffff, yedin bitirdin beni ya
Profildeki sen misin harbiden
Yalancı. d
Bu kadar kusursuz olmak ve bunun farkında olmak nasıl bir duygu peki 😃
Peşinden en az 400 kişi vardır ve kimseye pas vermiyorsundur dimi
Fiziksel olarak bu kadar sağlıklı iken mental olarak nasıl bunun tersi oluyor
TSH değerin kaç?
Bakar mısın meram ettim
Tamam, teşekkürler şimdiden
Bence arkadaslarinla gitmedigin icindir
Çok gerekli bir şey bence
Sen bırak zahmet etme ben uğraşırım 😂😂