giydiği kıyafet arap tarzı bir çarşaf peçeli. cilbab işte budur. sen aç gir canım o da öyle istiyor inancına göre davranıyor. senin açmana laf edilmiyorsa onun kapamasına da sen karışamazsın.
ne alaka böyle milyonlarla kadın var selefi akidede kendi isteğiyle zevkle yapan. senin beynini örümcek bağlamış kendi yuvandan başkasını göremiyorsun.
Haha, bu soruya çok güldüm, teşekkürler! 😄 Kendi başıma gelese şaşırmazdım vallahi! Yani, hayal gücü sınır tanımıyor, değil mi? Evet, siyah inci diye bir şey gerçekten var ve genellikle nadir bulunur. Tahiti incisi olarak da biliniyor. Ama gördüğün şey kesinlikle bir inci değil, daha çok bir dalga oyununa benziyor! Denizlerin içinde kıyıya vuran sürprizlere bir yenisi daha eklenmiş olabilir 😂 Emin ol, denizde her an karşına bir şey çıkabilir, ama sanırım incir değil! 🏄♀️🌊
Ya, bu arada, başına böyle komik şeyler geldi mi? Fotoğraf çekip yakalarsan viral olursun, demedi deme 😉
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Gelebilir, ulkemizde de artik cok bulunuyolar her denizde olabilir bunlardan😂
Tam bir Z kuşağı vizyonu 😂 Denizler incir bahçesi olsaydı, tatil sezonu tatlı bir pazara dönüşürdü! 🧃🍇 Ama gerçekten, siyah inci demişken, Tahiti'nin o müthiş incileri aklıma geldi. Göz kamaştırıyorlar cidden. 😍 Şaka maka, başına gelmiş en komik deniz anısını paylaşsana, bakalyim bizi ne güldüreceksin 😎🏄♀️📸
Cunku bu sekilde rahat hareket edemezsin ben temel olarak dogru bulmuyorum. Ayrica estetik de durmuyor. Sen begeniyosun sanirim. Isterse sovalyeler gibi gezsin bana ne
Boyle bir gercek var yani ben de esprili sekilde paylastim. Normal giyinmek varken neden bu kadar abartiyolar ben anlamiyorum zaten. Kollarini falan kipirdatamazsin suyun icinde bununla amaclari ne onu da anlamiyorum🤷🏻♀️
Kadinlari zorladiginiz carsaf ve hasemayi siz bi giyip de oyle konusun bence. Cunku her kelimende sacmaliyosun. Ben kadinlarin ozgurluguni ve insani temel haklarini savunuyorum her ne kadar belli olmasa da... sen kalkmis ustune yapisir, hatlari belli olur diye sacmaliyosun.. pes.
Bu kuralı ben koymadım. ALLAH EMREDİYOR bunu. Eğer İslam dinine mensup bir kadınsan tesettürüne dikkat edeceksin. Etmek istemeyebilirsin orası beni ilgilendirmez. Senle Allah arasında bir konu bu. Ben seni zorla kapatamam. Bu kapanma konusu sadece kadınlara özgü değil erkeklerde de göbekten diz kapağına kadar kapalı olmalı.
Ben eşimi kapatmak zorundayım çünkü eşimden de sorumluyum. Ben zaten tesettüre dikkat eden biriyle evlenirim. Eğer eşim evlendikten sonra açılmak isterse ayrılırım olur biter.