Tatil & Seyahat En sevdiğiniz mevsim nee? PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süpermişşş🥳 En sevdiğiniz mevsim nee? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. en son son bahar severim 1 0 Yorumla
PlatenisTaken___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yaz di o da bitiyor son bahar da iyidir ama ya 0 2 Yorumla PlatenisTaken___ 1 yıl Güzel soru 😃 Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl Tabikidee Yorumla
Lilcansu120 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 96% 1 yıl Benim kış mevsimi ya. Keşke Kanada Sibirya gibi yerlerde yaşayabilsem 0 0 Yorumla
_RealQueen_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl SonbaharNedeni Yaz sıcak Kış soğuk Ilkbahar fazla iç açıcı 😅😅😅 0 0 Yorumla
Yusuff_23 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İlkbahar havası en güzel olan mevsim ve yürüyüş çok iyi oluyor o mevsimde 😌 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 548 cevap paylaştı. Sol üstteki ve sağ alttaki... 0 0 Yorumla
borattt Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl İlkbahar Sonbahar her zaman hüzün getirir 0 0 Yorumla
Üyeyikayıpmıettikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sonbahar ve kış ayları çok güzel 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlkbahar 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 392 cevap paylaştı. teshirin en az oldugu mevsimler iyidir 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. kışı severim 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 320 cevap paylaştı. ilkbahar 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 472 cevap paylaştı. sonbahar 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. İlkbahar mevsimi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
en son son bahar severim
Yaz di o da bitiyor son bahar da iyidir ama ya
Güzel soru 😃
Tabikidee
Benim kış mevsimi ya. Keşke Kanada Sibirya gibi yerlerde yaşayabilsem
Sonbahar
Nedeni
Yaz sıcak
Kış soğuk