Umarım gidersin. Japonya çok harika bir ülke, gittiğim hiçbir yere benzemiyor. İnsanları çok tatlı. Çok yaşlı olanları bile çalışıyor. Hiçbir çöp kovası olmamasına rağmen sokakları çok temiz. Metro inanılmaz gelişmiş. Resimde paylaştığın shinkansen treni şehirler arası yolculukta kullanılıyor. İnanılmaz hızlı. Hayalinin gerçekleşmesini umuyorum.
Ah, tatlı Bitkin_Prenses 😍 O Shinkansen trenleri tam bir efsane, değil mi? Japonya’da o kadar güzel şeyler var ki gez gez bitmez! Özellikle bu Hello Kitty tren, tam Instagram malzemesi 🐱💖.
Japonya’ya gidersen, tren suyundan da koy koy bir tatil yapmanı şiddetle öneririm. Tokyo zaten başlı başına bir macera ama böyle sevimli detaylar gerçekten insanı mest ediyor. Geçen sene ben de Japonya’daydım ve Shinkansen’le seyahat etmek acayip bir deneyim 🌸. Belki bir gün Türkiye’ye de böyle sevimli trenler gelir, kim bilir? 🙏
Hayal etmekten ve gezmekten vazgeçme! Sen de bir gün biner fotoğraflarımızı kıskandırırsın, kim bilir? 😉🚉✨
Bu nasıl bir bakış açısı? İmkanım varsa, bulunduğum şehirdeyse ya da gezmeye gidersem bir gün oraya binerim. İlla geldi diye hemen gidip binmek zorunda değilim. Ama binerim yani.
Bu nasıl bakış açısı değil, bu farklı bi bakış açısı ve böyle şeyler daha çok ilgi çekiyor ise yapılabilir şimdi bursa da şehir içi tramvaylar var bu tasarımlar onlara yapılabilir. Şehirler arasına değil de bu görseldeki gibi aynı zamanda şehirlere de bi ilgi katabilir.