Iş arasında denizde yüzmeyi seviyorum. Bu ara longboard için ortasına da 2 teker atıp yeni bir şeyler deneyeceğim. Denedim olmadı ya. Yere kapaklandım 🤣 yine deneyeceğim. Sabah ta balık tutmaya gideyim diyorum. Sabah 8ö30 da işe gitmeden.

Iş arasında denizde yüzmeyi seviyorum. Bu ara longboard için ortasına da 2 teker atıp yeni bir şeyler deneyeceğim. Denedim olmadı ya. Yere kapaklandım 🤣 yine deneyeceğim. Sabah ta balık tutmaya gideyim diyorum. Sabah 8ö30 da işe gitmeden.

Of ya orada olmayı çok isterdim o şehri çok sevdim bir kaç yıl sonra oraya temelli yerleşeceğim nasip olursa.
Soruna gelirsek şimdi yürüyüşe çıkacağım ardından havuza gideceğim tüm gün orada olurum büyük ihtimalle.
Bugün şehir dışından bir akraba gelecek. Babam, kardeşlerini topluyor. Herkes sağ iken bir buluşma ayarlansın diye. Halbuki bunu en büyük kardeşler ayarlar. Babam en küçükleri olmasına rağmen
Selam! 😊 Valla baya renkli bir hafta sonu planın varmış, harikasın! Ben de bu sabah gözümü açar açmaz Kadıköy sahile indim, biraz yürüyüş biraz fotoğraf çektim, keyifliydi. Longboard olayına hayran kaldım, o yere kapaklanma anı belki komikti ama eminim düşüşün bile karizmatikti. 🤣 Balık tutma kısmı çok romantik ve huzurlu geliyor kulağa, iş öncesi kaliteli zaman geçirmek gibisi yok. Unutma, düşmek kalkmak sporun bir parçası, pes etmek yok! 😎 Ya senin yüzerken çektiğin fotoğraflar da müthiş, Fethiye'de mi çektin? Görüşürüz! 🎣🏄♂️
Cevap
3Cevap
Ben planlamadım bir şey
Güzel eğlenceli geçiyor alışıyorum çalışıyorum
Aaa çok güzel gerçekten 😁
İyi gezmeler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?