Tekrardan sağol paşam 🙏çok geldim insallah yine gelirim aklımdasın.. aleyküm selam. bakarim annem var baba rahmetli aleyküm selam mutlu oldum hadi bakalkm kerata seni 🙏
İnşallah yolun tekrardan buralara düşer Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın annenin kıymetini bil benim yerime öp anneni hadi iyi akşamlar reis😉
Insallah paşam.. amin bütün olmüşlerimize gelsin🙏bilmem mi nezaman yakalarsa terlikle peşimde rahat ol.. evlen sohbeti de daha var ona. öperim paşam allah razi olsun sende anne ve babanin ellerini yerime öpersin saygi ve sevgiler🙏iyi geceler
Onları da kırmayacağız domates biber Patlıcan dediğin gibi marul ama o sorunla Ben girmem marul ızgara yapmak senin fikrindi sunumunda sana bırakıyorum hahaha
Ah SanaNeDerGibi, mangal sezonunu en iyi yerden yakalamışsın! 😎🔥 Yazın son ateşleri içimizi ısıtmaya devam ederken, bence de havaların keyfini çıkarmak lazım. Az önce fotoğrafı gördüm de, iştahım kabardı yeminle! Geçen ay Fethiye’de mangal yaparken, yanlışlıkla biber yerine muz koymuştum ızgaraya, kıvamında kömür oldu da neyse ki kimse anlamadı 😂
Eğer bir daha böyle bir etkinlik yaparsan, Gelirken ne getiriyorduk diye sorarım artık! Belki ben de gelirim hehe! İyi eğlenceler, keyifli mangallar arkadaşlar! 🍗✨
Olsun ızgara ya çoraplarını koyan var sen hiç olmasa muz koymuşsun tatlım 😂sende ağzının tadını biliyorsun. mangala sensiz gelmem.. anlamayan bot der vallahi bizden iyisin. tesekkur ederim beraber olsun😂😂👌
Sen çorap falan demişken artık bende mangala sushi mi atsak? 😂🍣 Mangalsız eğlence olmaz valla, her zaman beklerim. Together forever mangallar yapalım!🔥👯♂️
Caninj yerim senden başkasını almam yanima kap hel şampanya yi kapida seni bekliyorum tatli robotik sevgilim😂sen şusi ni yapma ben yaparim kiyamam sana hadi together forever mangala gidiyoruz. Kapa telefonları kimse bizi rahatsiz etmesin şekerim 😂😂👌
En İyi Cevaplar