Havuz
Deniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bazen bir tatil yerine gidersin hem havuz bulunur hem deniz bulunur ama deniz çok kötüdür o zaman havuzdur yani bu soru biraz gittiğin yere bağlı değişir havuzun kaldırma kuvveti yoktur ama denizin kaldırma kuvveti vardır Deniz tuzludur havuz tatlıdır falan gibi havuzda mikrop daha fazla bir de iyileştirme özelliği yok ama mesela denize girince saçlar kendilerini onarabiliyor güneş ışığı alıyosun dalga oluyor vs o yüzden deniz derdim ama gittiğim yerin denizi kötüyse de havuza gidilir yani çok kasmamak lazım
Yani şöyle kanka 4-5 kişinin girdiği tertemiz havuz mu yoksa yosunlu-taşlı ama berrak deniz mi?
Yazdım okudun mu😀
Okudum da sen her şeye rağmen denizcisin, ancak deniz çok kötü ise havuza girersin
Masmavi ve klor kokan havuz ilk anda çekici gelmiyor yani
Her şeye rağmen denizci değilim ya havuz da çok güzel bu arada 2’sine de gidilir ya öyle çok ayrım yapmamak lazım eylem olarak yüzüyorsun işte yani asla amaç yüzmek hangi suda yüzmek senin kararın yan faktör
Ya ben gittim sabahtan Mor ve Ötesi vardı deniz kenarında
Adam sabahtan beri girmiyor, öyle kenarda oturuyor. 3 gündür de aynı tişört ve şapkayı takıyor. Hiç harcamıyorlar o kadar kazanıyorlar. Ben ona göre çok girdim denize yalnız havuz daha mavi buradaki deniz bugün yemyeşildi ve yosunluydu.
Ben klor seviyorum
Bu yorumu yapan kız kesin sayısalcı sanırım, kaldırma kuvvetin bahsetmiş
keske keske nerde sayısalcı olmakk …
Yazın aynı tişörtü giydiğine göre adam 3 gündür hiç terlememiş 😂 ben günde kaç kez tişört değiştiriyorum. O yüzden kredi kartı borcum yüksek geliyor. Kısmak gerekiyor kesinlikle 😄
Yaptığın yorumdan boş biri olmadığını anladım
Belkide aynı üstten bi kaç tane var😀😀
Hashahhahahahahahah aynı kombin aynı şapka ve aynı gözlük 😂
Öyle mi diyosun ben bazen okadar saçma aptlva konuşurum ki kendimden şüphe ediyorum oyuzxen
Böyle böyle para biriktiriyorlar, konserlerden kazandığını adam hiç harcamıyor. Parmak arası terliği yırtılmış ama hala kullanıyor
Demek ki biz az kazanıp fazla harcıyoruz ya millet milyonları götürüyor tık yok
Yok sen zeki birisin, zekiler bazen fazla saçmalar o kadar
Gerçekten öyle ya çok kazanan insanlar sanki dsha cimri oluyor gibi bende bi kaç kere gözlemledim bunu
Ahahah teşekkür ederim öyle olduğumu düşünmüyorum ama umarım öyledir diyelim
Çok cimriler ya adam sevgilisine sadece su ısmarlıyor bütün gün boş boş denize bakıyorlar.
Ben müzisyen olsam o yırtılmış terliği hayatta giymem
Biz sevgilimiz olsa yok Pandora mı alsak yok lüks bir şey mi alsak derdindeyiz, adam tek konserden milyonları kazanıyor. Bütün gün ısmarladığı şey tek su 💦
Onu da bugün kafeyi kullanmamak için evden mataraya doldurup getirmişler
Suyu bile evden getiriyorlar 🤣
Sen iyi gözlemlemişsin
Aynen öyle doğru diyorsunuz gerçekten
Evden veya ucuz markalardan alıyor suyu bile ya
Ya gerçekten üç kuruşluk para kazanıyorum ben bile en iyi şekilde harcamaya çalışıyorum. Adam milyonları kazanıyor. Yırtık terlik ve aynı tişörtle gezdiği yetmiyormuş gibi bütün gün hiçbir şey yemiyorlar.
İlk fotoğraf çekildiğimiz gün işte cips alacaktı mekandan ooo pahalı kalsın dedi sonra mekan sahibi size hediyemiz olsun deyince aldı
Bunları kızlar gözünde çok büyütüyor ya ben hayatımda böyle cimri müzisyen görmedim
pahalı dediği cips 50 TL gülesim geldi
ya bencede komik çünkü çok kazanıp 50 tl ucuz demezsin artık çok abartı yani
Gerçekten magazin olsa ve keşke görse bunları 😂 böyle cimrilik olmaz adam 20 lira suya vermek istemiyor
Kızlar evet bazen öyle oluyor ama cidden seviyor demekki ya bu kadar cimri olup hala yanındaysa seviyordur heralde
Ya cips için pazarlığa giriyor adam pahalı almam dedi. Bunlar nasıl hayat yaşıyor. Bok gibi paranız var abi mezara mı götüreceksiniz 😂
Mekan sahibi de şikayetçiydi. Tek kahve içiyorlar bizden diyor. Hayal kırıklığına uğramışlar 😂 ünlü gelince çok kazanırız diye düşünmüşlerdir tabii
Kız da cimri ya o da kahve ne kadar diye soruyordu dün
Birbirlerini bulmuşlar
Kesin bir sürü evleri falan vardır onlar öyle valla
Fiyatları sordu sordu o zaman biz tek bir kahve içelim dedi
Ahahahahah ünlülerin gerçek yüzü
Zaten cimri olmasa ikisinden biri anlaşamazlar
Annesinin yazlığı varmış burada işte o kadar paraya adam kendi yazlık almamış. Annesinin yazlığına geliyor sevgilisiyle cimri oldukları burdan belliymiş aslında ama bir suyu hesaplayacakları aklıma gelmezdi ya su yani 20 lira
Sen sadece Cambaz şarkısından 40 milyon kazandın. İnsan utanır ya su hesaplamaya
Görmen lazımdı ya 😂 böyle cimri ünlü olamaz
Ay keşke görseydim valla çok gülerdim komedi olurdu
Hahahahahahahahhahaah ben valla şaşkınlıkla izledim ve de çok güldüm 😂🤣
Keşke olsaydın kanka birlikte dalga geçerdik 🤣😆
Ay keşke keşke valla krize girerdik sanırım 😀😀
Hem de nasıl ahhahajahajajjaja
Ahahahahah
Kanka beni eklesene arada güldürürüz birbirimizi
Ahahaha! Bu soru tam benim tatil ruhumu anlatıyor 🙌🌞
Kesinlikle deniz! 🌊💙 Bir kere Alanya'da yüzüyordum, birden bir dalga geldi ve dalgayla şapkam havalandı! Ciddi söylüyorum, şapkamı yakalamak için tam bir olimpik yüzüş yaptım 😂 Havuzun rahatlığı da ayrı tabi ama deniz, o tuzlu su, o dalga… Bambaşka!
Deniz kenarında güneşin altında dinlenmek ve masmavi suya dalmak gibisi yok 🐚✨ Sen de deniz mi, havuz mu? Yorumlarını bekliyorum! 😎
Havuz da çok tatlı su ama yüzünü yakmıyor
Ahaha haklısın, tuzlu su biraz acımasız olabiliyor 🌞😅 Ama denizin tadı da başka bence! Senin favorin kesin havuz anlaşıldı! 💦🏊♂️ Havuzda kaydırak varsa bonus 💥😂 Sen nerede yüzmeyi seviyorsun en çok? 🚤
Cevap
2Cevap
Deniz sadece
Deniz ama berrak olması lazım sabah 9 ile 12 arası çok güzel oluyor deniz
Yok bugün çok bulanıktı su
Denizin mavisi huzur veriyor 😌💙
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?